1982 написа:Цецо Чука написа:Не виждам тук снимката на Луд Гидия No1: Стойчо?!?!
И с какво е виновен един треньор - договори ли е подписвал, заплати ли не е плащал ??! Откога треньорите станаха виновни за неспазването на договори и заплащания ?!
Преди една седмица видях един от футболистите играл в цска преди години, след което играе около 6-7 години в чужбина. Стойчо лично му се е обаждал да го кандардисва да се върне в цска. Разговора бил следния : Ела в цска, 25 хиляди заплата ще ти дадем. Не, искам 150 годишно, на всеки 3 месеца по 30 да взимам. На което Стойчо казал, е не може така. Oтново молба, дайте тогава на два пъти по 50 хиляди и готово. Еми не може, няма пари. На което момчето отговорило, е като нямате толкова пари, как ще ми давате по 25 хилки които ми обещавате ??? Въпросният футболист каза и следното нещо, имам да взимам над 12 заплати, не съм само аз на това дередже. Опростил съм им половината, а сега наглеят да им опростя още. Останах без думи след този разговор. Това е човек чужденец, обичащ цска.Защо казвам че обича този клуб, ами защото нито един път не е споменавал думата ПАРИ. Играл е месеци на ред без заплата, без дума да обели. А Стойчо обича цска, ама заплатка 30 бона. Даже в едно интервю каза че щял да съди клуба ако не му изплатят дължимото, защото бил заслужавал тази заплата. NO COMMENT. Всички тези алчни ко.... като него , Майкъла и още една дузина "емблеми" на клуба, трябва да им се забрани влизането в борисовата градина, още от орлов мост даже. Даже и в Левски е пълно с такива, всички обичат клуба ама само Гонзо даваше пари от джоба. Интересна психика имат тези хорица, жалки душици.