nosmoky написа:kiril.a.d написа:nosmoky написа:kiril.a.d написа:останахте много малко, та да не дава господ да се засечете с левскарска агитка
На 15 ще видиш пълният Сектор Г и ще разбереш колко сме малко. За засичането не бъди толкова сигурен
kiril.a.d написа:- все ще си намерите после, някой друго отбор за...ходене на мачове, викове, хореографии...опс - хореографии, ако има кой да плати за тях

...и ексцесии! - мога да ви препоръчам Септември Сф, щото го държи богаташ, ще може да плаща за хореографии
ЛЪЖА! Да ти слагам ли списъка как се събират над 17 000 лв. или ще си го намериш сам и ще се извиниш, че ЛЪЖЕШ ?
Колега, на 15-ти Сектор Г може и да се понапълни в повече от само анималсчетата, защото и сред другите има мразещи "Левски", а не обичащи ЦСКА

Недей ми прилага списък - Гришката може да е раздава пари и по списък

...
Иначе, човек трябва да е с болен мозък, да пръсне толкова пари за еднократна...украса, със спорен ефект!!!
НО! - за Гришката и такава украса е РЕКЛАМА, а бизнесмените дават не малко пари за реклама, нали? - просто си рекламира новия продукт

...
Колега, нашата добра посещаемост на 15-ти в не малка степен ще се дължи на вашите действия последната седмица, както и очакваните такива в предстоящата седмица. Ще останеш неприятно изненадан от нашата бройка обещавам ти

Гришата по списък раздаде на Чикаго и на Лондон пари..както и по провинцията.
И в урните той пуска :D
"...нашата добра посещаемост на 15-ти в не малка степен ще се дължи на вашите действия последната седмица..."

Извинявай колега, но няма как да е от "вашите действия"! - аз съм ЦСКА-ар, но от старите, истински ЦСКА-ри, които не се лъжат само от лепнато име на преименуван отбор, а търсят ЦСКА-арското съдържание в евентуален ЦСКА!!!!!!!
Аз, спрях да подкрепям този отбор, след като Гришата се подведе по Стойчо Стоилов и тръгна да ликвидира всичко ЦСКА-рско, в този отбор, завивайки обратно към чист Литекс!!!
И внимавай, колега - с оглед УЕФА и участие в ЕКТ, до края на сезона, този отбор може дори да се върне в Ловеч!!! Е, преди това ще опита врътката с името Литекс София, но не знам дали с това име ще го пуснат в ЕКТ....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?