peliforewer написа:Както винаги левскарите "нагазиха" в тема за ЦСКА,те едно си знаят,едно си баят,Лупи,плащайте,комунисти, и т.н.,защо не отговаряте на въпросите от темата,обещаха ли от БФС тази седмица да направят пресконференция и да обяснят всичко по казуса ЦСКА,да,защо излъгаха.Отговорете и на въпросите на акционера,но аргументирано и с факти,а не с бля,бля.Аз също искам да задам един,два въпроса на нашите опоненти,Иво Тонев заяви че Левски са платили за 6месеца,3мил.лв.,ок,но защо не поясни откъде дойдоха тези пари и той като един от собствениците на Левски колко лични пари е вкарал в Левски.Питам също къде има в България строителна фирма която ще ти направи жилищна кооперация без пари и след това в рамките на 20-30 години ще чака да си вземе дължимото от евентуалния наем който може да реализираш,имам и подвъпрос ,ст.Г.Аспарухов не е собственост на ФКЛевски,утре ако държавата развали договора строителната фирма от кой ще си търси парите.Да,знам че съм малко провокативен и веднага ще се нахвърлите отгоре ми,но защо цяла България се правим на малоумни и си затваряме очите пред явни далавери,къде са тези строители-самаряни да направят къщи на пострадалите от наводненията,а после да им плащат 20-30 години разсрочено,не помните ли че докато шуменската фирма градеше стадиона на Левски,нейните работници строили магистрала Хемус стачкуваха защото не бяха получавали от 3месеца заплати.Питам също хвърлените две стъклени шишета към главата на 18 годишен футболист на ЦСКА от фенове на Левски,опит за убийство ли е или не.
Ти хем искаш отговори, хем да са каквито ти харесват:
-От БФС обещаха пресконференци, както и обещаха свекване на Правнат акомисия, заради неправомерното картотекиране на играчите в отбор, нямащ право да участва във В група ..За това въпрос няма, защото така е по-изгодно
- Нефтохимик да са се обединили с отбор извън Бургаска област, за да се задава глупав въпрос?
-Лудогорец се регистрира като АД след влизането си в Б група, или е трябвало да го направи преди това, според гордия армейски акционер?
-За Ера 1 идея си нямам, но и нямам намерение да имам
-Берое и други подобни са били по време, когато и правилата са били други. Сега се свири по тези ноти и ще играете по тях!
-Шотландия.... и там свирят по други ноти. Тами временнит едоговори са по 5 години и затова и футболистите сключват 5-годишни договори, докато тук..нотите пак са други.
Сега и аз да ти задам един-единствен въпрос:
-Как картотекирахте Платини, след като имахте забрана за трансфери през есента на 2012-а година? Обясненията, че имало анекс към договора му са за наивниците!