a boy named goo написа:cska_90 написа:danko_sot написа:Хехе! Какъв Мороз в отбора, хайде стига! Какво всички взехте да се застъпвате за Маркиньос, аз ли не съм гледал, вие ли, но незнам какво му харесахте на Маркиньос. Може би че изпусна най-чистото положение сам срещу вратаря. Или пък Руи Мигел, казах ви не може само с желание и не може КПД-то ти да е 20 процента на мач. Всеки втори пас грешен, да не говорим, че въобще не го бива и когато трябва да вкарва голове. Ако играем с Беласица на Арията е идеален. Тея двамата Мигел и Маркиньос не трябва да са титуляри- това е! Друго няма!
Еми лично на мене Маркиньос ми хареса.И доказателство за това че е играл добре е и реакцията на публиката.В началото беше освиркван, а в края след един шпагат беше бурно аплодиран от сектор В.
Просто момчето игра с желание-изора терена за разлика от миналата година.Така,че поне снощи няма причина да го критикуваме.
Работата е там обаче, че Маркиньос е адски непостоянен играч, не за първи път е изигравал добър мач като снощния и след него е правил чудовищно слаби мачове. Това не е футболист на който може да се разчита в напечени моменти. В днешно време постоянството у един футболист е може би едно от най-важните неща, ако най-важното. Никой не може да гарантира утре примерно в някой решителен двубой на ЦСКА Маркиньос в какво състояние ще се събуди сутринта, дали ще е на кеф и какъв мач ще направи. На нас ни трябват сериозни хора, които имат желание да се доказват и играят на 100 % във всеки един мач, а не само когато са в настроение.
За това си прав и то много.
Но да видим как ще тръгне тази година при Пенев и тогава да коментираме.Ако не става и вземе пак да се лигави -чао и толкова,ако не и демонстрира постоянство-нека да остане-