icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
Ново 20,.. това пък откъде го изрови ?..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
icko65 написа:delqnski47 написа:icko65 написа:Тая процедура е за финансовото ви състояние а процедурата къде ще играете е на БФС май?
А БФС как ще вземе решение без да знае състоянието на клуба дали ще може да продължи или не?
Състоянието е:загуба на членство в БФС.Може ли да участва?...
delqnski47 написа:icko65 написа:delqnski47 написа:icko65 написа:Тая процедура е за финансовото ви състояние а процедурата къде ще играете е на БФС май?
А БФС как ще вземе решение без да знае състоянието на клуба дали ще може да продължи или не?
Състоянието е:загуба на членство в БФС.Може ли да участва?...
Нещо обезмисляш цялата тая процедура ми се струва..
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
suni написа:icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
icko65 написа:suni написа:icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
ФК чието АД не действа- по правилата на БФС губи членство!
suni написа:icko65 написа:suni написа:icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
ПФК-то все още е член на БФС ! Не вярвам да съм проспал някое извънредно решение, но ако има такова дай линк.
icko65 написа:От днес не е.Къв линк?БФС трябва да реши-ако спази правилника.Иначе-"зелена светлина"!
icko65 написа:suni написа:icko65 написа:suni написа:icko65 написа:Състоянието е:загуба на членство в БФС...
ПФК-то все още е член на БФС ! Не вярвам да съм проспал някое извънредно решение, но ако има такова дай линк.
От днес не е.Къв линк?БФС трябва да реши-ако спази правилника.Иначе-"зелена светлина"!
delqnski47 написа:icko65 написа:От днес не е.Къв линк?БФС трябва да реши-ако спази правилника.Иначе-"зелена светлина"!
Напротив - все още е.Причината е ''спортни заслуги от миналото''.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта