"В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: "В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Мнениеот Beladona » 15 ное 2015 21:07

11_best написа:
TristaNNN написа:И извън темата: Номер 9 и номер 13 трябва да получат повиквателни, съгласен съм, но за двустранната игра на аматьорския национален отбор. И как ли си преценил, че са най-добрите български играчи на постовете си в момента, сигурно не се водиш от никакви фенски пристрастия? :roll:

Кажи една "деветка" - в българските групи, с по-добри качества и в по-добра форма от Пр. Йорданов в момента... Ей така, извън фенските пристрастия...

Е, Преслав не е лошо момче , но нали го гледахме с екипа на Локо Сф , не показа кой знае какво .. Сега срещу некви куфари с една тренировка седмично си е като Ернан Креспо ! :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 ное 2015 21:16

Мда, явно в този мач нашите бяха решили общо взето да отбият номера. Поне да си бяха вкарали едно от положенията в началото, та да се разхождат след това. Те хем ги пропуснаха, хем пак се разхождаха. След първия гол горе-долу продължиха по същия начин. Как да е, към края на полусезона явно започнаха да губят интерес към някои мачове. Дано за оставащите 2 срещи намерят достатъчно мотивация. (За Купата не се съмнявам, че ще са мотивирани.) Контузията на Бранеков може и да се окаже за добро - на мен лично като цяло не ми харесва представянето му до момента през сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2015 13:59

Е то кат пренаписваш историята на футбола само с победи, нема как да не им омръзне в един момент. Мотивацията е поспаднала леко, ама трите греди ако бяха голове, нямаше въобще да го усетим. Статистиците нека се поровят и да кажат имало ли е отбор шампионче по света единствено с победи, че да знаят момчетата дали да се напъват. А сините пък да замълчат поне докато загубим някакви точки, че ми е странно да се плюе по отбор дето бие наред. Дали във В група бием или на Плутон, приемате фактите и мълчите, иначе на кота нула е отишло сивото ви вещество. То не бих се изненадал вашето да е само синьо веществото. Като бие един отбор се мълчи и се чака грешка, че нема поводи за бъзици. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 ное 2015 15:22

dreben23 написа:Е то кат пренаписваш историята на футбола само с победи, нема как да не им омръзне в един момент. Мотивацията е поспаднала леко, ама трите греди ако бяха голове, нямаше въобще да го усетим. Статистиците нека се поровят и да кажат имало ли е отбор шампионче по света единствено с победи, че да знаят момчетата дали да се напъват. А сините пък да замълчат поне докато загубим някакви точки, че ми е странно да се плюе по отбор дето бие наред. Дали във В група бием или на Плутон, приемате фактите и мълчите, иначе на кота нула е отишло сивото ви вещество. То не бих се изненадал вашето да е само синьо веществото. Като бие един отбор се мълчи и се чака грешка, че нема поводи за бъзици. :)

Значи тебе във форума на Левски да не те чакаме в следващата година :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2015 16:39

dreben23 написа:Е то кат пренаписваш историята на футбола само с победи, нема как да не им омръзне в един момент. Мотивацията е поспаднала леко, ама трите греди ако бяха голове, нямаше въобще да го усетим. Статистиците нека се поровят и да кажат имало ли е отбор шампионче по света единствено с победи, че да знаят момчетата дали да се напъват. А сините пък да замълчат поне докато загубим някакви точки, че ми е странно да се плюе по отбор дето бие наред. Дали във В група бием или на Плутон, приемате фактите и мълчите, иначе на кота нула е отишло сивото ви вещество. То не бих се изненадал вашето да е само синьо веществото. Като бие един отбор се мълчи и се чака грешка, че нема поводи за бъзици. :)

Отбор-шампион..че вие шампиони на България ли ще ставате този сезон :roll: А дали биете във В група или на Плутон, разликата никак не е малка. Ще съм безкрайно любопитен да го видя тоз` голмайстор чуден, Преслав Йорданов, как би късал мрежи в А група, с тези съотборници до себе си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2015 17:29

Преслав Йорданов не искам да го умаловажавам момчето но в А група е друго, той е играл в А група с Локо Сф и мнението ми е
че с ЦСКА в А група ще вкара по-малко и от това което вкарваше за Локо Сф. Същата работа като Курдов от Левски.
И 50 гола да вкара във В група едва ли след това ще вкара и 5 в А!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2015 18:16

W84me написа:
Red joker написа:А бе не знам ,ама двама от нашите аматьори са викнати в младежкия национален :!: Кво ше кажеш... ;)

Абе не знам, ама младежите ви ядат пердах по 4 парцала от Левски, смятай колко са качествени ;)

Правиш ли разлика между юноши и младежи :!: :?: :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2015 18:26

Общо взето в отбора личи отегчение и подценяване на противниците :( Нормално е до някъде ,в предвид очевадната разлика в класите,дори и в сравнение с тези ,които са най-близко до нас в класирането :!: Маржа е убийствено голям и просто за играчите няма тръпка,това е ;) Аз лично ,вече почвам да се отегчавам от гледането на безпредметни мачове,в които единствено е неизвестно цифровото изражение на победата :( ...а какво ли ще стане,ако се сбъдне мИчтата на някои заблудени фенове,отбора да играе в „А“ окръжна :o
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2015 18:41

Red joker написа:Общо взето в отбора личи отегчение и подценяване на противниците :( Нормално е до някъде ,в предвид очевадната разлика в класите,дори и в сравнение с тези ,които са най-близко до нас в класирането :!: Маржа е убийствено голям и просто за играчите няма тръпка,това е ;) Аз лично ,вече почвам да се отегчавам от гледането на безпредметни мачове,в които единствено е неизвестно цифровото изражение на победата :( ...а какво ли ще стане,ако се сбъдне мИчтата на някои заблудени фенове,отбора да играе в „А“ окръжна :o

Ако отидете в А областна, колко ли от тези играчи, които играят само защото вярват, че само една година ще са аматьори, ще останат в ЦСКА. Да, сигурно пак ще биете яко, но да изкараш 18 годишни момчета срещу сбирщина си е направо геройство.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 ное 2015 20:32

Red joker написа:Правиш ли разлика между юноши и младежи :!: :?: :shock:

Що, при юношите с колко падате?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”