БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 13:01

k_oleto написа:
Кашчей написа:
embaro написа:Това е пълно безумие август да има мач в 15:30.Тия тапанари от бфс и канал три трябва да бъдат линчувани.Аз в 15:30 на плажа не издържам камо ли да играя футбол.Дано Бог е с футболистите и хората на трибуните и да няма фатални последици.

Преди десет дена също беше август, но дали си спомняш какви бяха температурите и колко дъжд валя? След два дена ще е септември-тогава бива ли да се играе от 15:30, или ще трябва консултация с НИМХ и специалисти от "Пирогов"?

Въпросът на колегата - автор на темата е принципен. Не че никога в световната история не са се играли мачове в жегите, но ако този въпросен мач нямаше ТВ-покритие, срещата със сигурност щеше да започне по-късно - факт !

Аман от принципни въпроси, които засягат само мен, теб, нас, но не и другите. Ами да не го дават по телевизията и да започне от 20 часа, на осветление в "Надежда".
Наистина ли не се усещате, че прекалявате с претенциите си? Оня ден четох в темата за мача, че не трябвало да свири определеният съдия, защото бил от Кюстендил, а ти ви били конкуренти. Сега пък що е от 15:30, но и намек няма за възмущение, че Ихтиман домакинства на София в София.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 авг 2015 13:07

За много хора, включително и за мен има значение, че мачовете се играят на горещо време. По тази причина няма да съм на стадиона на Локото, въпреки че с метрото ми е удобно. То на "Армията" от 18 часа в "А" сектор, където е сянка едвам се издържа па камо ли да се пържа в ранния следобед. По този начин глупаците от БФС само гонят хората от стадионите, а ако си мислят, че ще накарат червените фенове да си плащат за аматьорската "А" група - много се лъжат. Досега един мач не съм гледал от първенството и дори не знам какво е класирането. Не ме интересува! Дори не знам кога тъпаците от Нова и компания са направили СМС-са за мач 3 лева, но го забелязах на единствения мач на ЦСКА до момента, на който не можах да отида.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2015 13:15

Червените фенове да се сетят при каива температура се игра Ботев - Левски от първия кръг този седон в А група.
Благодаря за вниманието.
Последна промяна от ЕМИЛ на 30 авг 2015 14:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 авг 2015 13:32

Ударете 2-3 студени бири преди мача и въпроса е решен .
Изображение

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 30 авг 2015 13:38

Във В група е така 8-)
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 авг 2015 13:52

Red Warrior написа:За много хора, включително и за мен има значение, че мачовете се играят на горещо време. По тази причина няма да съм на стадиона на Локото, въпреки че с метрото ми е удобно. То на "Армията" от 18 часа в "А" сектор, където е сянка едвам се издържа па камо ли да се пържа в ранния следобед. По този начин глупаците от БФС само гонят хората от стадионите, а ако си мислят, че ще накарат червените фенове да си плащат за аматьорската "А" група - много се лъжат. Досега един мач не съм гледал от първенството и дори не знам какво е класирането. Не ме интересува! Дори не знам кога тъпаците от Нова и компания са направили СМС-са за мач 3 лева, но го забелязах на единствения мач на ЦСКА до момента, на който не можах да отида.

В момента 13,50 българско време играят женските отбори на Барселона и Еспаньол, те по-мъже ли са от вас? :mrgreen: Играят и не пискат. Или в Испания е много по-студено от България?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 13:54

ММ1914 написа:
Red Warrior написа:За много хора, включително и за мен има значение, че мачовете се играят на горещо време. По тази причина няма да съм на стадиона на Локото, въпреки че с метрото ми е удобно. То на "Армията" от 18 часа в "А" сектор, където е сянка едвам се издържа па камо ли да се пържа в ранния следобед. По този начин глупаците от БФС само гонят хората от стадионите, а ако си мислят, че ще накарат червените фенове да си плащат за аматьорската "А" група - много се лъжат. Досега един мач не съм гледал от първенството и дори не знам какво е класирането. Не ме интересува! Дори не знам кога тъпаците от Нова и компания са направили СМС-са за мач 3 лева, но го забелязах на единствения мач на ЦСКА до момента, на който не можах да отида.

В момента 13,50 българско време играят женските отбори на Барселона и Еспаньол, те по-мъже ли са от вас? :mrgreen: Играят и не пискат. Или в Испания е много по-студено от България?

Е, Барселона е на брега на морето и е по-хладно там. Ако и София беше във Варна или Бургас, гордите армейци нямаше да пискат 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 авг 2015 14:03

Кашчей написа:
ММ1914 написа:

Е, Барселона е на брега на морето и е по-хладно там. Ако и София беше във Варна или Бургас, гордите армейци нямаше да пискат 8-) :mrgreen:

Те тия ако бяха армейци нямаше да пискат, грима ще им се развали в жегата. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 30 авг 2015 14:45

Ами няма как. В селските групи, играчите са аматьори с по 2-3 професии. Довечера някои са на смяна. Не може да се съобразяват с професионалистите от ЦСКА.
Десния бек е DJ в ихтиманската дискотека, а лЕвото крило утре рано става и почва да точи банички до автогарата. Не всички са айляци , като червенотиквеничкувчетата.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 авг 2015 15:00

Прочетох достатъчно коментари и виждам че нормалните фенове са на моето мнение,а то е че футболът е за феновете и е нормално да се играе при нормални условия които да те накарат да си вземеш жената и децата и да отидеш с удоволствие на стадиона.Верно е че в Испания играят сигурно и на по-горещо ,но там отборите получават милиони евро от тв права,а тук двата отбора които ще си рискуват здравето не получават от телевизията и БФС и един лев.Някой спомена мача Ботев-Левски,само че той не се игра в 15.30ч.,а в 18.00ч,ако и нашият мач беше в 18.00ч. нямаше да има възражения,щом няма осветление ,това е най-доброто което може да се предложи.На другите които се възмущават защо ЦСКА играело все в София,нека се обърнат към БФС,да са мислили когато решиха да се гаврят с ЦСКА,каква е нашата вина че отборите във В група нямат ресурса да посрещнат отбор като ЦСКА на собствените си стадиони,в същото това време продават билети по 10 и 15лв. на мачовете с ЦСКА и си оправят бюджета.На русенския многознайник дето получава оргазъм когато го плюят ще кажа да вземе да ходи на мачове на Дунав и да коментира тях,защото са хита на Б група,а ЦСКА да остави на цесекарите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”