Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

кристи3
Контакти:

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот кристи3 » 03 юли 2016 16:29

DANS написа:
pepe23 написа:Паслар каза тренировка няма да има! Всичко друго е спекулация целяща опетняване името на клуба ЦСКА :mrgreen: Ако божковистите хвърляха енергията си някаде другаде светът щеше да е една доста по прекрасно място

Паслар е уволнен от Дора Милева, заради престъпни действия водещи към умишлен фалит, с цел ощетяване на кредиторите и Държавата! Скоро съдът ще се произнесе по въпроса с освобождаването му със задна дата, всички разпоредителни актове, подписани от Паслар, ще бъдат обявени за нищожни!

Баба Дора не може да уволни Паслар. Всъщност и съдът не може, но може да лиши управителните органи от правата им да представляват дружеството, каквото бабата поиска от съда. Но съдът ще гледа в открито заседание тези въпроси на 20.07. А какво ще реши след това никак не е ясно. Междувременно може първо бабата да бъде "уволнена" (или пък направо пенсионирана, че като гледам е повече за пенсия), каквато молба в тази насока е депозирана в съда.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 03 юли 2016 16:33

golemia написа:
кристи3 написа:
golemia написа:
кристи3 написа:
DANS написа:
canary написа:Парадоксът с ЦСКА-то своеобразен. И покрай всичко ми стана интересно, какво е настроението на феновете.

Няма подобно чудо като "автентичен" ЦСКА. Виж т.нар. оздравителен план на ВБ - в него ясно е посочено, че няма да се участва в първенствата с ПФК-то, а с едно от другите дружества, които включва името ЦСКА и което беше създадено миналата година от ВБ. Предвижда се членствените права на ПФК-то да се прехвърлят на въпросното ново дружество. Най-вероятно идеята им е след като това се случи, да зарежат ПФК-то (стига да им се приеме "оздравителния" план, разбира се) и то да си фалира. Принципно членствените права са непрехвърлими, но ВБ няма избор - защото си няма готово дружество (подобно на ГГ), с което да играе, та ще опитва да извърти това беззаконие.

Членствени права по ТЗ могат да се прехвърлят..

Само че, не става въпрос за членствени права по ТЗ (в АД или ООД), а за членствени права по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел - членствените права в БФС - а те не могат да се прехвърлят.

Могат могат.Щом Ганчев ги прехвърли от ЕТРОПОЛЕ на ЦСКА1948..

Ами виж чл. 21, ал. 5 от ЗЮЛНЦ и тогава се изказвай. Очевидно при Етрополе казусът е друг, а и там членствени права в БФС не са прехвърляни.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 03 юли 2016 16:55

Нещо не виждам логика, след като Божков навремето остави ЦСКА под претекст, че от футбол в България не се изкарват пари а сега да е готов да плаща дълговете, които знайни и незнайни са натрупали ! Плюс това, Божков никъде не излиза с лицето си да изложи позицията си, като достоен човек. Само някакви писаници, незнайно от кого.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 03 юли 2016 17:06

DANS написа:
ivo77 написа:Сега Гришата да прекръсти ЦСКА-София пак на Литекс и да ги кара към Ловеч. :lol:

Ловеч е в друга област, обратният път е невъзможен!

ГГ и Емо Фаса затова ползваха врътката с Етрополе, за да телепортират отбора в новата "А" група с ново сездалище - София и ново име, защото Етрополе е в Софийска област! ГанЧювЦиТе намериха вратичка в правилниците и закона, за да влязат "по тирлици" в новата "А" група, която бе формирана по НЕсъстезателни критерии от МАФИОТСКОТО БФС!

Не позна, пак са от различни области. Етрополе е София-област, а София е в София-град. Просто Перуката и свитата му за пореден път постъпиха изключително "принципно"...
[center]Изображение[/center]

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 03 юли 2016 17:13

Черноморски медузи се излагат като крайбрежни лесни жени август месец. Иначе интересно е да се види ония моралисти как ще излезнат от групата.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 03 юли 2016 17:18

Skywalker написа:Нещо не виждам логика, след като Божков навремето остави ЦСКА под претекст, че от футбол в България не се изкарват пари а сега да е готов да плаща дълговете, които знайни и незнайни са натрупали ! Плюс това, Божков никъде не излиза с лицето си да изложи позицията си, като достоен човек. Само някакви писаници, незнайно от кого.

Той няма да ги плати, или ще плати това което е на дъжавата, а за останалото да се оправят. Тъй като има записано в ОП, дружество(ФК ЦСКА - София ЕАД) ще сключи договор с Еврофутбол и 3% от приходите по договора за реклама ще отиват в сметка, в банка с добра репутация от която ще си взимат задълженията кредиторите. Договора с Еврофутбол обаче е за 5 години с 500 000лв. на месец. Сметките излизат 15 000лв. масец да влизат в сметката.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 03 юли 2016 17:35

Ами виж чл. 21, ал. 5 от ЗЮЛНЦ и тогава се изказвай. Очевидно при Етрополе казусът е друг, а и там членствени права в БФС не са прехвърляни.[/quote]
Правилно-ЦСКА 1948 ги придоби от Етрополе което си е същото.
Ееех Българийо!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 юли 2016 17:45

Бръщолевят се тука някакви членове и там подобни.Истинският въпрос на темата е обаче кои ЦСКА ще се радва на повече подкрепа след няколко месеца.Този които манипулира всички и излъга държавата ....или този които ще си запази достоинството и ще постъпи като Глазгоу Реинджърс преди години...

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 03 юли 2016 17:53

Вълчан написа:Бръщолевят се тука някакви членове и там подобни.Истинският въпрос на темата е обаче кои ЦСКА ще се радва на повече подкрепа след няколко месеца.Този които манипулира всички и излъга държавата ....или този които ще си запази достоинството и ще постъпи като Глазгоу Реинджърс преди години...

Съгласен съм с теб ! Аз лично съм за този , спечелил тази година Купата на Република България и станал Шампион на Ю.З."В" група ! САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 03 юли 2016 18:10

Някой да ми обясни 2018 играем ли в Европа или не! Лига Европа - международен турнир ли е или не. :mrgreen:
Мен така ме карат от Уникредит да изготвям проекто баланси за следващите 25 години. :mrgreen: Хващам и пиша наизуст с някакъв процент увеличение както са направили в момента.

Моля някой от национална лотария да ми отговори :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”