Левски ще си плати и на НАП и за сектор А за разлика от вас, които отивате на умирачка, защото никой няма дамерение да плаща.
Тука си малко в грешка. Точната формулировка е Пеевски ще плати дълговете на Левски към НАП и строителите на трибуната
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левски ще си плати и на НАП и за сектор А за разлика от вас, които отивате на умирачка, защото никой няма дамерение да плаща.
plamenst7 написа:Той другаря Батков си е ваш кадър и е една от причините за разрухата в Левски днес, ама вие сте решили, че наличието на ваши хора в Левски ни помага.
гражданин от село написа:plamenst7 написа:Той другаря Батков си е ваш кадър и е една от причините за разрухата в Левски днес, ама вие сте решили, че наличието на ваши хора в Левски ни помага.
Ааааа, милиционерите са си ваши кадри.
z_asd написа:Имам въпрос, над който се чудя след като разгледах няколко новини и снимки за ЦСКА.
Как е възможно емблемата да им е запорирана в НАП за милиони левове и по последни данни никой да не я е откупил, а те свободно да си я носят и използват на екипите и анцузите си?
bob_dylan написа:А вярно ли това, дето се говори сега навсякъде, че Л-то от емблемата на сините вече значи Лафка?
CTAHKO написа:Точно такаКакво прави запорираната емблема на ЦСКА на челно място във форума на Гонг, питам аз
Да не отварям приказка, че изобщо не им се полага да имат подфорум, ама хайде от мен да мине
И те душички носят, да се радват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта