ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)

Мнениеот angelofdeath » 24 авг 2016 12:21

След оставката на Христо Янев не виждам смисъм да посещавам мачовете на този отбор. Вижда се, че от момчетата взели купата не остана почти никой. Останалите са резерви и рядко помирисват терен. Вместо симбиоза се получи замяна. Нямам нищо против играчите от Литекс, но вече са 90% от състава. Дори от новите попълнения само Китанов играе. Сигурен съм, че ЦСКА ще победи Локо Горна, но какво от това? Досега имаше пукнатина между клуба и недоволните фенове, а сега тя се превърна в пропаст. Дано не съм прав, но още през уикенда ще се види отлива от трибуните!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2016 12:41

angelofdeath написа:След оставката на Христо Янев не виждам смисъм да посещавам мачовете на този отбор. Вижда се, че от момчетата взели купата не остана почти никой. Останалите са резерви и рядко помирисват терен. Вместо симбиоза се получи замяна. Нямам нищо против играчите от Литекс, но вече са 90% от състава. Дори от новите попълнения само Китанов играе. Сигурен съм, че ЦСКА ще победи Локо Горна, но какво от това? Досега имаше пукнатина между клуба и недоволните фенове, а сега тя се превърна в пропаст. Дано не съм прав, но още през уикенда ще се види отлива от трибуните!

Виж титулярният състав и тогава давай проценти,братле-срещу Пирин ,4 от Литекс,4 от старите и трима от други отбори!Всички играещи в този отбор са от ЦСКА,недейте да говорите небивалици!Не беше далеч времето когато на полусезона ,взимахме по 10-11 нови ;) и кво...трябва ли да казваме ,че не са от ЦСКА :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 13:13

Red joker написа:
angelofdeath написа:След оставката на Христо Янев не виждам смисъм да посещавам мачовете на този отбор. Вижда се, че от момчетата взели купата не остана почти никой. Останалите са резерви и рядко помирисват терен. Вместо симбиоза се получи замяна. Нямам нищо против играчите от Литекс, но вече са 90% от състава. Дори от новите попълнения само Китанов играе. Сигурен съм, че ЦСКА ще победи Локо Горна, но какво от това? Досега имаше пукнатина между клуба и недоволните фенове, а сега тя се превърна в пропаст. Дано не съм прав, но още през уикенда ще се види отлива от трибуните!

Виж титулярният състав и тогава давай проценти,братле-срещу Пирин ,4 от Литекс,4 от старите и трима от други отбори!Всички играещи в този отбор са от ЦСКА,недейте да говорите небивалици!Не беше далеч времето когато на полусезона ,взимахме по 10-11 нови ;) и кво...трябва ли да казваме ,че не са от ЦСКА :)

И от "ловешката" четворка единствено издънка беше Малинов, а от нашата единствено Чорбаджийски игра на ниво.И това важи за всички мачове играни до сега.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 25 авг 2016 13:31

Нямам си на идея, защо някои толкова искат Чико Цветанов на мястото на Диого Виана, но вие си знаете най-добре ! Как не проумяхте, че вече не сме във "В" група и че от миналогодишните футболисти 90% няма как да се борят с конкуренцията в Първа Лига. Те си искали онези, които биели с по 7:0 ! Е, тук няма как да се случи ! Всеки се бори за точки ! Вие вместо да помагате на отбора с подкрепа, хленчите тук, за тоя, че не играл, оня, че не играл... Ами подкрепяйте тогава отбора на Дучето, там поне играят само носители на Златната топка ! Аз не мога да разбера, ние конкурентен ЦСКА ли искаме, или изпадащ ? Той понеже Преслав и той е един виден цесекар, та много трябва да държим на него и да го пускаме титуляр всеки мач и да му гледаме пропуските, само защото е играл една година за ЦСКА и това го прави ЦСКА-р !

Vassill

Мнениеот Vassill » 26 авг 2016 17:09

Тук някои май ще връщат робството. Кои играчи били на литекс, и кои на ЦСКА ...
Алоууу, от т.н. играчи на ЦСКА от миналата година, само един е наш наистина /юноша/, и той си е при нас /втори капитан/ всички другис а скъпо платени наемници или иначе казано "професионалисти". Сменете си опорните точки, че издишате вече :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 авг 2016 08:51

kiril.a.d написа:Колеги и все още ЦеСеКАри, предлагам бойкот от наша страна, още на този мач, с цел да се покаже на Гришата, че ЦСКА не може да става Литекс и да почва да чисти всичко Ловешко от ЦСКА!!! - най вече ръководството, тъй като цялото е на Литекс!!!
Иначе, казах - от мен, повече никаква подкрепа за новопоявяващия се Литекс София!!! - сега е момента, наистина да се види, кой е истински ЦеСеКАр?!

Киро, в един друг пост беше написъл, че не ходиш на стоадиона от много години (ако въобще си ходил някога), та в тоя ред на мисли да призоваваш за бойкот.......? Ти си типичния хейтър.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 27 авг 2016 12:05

Значи миналата година като побеждаваха тези момчета отбори от А група ги носихте на ръце и ставаха, ама 3 месеца по-късно вече не ставали за сериозните битки. Кажете ми, честно обаче, не ви ли е поне малко срам, не виждате ли какво се случва или приехте говеждия синдром да казвате на черното бяло и всичко ви е ОК.

Vassill

Мнениеот Vassill » 27 авг 2016 12:45

Ти смени опорните точки. Имаш ли представа колко хиляди футболисти са минали през ЦСКА. По твоята логика трябваше да си едни и същи 11 от 1948г. до сега. Треньорите решават кои футболисти искат. А не публиката. Гарантирам ти, че единственото задължително условие на ГГ пред Христо Янев е било да залага на млади футболисти, а по-старите да ги прати в дубъла или да ги освободи. С изключение на капитана Галчев. Търси си другаде оправдание, за това че предаваш четирите букви, и че 10-ия кръг ще гледаш безучастно отстрани. Бъди жив и здрав все пак.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 авг 2016 12:46

Да кажа две думи и аз за мача и треньорската рокада. Смяната на треньора е крайно неуместна лично за мен, но Христо Янев си имаше някакви мотиви, а и той е един от първите, които се нагърбват да поемат и някаква отговорност и с това още повече ми се издига в очите. Сега причината не я знаем съвсем, но щом казва, че си е тръгнал сам, трябва да му вярваме. За съжаление повтаряме едни и същи грешки както винаги и както прави всеки български отбор. Детски работи общо взето, но е ясно и защо се случват тези детски работи- малкото финанси в отборите ни. Разочарован съм, защото ние така и така нямахме никакви поставени сериозни цели, а и да се класираме за еди къде си, лошите ще направят всичко възможно да не отиваме и да не ги засенчим по успехи (защото ако един ден съдбата ни срещне с великия ми Арсенал, артилеристите ще страдат със сигурност :mrgreen: :lol: , но зелени отбори от провинция не могат се опъна на топчиите с големия топ :) ). Но само отлагат неизбежното... За мен правилното решение беше да се остави Ицо Янев да работи поне до полусезона или още няколко мача. Отбора е приятен, но им трябва малко чатлак. Имат проблем с мотивацията. :) Новият треньор на мен лично нищо не ми говори и с нищо не бих свързал името му, затова не е редно и да го коментираме преди да сме видели какво може. Пожелавам късмет на Ицко Янев, но му казвам веднага, че сгреши поради липса на малко опит, качества има за професията (няма как да няма щом е взел купа от В група, другото са простотии :lol: ), остава да си ги доразвие..
За мача сега. Предполагам трудно начало предстои и за румънския наставник, Локо ГО не са много лесни за биене. Прогноза 2-0. Надявам се новият треньор да се сети, че има и един Данчо, че тия от Литекс в отбора на ЦСКА взеха да стават като препълнената аудитория в един театър. Стига с тези латекси, не всичките стават, аман от тях. :lol:

Иначе аз за този Джордан дето ще ни го доведат нещо съм си резервиран заради многото латекс по него. определено вкарва, но пък не ме кефи хич. :lol:

[offtopic]За мен има само един Джордан - Майкъла. :)[/offtopic]

[offtopic]Съветвам ръководството ни да пусне една обява в продавалника, че продаваме латекс втора употреба. Прекаляват, няма да стане така с Малинови и Кирил Десподови. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 авг 2016 14:01

Аз викам да върнем Тенгариня и Мангариня - иначе няма да сме аФтентични. Чудя се понякога в кой свят живеете! :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”