ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Неутрален
Контакти:

Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Мнениеот Неутрален » 15 сеп 2015 08:32

1982 написа:
Цецо Чука написа:Не виждам тук снимката на Луд Гидия No1: Стойчо?!?!

И с какво е виновен един треньор - договори ли е подписвал, заплати ли не е плащал ??! Откога треньорите станаха виновни за неспазването на договори и заплащания ?!

Преди една седмица видях един от футболистите играл в цска преди години, след което играе около 6-7 години в чужбина. Стойчо лично му се е обаждал да го кандардисва да се върне в цска. Разговора бил следния : Ела в цска, 25 хиляди заплата ще ти дадем. Не, искам 150 годишно, на всеки 3 месеца по 30 да взимам. На което Стойчо казал, е не може така. Oтново молба, дайте тогава на два пъти по 50 хиляди и готово. Еми не може, няма пари. На което момчето отговорило, е като нямате толкова пари, как ще ми давате по 25 хилки които ми обещавате ??? Въпросният футболист каза и следното нещо, имам да взимам над 12 заплати, не съм само аз на това дередже. Опростил съм им половината, а сега наглеят да им опростя още. Останах без думи след този разговор. Това е човек чужденец, обичащ цска.Защо казвам че обича този клуб, ами защото нито един път не е споменавал думата ПАРИ. Играл е месеци на ред без заплата, без дума да обели. А Стойчо обича цска, ама заплатка 30 бона. Даже в едно интервю каза че щял да съди клуба ако не му изплатят дължимото, защото бил заслужавал тази заплата. NO COMMENT. Всички тези алчни ко.... като него , Майкъла и още една дузина "емблеми" на клуба, трябва да им се забрани влизането в борисовата градина, още от орлов мост даже. Даже и в Левски е пълно с такива, всички обичат клуба ама само Гонзо даваше пари от джоба. Интересна психика имат тези хорица, жалки душици.

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 15 сеп 2015 08:52

Аз почвам да се чудя що за спасителен план е Имал Гриша ...
Задължения много, желаещи да плащат николко, е как да има каквото и да е развитие ? Тъпчем на едно място от месеци, и се надяваме на чудо ли ?
Разбирам за другите задължения към футболисти и мениджъри е малко тежкo, да плащащ чужди дългове в глупост, но към НАП защо не плащаш ?
Като човек хванал да спасява ЦСКА, това си е негово задължение !
Но явно няма желание да се дава и лев, иначе ще се носим по течението и каквото хората ни отредят !
Като толкова ценни ти бяха парите, да беше оставил Божков да започне от А окръжна, а не сега да има риск да ни изхвърлят и от В група, и до лятото на 2016-та да не играем официален мач !

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 15 сеп 2015 08:56

Какво е общото между тези снимки?
С.М.
Ако това не го разберете, значи нямате оправия.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 сеп 2015 08:57

icko65 написа:
analizatora написа:Въпреки , че не съм от ЦСКА , жалко, че се ликвидира велик клуб като ЦСКА, защото първенство без ЦСКА е като манджа без сол - яде се , но не е вкусна!

Няма такова нещо!И преди и след тях е имало и ще има футбол.Справка:Тича Владислав и Черно море!

:lol: :lol: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 15 сеп 2015 09:03

имам спомен, че нямаше да позволите да ви пратят и във В група, а вижте се сега. Така че освен да се правите на силни по форумите с такива приказки друг ефект няма...

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 15 сеп 2015 09:46

Наистина дошло е време Литекс да се прекръстят на Цска,да се преместят в София и да си играят в А група.Така и титлите на комунистическият отбор ще се увеличат и ще помогнат на собственика от с.Микре да не се раздвоява човека.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 сеп 2015 09:55

Чао.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 15 сеп 2015 10:08

Стига сте разтягали дъвките на медиите!
Всичко в ЦСКА ще е ОК. Догодина сме в Б, по догодина в борба за шампионската титла!
И НАП ще си получи парите, и всички останали кредитори(разбира се, редуцирано от Съда на РБ)!
След седмица, всичката тази кал и помия отива в коша, а ЦСКА София продължава с победите(за жалост във В група).
Очаквам и 1/2 финал за Купата на България, при късмет в жребия! Стига да не играе до 1/2 финал с Берое, Рязанград или Литекс! 8-)
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 10:20

А аз си мисля, че ще "позволим" - в кавички, щото нас никой не ни пита - дори да ликвидират ЦСКА като отбор, както "позволихме" и на комунистическия мафиот, Бойко Борисов, да се върне на власт. Просто, "прост народ - слаба държава"! И каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола!
Та както на държавата, така и на футбола ни, вече всички се смеят, така че, какъв е смисълът от напъните за един отбор? Още повече, след като този отбор, от години не е това, което беше и което искахме...така, както и държавата ни не стана това, което искахме!
Така че, като ликвидират ЦСКА, просто една част от феновете ще спрат да се интересуват от футбол, както вече 41% не се интересуват от държавата ни...- примерно, аз не се интересувам от държавата ни, още от 1994 г. - разбрах че я загубихме като държава...Та може би това ще е по-голямата част от привържениците на ЦСКА.
Друга част ще припознаят местните си отбори и една малка част ще минат към други отбори...и това е! - след време,дори ще се забрави, че е имало ЦСКА, така, както ще се забрави, че е имало някога държава България! - това е предначертания ни път от Европа и както виждам той се изпълнява в план и за футбола ни! - България в 5-та урна и никакви български грандове...
А защо е така?... - може би и от Европа прецениха, че ние, не ставаме за "бели хора"?...То и американците дойдоха през 1992 г., видяха че сме...индианците на Европа и си отидоха...Сега ни ползват като резерват и ни пращат най-вредните си храни, като на индианците одеяла заразени с шарка ;), та ега изпукаме и да ни вземат територията за свои цели.
Апропо - жал ми е за тези, които се радват за изчезването на ЦСКА! - просто и за тях ще дойде видовден, който описах, ама тогава, само ще хленчат, както правим всички българи днес... - честито на губещите!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 15 сеп 2015 10:35

хахахахахаха, типичен селски бек. другите са му виновни, не и той.

европа я боли фара за българския футбол.

усрали са се до уши, потънали в лайната, вместо да извлекат поуки и да научат нещо, те по типичен тройчовски манталитет намират все по-смешни оправдания и външни врагове.
единствените невинни сте вие. след тайна среща между меркел, оланд и камерън, е взето решение цска, междугалактическия гранд, да бъде сринат със земята.
докато беше тройчо директивата идваше от бфс или правителството. сега директивата направо от европейския съюз идва.
другата година като ви пратят в а окръжна вероятно директивата ще е спусната от сивите извънземни.

чудя се колко по нелепи можете да бъдете? знам, че можете още, не преставайте да копаете, изкрено се забавляваме всички други :lol:

Върни се в “ЦСКА”