Нефтохимик - ЦСКА-София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

KalinS37

Re: Нефтохимик - ЦСКА-София

Мнениеот KalinS37 » 01 дек 2016 14:53

kiril.a.d написа:, можеше и да разбереш, какво съм казал...А то, ама направо ме разсмя!...
...ще се опитам да разясня, като за...слабоумен:
Първо - от как го няма Ицко и футболистите му от миналия сезон, вече няма такова нещо като ЦСКА!
Второ - Ицко, с все още някои футболисти от ЦСКА, победи Нафтата с 5:1 в първия мач.
Трето - днес, Ицко води Нафтата, а там са футболистите, които победиха Нафтата с 5:1.
Ерго...оооопс - не вярвам да знаеш латински ;), така че, следователно, днес, резултата трябва да е съответен - т.е. 5:1 за Нафтата, но все пак, едно е да играеш за ЦСКА и друго за Нефтохимик, така че, силите им ще стигнат само за 3:1 за Нафтата!
Други въпроси?....
А, аз имам един - защо не си се научил да мислиш, та всяка проява на мисъл ти се струва...пиянство? Ми...опитай да се напиеш тогава и...изведнъж може да се получи мисъл у теб, а? ;)...
Апропо - критика към Преслав няма!!! - нито към Виана и Нунеш! - цесекарят си е цесекар и няма да се изправи с Литекс, срещу истинския цесекар Христо Янев!!!
...съжалявам, ако си от ловешките "цесекари" които не знаят, какво е това ЦСКА?!...

Съфорумнико, както по-горе написах, въобще не сте наясно за какво пишете! Или сте започнали отрано да празнувате, или просто сте си толкова "умен"! Какви са тези сметки, то същинско чудо?! Направо сте за МЕНСА! Има един левскар, който е също толкова умен като вас и "членува" в МЕНСА! Вие сте вторият "МЕНСА" в този форум! :lol:

ПП Та чак даже и латински сложихте във "формулата", направо не може да се говори с вас! :lol:
Ще е интересно като ЦСКА спечели, дали все още ще наричате футболистите на Нафтата цесекари?! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 01 дек 2016 17:55

Манолев е трагичен! Не знам тоя смешник защо играе, вместо Стойчо Атанасов :evil: ??!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 01 дек 2016 18:08

Тея червените топката незнаят от коя страна се рита
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 01 дек 2016 18:21

Напротив, ЦСКА засега играят добре и с идеи. Не са припряни, както досега в мачовете и това ще ни донесе победата.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 дек 2016 18:24

Как може един точен завършващ пас и едно центриране не на посоки да не могат да направят!А манолев наистина е пълна трагедия.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 01 дек 2016 18:25

Skywalker написа:Напротив, ЦСКА засега играят добре и с идеи. Не са припряни, както досега в мачовете и това ще ни донесе победата.

Десподов и Колев играят не по - зле от Пинто и Шимао! Манолев обаче е ужасно слаб, аз бих го пратил в Б отбора да си вдига формата! Иначе на този терен, при тези температури, момчета си играят съвсем прилично!

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 01 дек 2016 18:29

Ицко ще търси отмъщение. Второто очаквам на контра да ви ушият един гол. :twisted:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 дек 2016 18:35

Горе-долу бива..... Владеем играта и темпото, ама продължава да липсва последния пас.

ГГ да не ги остави след мача цяла нощ да центрират... и то към човек, а не в зона :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 01 дек 2016 18:46

Всеки мач питам защо Манолев продължава да е титуляр и днес пак ...
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 дек 2016 18:55

АнгелчУ е пич
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”