Червен акционер със седем въпроса към БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Червен акционер със седем въпроса към БФС

Мнениеот Tommi » 12 сеп 2015 13:22

Заклет Левскар написа:
Кировец написа:И кога беше синдикът в дружество на Левски да реши кое се прехвърля и кое не?

Синдик влиза, когато има процедура по несъстоятелност .... или греша?

Не грешиш, но Кировеца е от армейската юридическа школа и там нещата са по-различни. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 12 сеп 2015 13:28

Естествено, че трябва да се плаща. Но темата не е за това (посинелите, обаче не го разбират). Извън темата искам да ги попитам, кога ще платят на Мъри премията. Човека с половин уста го спомена миналата седмица, дано някой го чуе. Все пак 10 години ще станат от тогава. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 сеп 2015 13:38

Rivaldo10 написа:Аз пък имам само един въпрос към "червения" акционер! Кога ще си платите дълговете? :?

1. Когато Левски си изплати секторите.
2. Когато Левски си изплати оставащите 5 милиона към НАП.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 сеп 2015 13:41

Както винаги левскарите "нагазиха" в тема за ЦСКА,те едно си знаят,едно си баят,Лупи,плащайте,комунисти, и т.н.,защо не отговаряте на въпросите от темата,обещаха ли от БФС тази седмица да направят пресконференция и да обяснят всичко по казуса ЦСКА,да,защо излъгаха.Отговорете и на въпросите на акционера,но аргументирано и с факти,а не с бля,бля.Аз също искам да задам един,два въпроса на нашите опоненти,Иво Тонев заяви че Левски са платили за 6месеца,3мил.лв.,ок,но защо не поясни откъде дойдоха тези пари и той като един от собствениците на Левски колко лични пари е вкарал в Левски.Питам също къде има в България строителна фирма която ще ти направи жилищна кооперация без пари и след това в рамките на 20-30 години ще чака да си вземе дължимото от евентуалния наем който може да реализираш,имам и подвъпрос ,ст.Г.Аспарухов не е собственост на ФКЛевски,утре ако държавата развали договора строителната фирма от кой ще си търси парите.Да,знам че съм малко провокативен и веднага ще се нахвърлите отгоре ми,но защо цяла България се правим на малоумни и си затваряме очите пред явни далавери,къде са тези строители-самаряни да направят къщи на пострадалите от наводненията,а после да им плащат 20-30 години разсрочено,не помните ли че докато шуменската фирма градеше стадиона на Левски,нейните работници строили магистрала Хемус стачкуваха защото не бяха получавали от 3месеца заплати.Питам също хвърлените две стъклени шишета към главата на 18 годишен футболист на ЦСКА от фенове на Левски,опит за убийство ли е или не.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2015 13:55

peliforewer написа:Както винаги левскарите "нагазиха" в тема за ЦСКА,те едно си знаят,едно си баят,Лупи,плащайте,комунисти, и т.н.,защо не отговаряте на въпросите от темата,обещаха ли от БФС тази седмица да направят пресконференция и да обяснят всичко по казуса ЦСКА,да,защо излъгаха.Отговорете и на въпросите на акционера,но аргументирано и с факти,а не с бля,бля.Аз също искам да задам един,два въпроса на нашите опоненти,Иво Тонев заяви че Левски са платили за 6месеца,3мил.лв.,ок,но защо не поясни откъде дойдоха тези пари и той като един от собствениците на Левски колко лични пари е вкарал в Левски.Питам също къде има в България строителна фирма която ще ти направи жилищна кооперация без пари и след това в рамките на 20-30 години ще чака да си вземе дължимото от евентуалния наем който може да реализираш,имам и подвъпрос ,ст.Г.Аспарухов не е собственост на ФКЛевски,утре ако държавата развали договора строителната фирма от кой ще си търси парите.Да,знам че съм малко провокативен и веднага ще се нахвърлите отгоре ми,но защо цяла България се правим на малоумни и си затваряме очите пред явни далавери,къде са тези строители-самаряни да направят къщи на пострадалите от наводненията,а после да им плащат 20-30 години разсрочено,не помните ли че докато шуменската фирма градеше стадиона на Левски,нейните работници строили магистрала Хемус стачкуваха защото не бяха получавали от 3месеца заплати.Питам също хвърлените две стъклени шишета към главата на 18 годишен футболист на ЦСКА от фенове на Левски,опит за убийство ли е или не.

Аз напълно загубих надежда за феновете на този отбор след като преди няколко дена огромната част от левскарите във форума скочиха да защитават уродите които се опитаха да убият юношата на ЦСКА, че и шегички пускат, как паднал като за дузпа :shock: Просто нямам думи, очаквах да се разграничат от тези прояви- нищо подобно- явно опита за убийство на младо момче само защото играе за съперника е нещо нормално за повечето левскари тук :( Толкова за тях, повече внимание не заслужават!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 сеп 2015 13:59

Никола Дърпатов и сие така ли не разбраха, че това което е можело да става или опрощава преди вече не може :?: :!: Точно ЦСКА от 2008г се възползва и не беше изгонван цели 8 г :!:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 сеп 2015 14:03

Rivaldo10 написа:Аз пък имам само един въпрос към "червения" акционер! Кога ще си платите дълговете? :?

Не знам защо се правиш на гламав,никога не е ставало въпрос да не се плаща на държавата,проблема е с десетките агенти и футболисти които искат да си оправят живота само заради това че са минали през съблекалнята на ЦСКА или са играли по 1-2мача.Нормално е новия собственик да отказва да плаща за безобразията на старите собственици,не можеш и друго да разбереш,само с една година загуба на време,като почне от А обл.група, ЦСКА може да си оправи финансовите въпроси и всички ,държава,футболисти и агенти да пият една студена вода.Но това което виждам е желанието на ръководството на ЦСКА да се разберат с държавата и БФС и да се редуцира дълга,защото това е единствения начин някой да получи някакви пари от ЦСКА.Толкова фирми,дори банки фалират и граждани и държава губят милиарди лева,но вие сте се вторачили в ЦСКА,направи една справка как Тити закри автентичния БКЛевски и основа нов,кой ще върне дълговете на стария или това е друга бира.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 сеп 2015 14:05

Когато Вие си платите за сектор А и на НАП :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2015 14:06

peliforewer написа:Както винаги левскарите "нагазиха" в тема за ЦСКА,те едно си знаят,едно си баят,Лупи,плащайте,комунисти, и т.н.,защо не отговаряте на въпросите от темата,обещаха ли от БФС тази седмица да направят пресконференция и да обяснят всичко по казуса ЦСКА,да,защо излъгаха.Отговорете и на въпросите на акционера,но аргументирано и с факти,а не с бля,бля.Аз също искам да задам един,два въпроса на нашите опоненти,Иво Тонев заяви че Левски са платили за 6месеца,3мил.лв.,ок,но защо не поясни откъде дойдоха тези пари и той като един от собствениците на Левски колко лични пари е вкарал в Левски.Питам също къде има в България строителна фирма която ще ти направи жилищна кооперация без пари и след това в рамките на 20-30 години ще чака да си вземе дължимото от евентуалния наем който може да реализираш,имам и подвъпрос ,ст.Г.Аспарухов не е собственост на ФКЛевски,утре ако държавата развали договора строителната фирма от кой ще си търси парите.Да,знам че съм малко провокативен и веднага ще се нахвърлите отгоре ми,но защо цяла България се правим на малоумни и си затваряме очите пред явни далавери,къде са тези строители-самаряни да направят къщи на пострадалите от наводненията,а после да им плащат 20-30 години разсрочено,не помните ли че докато шуменската фирма градеше стадиона на Левски,нейните работници строили магистрала Хемус стачкуваха защото не бяха получавали от 3месеца заплати.Питам също хвърлените две стъклени шишета към главата на 18 годишен футболист на ЦСКА от фенове на Левски,опит за убийство ли е или не.

Ти хем искаш отговори, хем да са каквито ти харесват:
-От БФС обещаха пресконференци, както и обещаха свекване на Правнат акомисия, заради неправомерното картотекиране на играчите в отбор, нямащ право да участва във В група ..За това въпрос няма, защото така е по-изгодно
- Нефтохимик да са се обединили с отбор извън Бургаска област, за да се задава глупав въпрос?
-Лудогорец се регистрира като АД след влизането си в Б група, или е трябвало да го направи преди това, според гордия армейски акционер?
-За Ера 1 идея си нямам, но и нямам намерение да имам
-Берое и други подобни са били по време, когато и правилата са били други. Сега се свири по тези ноти и ще играете по тях!
-Шотландия.... и там свирят по други ноти. Тами временнит едоговори са по 5 години и затова и футболистите сключват 5-годишни договори, докато тук..нотите пак са други.

Сега и аз да ти задам един-единствен въпрос:
-Как картотекирахте Платини, след като имахте забрана за трансфери през есента на 2012-а година? Обясненията, че имало анекс към договора му са за наивниците!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 12 сеп 2015 14:08

Абе момче преди да пишеш във фацебукът и да постваш тука някакви въпроси към БФС,провери си нещата и тогава надигай вой!!!Все между капките искате да минете,както вече стана ясно 8 години не сте плащали стотинка на НАП и на министерството на спорта за прословутите бази,за другите милиони няма смисъл да говорим.Въпроса ми е,може ли да сте толкова нагли?!?ОК,то е ясно че няма да платите дълговете си,но отгоре на всичко да искате признаване на новото дружество и пак да си останете във "В" група.Хубаво е,когато даваш пример с други отбори като Глазгоу,да провериш те от коя дивизия започнаха да играят след фалита на стария клуб!?!?!?!?Стига смешен плач!!!

Върни се в “ЦСКА”