Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Мнениеот Teo » 27 ное 2016 21:14

sin4ec написа:Тео, ти вчера вечерта не написа ли, че днес разликата щяла да е седем точки? :mrgreen:
Който и да стане треньор при вас, с тези попикани латиноси - лигльовци ще се борите за 4-5 място. Това са реалностите. Нещата са генерално сбъркани в целия ни футбол и трябва да минат поне 5-6 години, и трябва всички клубове да последват това, което правят от две-три години насам Берое, Славия, Левски, Пирин, Национал, ДИТ и още няколко клуба. Тогава при мъжете ще почнат да влизат първите модерно и добре подготвени кадри от тези школи, не по един на година, а по няколко.
Дотогава нищо не може да с епромени. Много години се изгубиха, много набори и таланти бяха буквално пропилени с древни и неадекватни методики, слаби треньори, шуробаджанащина и простотии.
Искрицата е жива, иди гледай 5-6 мача в София на малките и ще се убедиш. Но трябва време, няма начин... :(
Грешките се заплащат жестоко. Маймунеци и мързеливи латиноси няма как да вдигнат нивото.
Само собствените ни деца могат да го направят. Не са нужни грандиозни инвестиции , само малко любов, малко средства и внимание.

Не вярвах, че тоя ЕДУАРД ще си вкара такъв автогол и няма бие мега колоса Верея които за 2 мача ни взе 4 точки :lol:
@ Много неща са сбърани, но трябва да се мисли тактически на обстановката... за да бъдеш победител, трябва да познаваш много добре враговете си.... или с други думи казано - правилните ти ходове трябва да са повече от грешните!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 27 ное 2016 21:20

Аз съм на мнение че нарочно футболистите го бойкотират треньора. Няма как да го докажа ама.....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2016 21:24

diplomat написа:[offtopic]Трябва да им забранят и всякакви чалготеки или пиене, щото тва проваля младите футболисти, тотално ги зомбира и спира да им пука за футбола. Виж, че след някоя по-стойностна победа, първото нещо е да се удрят кючеци у спинозния град, да се пият уискита и да се забиват курви. Какви професионалисти са или ще станат в такъв случай?[/offtopic]

[offtopic]Това вече си зависи от самото дете и възпитанието му. Ако то не съзнава, че така се проваля, никой не може да му помогне.
Аз имам доста любимци, но ще ти спомена едно име, което да запомниш: Дани Начев. След няколко години, живот и здраве да е, ще си говорим пак за него. Русото дете на снимката:
Изображение[/offtopic]
Последна промяна от sin4ec на 27 ное 2016 21:31, променено общо 2 пъти.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

мили

Мнениеот мили » 27 ное 2016 21:26

С Йорданеску - младши, румънското менте не се получи!
Опитайте с Йорданеску старши. Може и да стане работата(ако и той не е менте)!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 ное 2016 21:42

Стамен Белчев до зимата, след това Любо Пенев или Стойчо (Тройчо, шестте поредни) :mrgreen: ! Стамен Белчев върши чудесна работа във втория отбор, нека му се даде шанс!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 27 ное 2016 21:43

sin4ec написа:Тео, ти вчера вечерта не написа ли, че днес разликата щяла да е седем точки? :mrgreen:
Който и да стане треньор при вас, с тези попикани латиноси - лигльовци ще се борите за 4-5 място. Това са реалностите. Нещата са генерално сбъркани в целия ни футбол и трябва да минат поне 5-6 години, и трябва всички клубове да последват това, което правят от две-три години насам Берое, Славия, Левски, Пирин, Национал, ДИТ и още няколко клуба. Тогава при мъжете ще почнат да влизат първите модерно и добре подготвени кадри от тези школи, не по един на година, а по няколко.
Дотогава нищо не може да с епромени. Много години се изгубиха, много набори и таланти бяха буквално пропилени с древни и неадекватни методики, слаби треньори, шуробаджанащина и простотии.
Искрицата е жива, иди гледай 5-6 мача в София на малките и ще се убедиш. Но трябва време, няма начин... :(
Грешките се заплащат жестоко. Маймунеци и мързеливи латиноси няма как да вдигнат нивото.
Само собствените ни деца могат да го направят. Не са нужни грандиозни инвестиции , само малко любов, малко средства и внимание.

Разград са пълни със маймуняци и латиноси-пък са в Лигата,и ще се изгаврят със вас в сряда(стига да не сте се уговорили за друго),но трябват кинти....
Не можеш да вземеш цял клуб безплатно(ЦСКА) ,и да се стискаш и за играчи-така просто не става....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 ное 2016 21:44

sin4ec написа:
diplomat написа:[offtopic]Трябва да им забранят и всякакви чалготеки или пиене, щото тва проваля младите футболисти, тотално ги зомбира и спира да им пука за футбола. Виж, че след някоя по-стойностна победа, първото нещо е да се удрят кючеци у спинозния град, да се пият уискита и да се забиват курви. Какви професионалисти са или ще станат в такъв случай?[/offtopic]

[offtopic]Това вече си зависи от самото дете и възпитанието му. Ако то не съзнава, че така се проваля, никой не може да му помогне.
Аз имам доста любимци, но ще ти спомена едно име, което да запомниш: Дани Начев. След няколко години, живот и здраве да е, ще си говорим пак за него. Русото дете на снимката:
Изображение[/offtopic]

[offtopic]Кое дете визираш? Момичето със синия екип, или момчето в червено?[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2016 21:51

sin4ec написа:

[offtopic]Това вече си зависи от самото дете и възпитанието му. Ако то не съзнава, че така се проваля, никой не може да му помогне.[/offtopic]

[offtopic]Не съм съгласен с това твое мнение, щото с тази слободия виждаш докъде се докара българският футбол и българската младеж като цяло. Нали ги виждам връстниците ми и по-малките набори 96, 97, та до 01, 02. За нищо не стават, камо ли пък някой футболист да изкараме.[/offtopic]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 27 ное 2016 21:53

sin4ec написа:

Аз имам доста любимци, но ще ти спомена едно име, което да запомниш: Дани Начев. След няколко години, живот и здраве да е, ще си говорим пак за него.[/offtopic]

[offtopic]по принцип си прав, затова и много отбори не искат да влизат в А група. Заради всичките далавери там, заради изкуствено високите заплати, заради факта, че за да оцелееш трябва да вкарваш чужденци. Да, Дунав е някакво изключение, но там се работи с тези момчета от 3-4 години. Аз не знам защо всички бяха толкова изненадани от Дунав. Тия момчета са заедно от В група и са смазани до последния чарк. Само надграждат.
Иначе за младежа....... почти винаги звездите в юношеските формации не успяват при мъжете и обратното. Много е труден преходът юношески-мъжки футбол. Най-големият проблем на нашите младежи е физиката. Никой не работи за физика, бързина и издържливоост. Ето скоро четох някакво интервю с Гаджев, който говори за 3-та дивизия на Англия, че играели толкова бърз футбол, който той никога не бил играл и още свиквал. Видяхте Неделев в Германия, че това му беше основния проблем(освен немския)[/offtopic]
Интериорни врати - Врати хармоника

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 27 ное 2016 21:55

Иван Русев-Малкия джангър :lol: ...А иначе и днешния мач,и вчерашната ПОРЕДНА обръщалка между Левски и столипиновските латиноси си смърдят от всякъде :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”