"В"група IV кръг:Ботев (Ихтиман) - ЦСКА (София) FT 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: "В"група IV кръг:Ботев (Ихтиман) - ЦСКА (София) FT 0:3

Мнениеот CSKA_1948_ » 30 авг 2015 19:33

Във В група сме и пак реват.. Що играем само в София, що не дават дузпи срещу нас, що ни зачитат головете, що излизаме с 11 човека, що играем в аматьорска лига, пък взимаме заплати, що това, що онова... Вие нямате ли си отбор, та коментирате най-великия клуб в България? Стига сте избивали комплекси, знаем че сме най-интересния отбор, но вие прекалявате...

Потребителски аватар
Red joker

Re: "В"група IV кръг:Ботев (Ихтиман) - ЦСКА (София)

Мнениеот Red joker » 30 авг 2015 19:41

damyanov1963 написа:Защо във всеки мач сте домакини? Не стига, че играете с професионалисти при аматьорите, ами и още привилегии ви се дават.
Голем отбор сте, нема що!

Във всеки мач сме домакини,щото имаме най-много публика и сме Гордостта на България :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2015 19:58

W84me написа:Гоооооооооооооол, Галчев! :mrgreen:

Бреееееее, излезе от килера най-после :)

Поздравления за победата, но имам резерви към играта и най-вече концентрацията.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 авг 2015 20:35

Red_Neck написа:

На шега та майтап, ама този от киснене тук си стана чорбарче. :lol:
Иначе за мача - доста мудни, не знаят какво да правят с топката, когато имат изключително изгодни ситуации да развият голова атака, а пред гола или сами си пречат или играят като защитници от противника.Хазуров на тези години не трябва да се държи като лакомия от махалата.Ицо да ги хваща и да тренират зраво удари и с крак и с глава.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 30 авг 2015 21:15

Red_Neck написа:

Не бива да се сърдиш за концентрацията.Може в събота да са работили извънредно и затова да са разконцетрирани.Галчев на струга норма е гонил. :cry:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

dobriat
Контакти:

Мнениеот dobriat » 30 авг 2015 22:02

В това време е нормално да има брак - бях предвидил 0:4, но и 0:3 е нормално

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 авг 2015 22:10

W84me написа:Невероятна посещаемост! Цели 700 човека на стадиона! Галчев и Хазуров моментално в национала!

e не е като цели 328 човека в подуяне. :lol:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 31 авг 2015 00:10

Опекохме се по трибуните, а долу на терена им се налагаше и да тичат. Много пропуски и голям малшанс, но нека имаме късмет на 23 за купата(при класиране). Още са сурови нещата, няма много заучени движения - и треньорът и отбора. Младите трябва да се научат да носят отговорност наравно с опитните. Подкрепата от нас я имат.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 31 авг 2015 03:19

Четворката в защита продължава да радва. Кикарин се включва все по-добре напред, Грънчов днес се отчете и с асистенция, Чорбаджийски продължава да стои много стабилно, а е и единственият, който бе титуляр във всичките шест срещи дотук. Но все пак пред тях няма сериозни предизвикателства все още. Затова пък ще имат време на спокойствие да се сработят. За Головодов нищо ново - страхотен потенциал и страшен гипс пред гола. Радой днес ми хареса и се радвам, че започна - очевидно мислеше повече за развитието на атаката, отколкото за индивидуални акции, позволи си да шутира, когато наистина това бе най-удачното решение. Аясс за малко поигра на крилото и показа, че не му пречи и от там да действа остро и да създава опасности, което е добре. Цветков затвърждава не особено добрите ми впечатления, въпреки асистенцията. Хазуров разочарова почти през целия мач, голяма черна точка за простотията преди почивката, когато шутира във вратаря, вместо да подаде на празна врата на Аясс. Последният с право му поиска сметка, но дано такива неща не рефлектират на колектива. Това може да бъде по-голям проблем от това дали ще вкараме в дадената ситуация. Преслав какъвто и да е, за пореден път показа, че в момента, на това ниво той е един от играчите, които ни решават мачовете - пети гол за сезона, и петте от игрови ситуации, както и първа асистенция. Да продължава така, пък да се мисли за какъвто иска :lol: Очевидно е обаче, за съжаление, че има спад в себераздаването и концентрацията в почти целия отбор. Това ще ни е може би един от най-големите проблеми като цяло в първенството при очертаващата се липса на интрига. Един кадър от записа ми хареса много като символика и го споделям, макар че някои "сини" приятелки вероятно ще се опитат да се правят на остроумни, но знаете къде да си ги сложите ;)

Изображение
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 01 сеп 2015 10:26

Тегав мач се получи, но за това си имаше предпоставки. Не искам да се оправдавам с времето, но на ламаринените трибуни беше ужасна жега, сигурно съм изпил три литра вода. На терена едва ли е било по-добре. Радвам се, че биеме и най-вече съм възхитен от младите. Головодов просто развинтва всеки по-крилото и с още малко увереност ще започне да си вкарва положенията. Защитата също играе стабилна, дори без Бранеков. Тези юноши имат самочувствието да изнасят топката постепенно, а не да я ритат напред пък, каквото стане. Галчев е истински капитан и поведе отбора, точно когато пропуските натежаха. Вкара така важния гол и изобщо за момента е незаменим. Радвам се и за Преслав, защото иска топката и вкарва всеки мач. Преди беше просто един ялов нападател, който сменя всяка година отборите, но сега пасна идеално и си върши работата без излишни фоерверки. Когато и контузените се оправят ще имаме още по-силен отбол. Сега е ред на Купата, а там нищо не се знае. При късмет можем да изненадаме доста отбори от по-горните дивизии.

Върни се в “ЦСКА”