Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)

Мнениеот cska_90 » 31 юли 2009 19:09

a boy named goo написа:
cska_90 написа:
danko_sot написа:Хехе! Какъв Мороз в отбора, хайде стига! Какво всички взехте да се застъпвате за Маркиньос, аз ли не съм гледал, вие ли, но незнам какво му харесахте на Маркиньос. Може би че изпусна най-чистото положение сам срещу вратаря. Или пък Руи Мигел, казах ви не може само с желание и не може КПД-то ти да е 20 процента на мач. Всеки втори пас грешен, да не говорим, че въобще не го бива и когато трябва да вкарва голове. Ако играем с Беласица на Арията е идеален. Тея двамата Мигел и Маркиньос не трябва да са титуляри- това е! Друго няма!

Еми лично на мене Маркиньос ми хареса.И доказателство за това че е играл добре е и реакцията на публиката.В началото беше освиркван, а в края след един шпагат беше бурно аплодиран от сектор В.
Просто момчето игра с желание-изора терена за разлика от миналата година.Така,че поне снощи няма причина да го критикуваме.

Работата е там обаче, че Маркиньос е адски непостоянен играч, не за първи път е изигравал добър мач като снощния и след него е правил чудовищно слаби мачове. Това не е футболист на който може да се разчита в напечени моменти. В днешно време постоянството у един футболист е може би едно от най-важните неща, ако най-важното. Никой не може да гарантира утре примерно в някой решителен двубой на ЦСКА Маркиньос в какво състояние ще се събуди сутринта, дали ще е на кеф и какъв мач ще направи. На нас ни трябват сериозни хора, които имат желание да се доказват и играят на 100 % във всеки един мач, а не само когато са в настроение.

За това си прав и то много.
Но да видим как ще тръгне тази година при Пенев и тогава да коментираме.Ако не става и вземе пак да се лигави -чао и толкова,ако не и демонстрира постоянство-нека да остане- ;)
Изображение

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 31 юли 2009 19:35

a boy named goo написа:
lacho_trepacho написа:Хора, знам че е малко в страни от темата, обаче някой може ли да ми каже, дали от някъде мога да гледам на запис мача от снощи с ирландците, понеже бях ниско в сектор Г и не разбрах много много от самия мач. А ме интересува живо играта най-вече на новите е отбора. Евентуално, ако има торент от мача качен някъде?

Да, има го качен в Аренабг, ето ти линк http://www.arenabg.com/details.php?id=636c14b6a74ab480543655b8919b2bc6353960c9

Респект!
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 юли 2009 19:48

a boy named goo написа:cska_90
Единственото положително нещо, което демонстрираха Руи Мигел и Маркиньос поне за мен е желанието, друго тези играчи нямат. Руи Мигел нямаше почти нито едно вярно отиграване първото полувреме, а второто се загуби свъсем. Маркиньос пък демонстрира борбеност и желание, поне според мен това снощи му беше един от най-силните мачове в ЦСКА, въпреки това обаче, нито един двамата не залужават да са в ЦСКА, със сигурност са добри и свестни момчета, които имат желание да играят за ЦСКА, ама възможностите им са просто ограничени. Колкото до Иван Иванов, ами мисля, че вчера направи приличен мач, вярно е, че противника не е нищо особено, но пък същинския тест за него ще бъдат двубойте със сериозните отбори, където вече може по-обстойно да преценим за него.
Най-оптималният варинат на състава на ЦСКА в момента е:
---------------------------------------------Здравко Чавдаров-------------------------------------------------
Йордан Тодоров--------------Иван Иванов-----------Кирил Котев--------------------------Йордан Минев
Спас Делев--------------------Тодор Янчев --------- Викторс Морозс-----------------------Тодор Тимонов
----------------------------------Владимир Манчев----Иван Стоянов-------------------------------------------

Естествено също така при евентулани контузии или накзания могат да се добавят играчите : Апостол Попов, Костадин Стоянов, Николай Манчев, Светльо Петров, Коста Янев, Атанас Зехиров и Саидходжа. Другите засега поне за мен не стават, от чужденците с изключение на Морозс всички трябва да се разкарат.

абе братле иван иванов вчера според мене беше голяма дупка !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 31 юли 2009 19:57

POPCORN написа:
Единственото положително нещо, което демонстрираха Руи Мигел и Маркиньос поне за мен е желанието, друго тези играчи нямат. Руи Мигел нямаше почти нито едно вярно отиграване първото полувреме, а второто се загуби свъсем. Маркиньос пък демонстрира борбеност и желание, поне според мен това снощи му беше един от най-силните мачове в ЦСКА, въпреки това обаче, нито един двамата не залужават да са в ЦСКА, със сигурност са добри и свестни момчета, които имат желание да играят за ЦСКА, ама възможностите им са просто ограничени. Колкото до Иван Иванов, ами мисля, че вчера направи приличен мач, вярно е, че противника не е нищо особено, но пък същинския тест за него ще бъдат двубойте със сериозните отбори, където вече може по-обстойно да преценим за него.
---------------------------------------------Здравко Чавдаров-------------------------------------------------
Йордан Тодоров--------------Иван Иванов-----------Кирил Котев--------------------------Йордан Минев
Спас Делев--------------------Тодор Янчев --------- Викторс Морозс-----------------------Тодор Тимонов
----------------------------------Владимир Манчев----Иван Стоянов-------------------------------------------

Естествено също така при евентулани контузии или накзания могат да се добавят играчите : Апостол Попов, Костадин Стоянов, Николай Манчев, Светльо Петров, Коста Янев, Атанас Зехиров и Саидходжа. Другите засега поне за мен не стават, от чужденците с изключение на Морозс всички трябва да се разкарат.

Ами то вчера почти нямаше атаки към нашата врата, поне според мен трябва да изчакаме някой по-сериозен протвиник и тогава да даваме по-крайни оценки за играта на Иванов. Факт е обаче, че имаме доста защитници в момента и поне според мен са доста качествени, така че като нищо при евентуални слаби мачове, Иван Иванов съвсем спокойно може да си загуби мястото.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 юли 2009 20:01

a boy named goo написа:
POPCORN написа:

Ами то вчера почти нямаше атаки към нашата врата, поне според мен трябва да изчакаме някой по-сериозен протвиник и тогава да даваме по-крайни оценки за играта на Иванов. Факт е обаче, че имаме доста защитници в момента и поне според мен са доста качествени, така че като нищо при евентуални слаби мачове, Иван Иванов съвсем спокойно може да си загуби мястото.

Ами за мене проблема е че миналата година нямаше никаква конкуренция на този пост и беше ясно,че каквото и да прави се ще е титуляр,поради липса на алтернатива и това според мене спря развитието му. Доста време вече боксува на едно място и няма никакво развитие.Както вече казах прави едни и същи грешки,които досега оправдавахме с младостта му ,но вече започва терта година и е време да се замисли,защото има голям талант,но трябва и работа.
Дано успее!
Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 31 юли 2009 21:30

danko_sot написа:
a boy named goo написа:
danko_sot написа:Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност

Да се надяваме, че при завръщането на Владимир Манчев и Спас Делев, тези двамата (Руи Мигел и Маркиньос) няма да помиришат терен, нямам нищо против тях, ама просто нямат качества момчетата.

Да а също и парагвайците и по специално тоя плеймейкъра да е добър, за да може да замества Мигел и Маркиньос в някои мачове, щото само с Тимонов срещу тея отбори дето се затварят на Армията ще ни е много трудно, то се видя срещу сгъстена защита е кофти

да ви напомня ли че факта че не бе сигфурно дали Тимонов ще играе или не или дали има картотека му повлия зле на Принца. А Парагвайците идват от 2-3та дивизия не ни трябват такива. Искам само българи в ЦСКА освен Мигел.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 31 юли 2009 21:47

Е, парагвайците може и от 5-та дивизия да идват, но пък може да се окажат трансферни попадения, малко е вероятно, но не и невъзможно. Все пак Любо Пенев поне до сега показва, че има усет към футболисти, това е нещото у него, което ми прави най-добро впечатление за сега, очевидно е успял да прихване нещо от чичо си. Специално аз го критикувам много за реденето на състава, за изказванията след мачовете, но за трансферите, за сега няма грешка там, с едно изключение (Христо Янев), но пък все нали ще развиваме млади играчи.
Мисълта ми е , че ако тези парагвайци не стават за ЦСКА, Любо Пенев със сигурност няма да ги вземе, както стана с испанците. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 31 юли 2009 21:55

Скромно мнение на страничен наблюдател:забравете за сериозен футбол,няма как да стане!Не става с провинциалисти,абсолютно НЕГРАМОТНИ тактически,с физическа подготовка на ниво полуаматьори,с безсрамно слаб шампионат,със слаб вечен съперник,да продължавам ли?Момчета,какви схемички рисувате тука и измисляте тактики?Преди 20 години такива смешници можеха да дойдат на Армията само като поддръжка на стадиона и да носят топките и минерална вода,вие сега ги величаете и си навивате,че били таланти,че ще станат нещо...А Маркиньос е най-смисленият ви футболист,не знам защо го плюете!Махнете тия илюзии и се замислете как стигнахме дотук-скоро и Андора ще почнат да ни се точат!Ако си мислите,че Баку и Дери са много под нивото на нашите грандове,значи сте непоправими идеалисти.Мачът в Ирландия ще е тежък,особено ако ония вкарат първи гол...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 31 юли 2009 22:13

124 написа:Скромно мнение на страничен наблюдател:забравете за сериозен футбол,няма как да стане!Не става с провинциалисти,абсолютно НЕГРАМОТНИ тактически,с физическа подготовка на ниво полуаматьори,с безсрамно слаб шампионат,със слаб вечен съперник,да продължавам ли?Момчета,какви схемички рисувате тука и измисляте тактики?Преди 20 години такива смешници можеха да дойдат на Армията само като поддръжка на стадиона и да носят топките и минерална вода,вие сега ги величаете и си навивате,че били таланти,че ще станат нещо...А Маркиньос е най-смисленият ви футболист,не знам защо го плюете!Махнете тия илюзии и се замислете как стигнахме дотук-скоро и Андора ще почнат да ни се точат!Ако си мислите,че Баку и Дери са много под нивото на нашите грандове,значи сте непоправими идеалисти.Мачът в Ирландия ще е тежък,особено ако ония вкарат първи гол...

Ами такива са, всички български футболисти са така, все пак нали знаеш приказката "В царството на слепите и едноокия е цар". В момента футболът ни е такъв просто, факт е обаче, че тези момчета, които пристигнаха в ЦСКА може да са тактичеески неграмотни, може да са провинциалисти (макар че честно да ти кажа, не можах да разбера смисъла на това, какво е лошото, че не са от София, както и да е, няма значение), да са слаби физически, но имат качества. Те могат да развият потенциала си в ЦСКА с добри игри, колкото и да е слабо първенството ни все пак ще имаме мачове срешу отбори като: Левски, Литекс, Черно море, Локомотив София, отбори, които колкото и да са слаби все пак са едно прилично ниво. Освен това се надявам да останем колкото се може по-дълго време в Лига Европа, за да могат да изиграят повече мачове на високо ниво.
Между другото, може да ти прозвучи клиширано, но днешно време наистина силите на европейските отбори са изравнени, така че не бива да приемаме резултатите срещу Дери Сити и Баку едва ли не като някакъв провал, днешно време истински разгромни резултати почти няма в европейските турнири. Важното е отборите ни да преминават напред, с какъв резултат за мен няма никакво значение.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 юли 2009 23:24

Абе вие сте много интересни хора. Миналата година за Маркиньос- вън най-слабия е , плюхте го и т.н. И сега че взел че направил един-два шпагата и айде да го оставиме. Абе няма такива неща. Не ни трябва тоя. То така другия кръг ще пуснат Давид Силва ще направи едно центриране и вие ще кажете- да го оставим, щом центрира :)
Трябва да се очистим от играчи като Маркиньос и Руи Мигел. Това са едни чужденци под средното ниво, дошли в най-големият бг клуб и изяждат хляба на младите момчета от школата ни. Руи Мигел с кво е по добър от Сашо Тонев?
Освен това вече става толкова време, а ние все не можем да си вържем три паса. Значе има нещо. Не може само Любо да е виновен. Те просто не стават, не могат да си подават. Вижда се, че най-много брак има в играта на Мигел. Маркиньос никога, ама никога не съм го харесвал, ни то при Стойчо, когато взехме титла с 16 точки. Никога, ама никога. Хора казвам ви не става, нито като характер, нито като качества
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”