Kредиторите с иск за 22 549 282 лв.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Kредиторите с иск за 22 549 282 лв.

Мнениеот batmanlevski » 18 дек 2015 13:25

kiril.a.d написа:
batmanlevski написа:всичко е един цирк сътворен от Ганчев,Бойко и Пеевски да унищожат Левски и да вкарат на бързо цска в А група без да върнат откраднатите от държавата 60 000 000

:lol: :lol: :lol: :lol: ............
Благодаря! - разсмя ме чудесно.

радвам се ,че ти е смешно във В група, това показва как ти се е отразило всичко ,хайде догодина в А окръжна да се сте,че да ти е още по-смешно :lol: :lol: :lol: :lol: ......................
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 дек 2015 13:26

4oKuTo написа:Един футболист струва толкова, колкото е готов да плати даден клуб за него след РЕАЛНА оферта. А може да проверите къде играят звездите на ЦСКА от пролетта, колко от тях са имали изтичащи договори, за да направите сметка колко биха получили в клуба за тях. За мен не са повече от 4-5 млн лева за всички с ДЮШ - а включително, а и тези суми са под въпрос.

Общо взето си прав, в първото си изречение, но едно е футболист да бъде продаден, когато е в игра и съвсем друго е да се реализира като свободен агент!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2015 13:26

Captain Stottlemeyer написа:Само аз ли си мисля, че член 45 от Закона за задълженията и договорите няма нищо общо с конкретния казус и че личната (имуществена и наказателна) отговорност в случая се носи не от акционерите (мажоритарни и/или миноритарни) а от управителния и надзорния съвет на акционерното дружество ПФК ЦСКА АД съгласно Търговския закон и Наказателния кодекс!?... 8-) :roll:
П.П. И един от въпросните "виновници" - Милко Георгиев не е ли в съвета на директорите на новото дружество, учредено от микренския левент!?... :roll: 8-)

Капитане, не им обяснявай. :) Ако един човек си направи една фирма и започне бизнес, то идеята е фирмата да бъде печеливша и да издържа собственика, а не собственикът да издържа фирмата. :) В този ред на мисли няма как да повдигнеш обвинение на даден собственик (в случая акционер), че не е плащал и не е издържал дружеството си (изключвам законово регламентираните учредителни вноски).
Последна промяна от Tommi на 18 дек 2015 13:28, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 дек 2015 13:28

batmanlevski написа:
kiril.a.d написа:
batmanlevski написа:всичко е един цирк сътворен от Ганчев,Бойко и Пеевски да унищожат Левски и да вкарат на бързо цска в А група без да върнат откраднатите от държавата 60 000 000

радвам се ,че ти е смешно във В група, това показва как ти се е отразило всичко ,хайде догодина в А окръжна да се сте,че да ти е още по-смешно :lol: :lol: :lol: :lol: ......................

където и да е ЦСКА, пак ще ми е смешно, защото живеем в смешна държава!!!
на пък да видим, къде ще е любимото ти "Левски", след следващата атака на Домуса и бат` Венци ;)....и пак ще се смея!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 дек 2015 13:29

Tommi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Само аз ли си мисля, че член 45 от Закона за задълженията и договорите няма нищо общо с конкретния казус и че личната (имуществена и наказателна) отговорност в случая се носи не от акционерите (мажоритарни и/или миноритарни) а от управителния и надзорния съвет на акционерното дружество ПФК ЦСКА АД съгласно Търговския закон и Наказателния кодекс!?... 8-) :roll:
П.П. И един от въпросните "виновници" - Милко Георгиев не е ли в съвета на директорите на новото дружество, учредено от микренския левент!?... :roll: 8-)

Капитане, не им обяснявай. :) Ако един човек си направи една фирма и започне бизнес, то идеята е фирмата да бъде печеливша и да издържа собственика, а не собственикът да издържа фирмата. :) В този ред на мисли няма как да повдигнеш обвинение на даден собственик (в случая акционер), че не е плащал и не е издържал дружеството си.

С тази разлика,че тия нищо не са създали,а и не са били единствени собственици!Уж си интелигентен пък правиш такива глупави изводи!Иска е от други акционери,които са имали акции в дадено дружество и обясняват,че злонамерени действия на мажоритарните собственици са довели фирмата до умишлен фалит!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 дек 2015 13:29

4oKuTo написа:Един футболист струва толкова, колкото е готов да плати даден клуб за него след РЕАЛНА оферта. А може да проверите къде играят звездите на ЦСКА от пролетта, колко от тях са имали изтичащи договори, за да направите сметка колко биха получили в клуба за тях. За мен не са повече от 4-5 млн лева за всички с ДЮШ - а включително, а и тези суми са под въпрос.

Оценката е правена по времето, когато ЦСКА водеше в първенството. През пролетта отборът беше разбит и не се представяше добре. Така че е нормално цената на футболистите да падне, а също и интересът към тях.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 дек 2015 13:30

batmanlevski написа:
kiril.a.d написа:

То това е лошото в българския футбол!Защото както знаем-където сме ние,там е елита!Та това е елита на прогнилия ни футбол,а вие сте тумора!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 дек 2015 13:31

Tommi написа:

Капитане, не им обяснявай. :) Ако един човек си направи една фирма и започне бизнес, то идеята е фирмата да бъде печеливша и да издържа собственика, а не собственикът да издържа фирмата. :) В този ред на мисли няма как да повдигнеш обвинение на даден собственик (в случая акционер), че не е плащал и не е издържал дружеството си (изключвам законово регламентираните учредителни вноски).

Томичка, акционери в акционерно дружество, могат да повдигнат обвинение към мажоритарния собственик, че умишлено е декапиталлизирал дружеството и по този начин ги е лишил от печалба! Нали? ;)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 дек 2015 13:32

Tommi написа:

Така е, прав си !... За всичко останало, има ,,Лафка,, ! :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2015 13:36

BRF написа:С тази разлика,че тия нищо не са създали,а и не са били единствени собственици!Уж си интелигентен пък правиш такива глупави изводи!Иска е от други акционери,които са имали акции в дадено дружество и обясняват,че злонамерени действия на мажоритарните собственици са довели фирмата до умишлен фалит!

Собствеността в акционерно дружество по никакъв начин не задължава да се правят някакви плащания и да се поема текущата издръжка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”