Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Captain Stottlemeyer написа:„Имаше разни дебати. Ние дебатирахме вчера и днес, и днес се взе решение, че мачът ще се играе. От там натам следващата седмица ще се направят няколко комисии и отделно ще съберем клубовете, с които ще играем в нашата група, за да говорим и с тях по този въпрос. …Всеки го тълкува закона както намери за добре. Аз ви казва как ни принудиха обстоятелствата. Впоследствие ще се изясняват нещата. Затова футболният съюз събра и правната комисия, и тя ще решава, и мисля, че нещата ще бъдат наред“
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/ganc ... ete-339990
"...мисля, че нещата ще бъдат наред", според микренския левент и останалите захарни петлета около него означава следното:
1. Фалираме ПФК и преебаваме маса кредитори.
2. Набутваме новия ФК, който трябва по закон да започне от най-ниското ниво на мястото на фалиращото дружество.
3. "Синьото" БФС си затваря очите, молейки се да мине метър пред УЕФА, чийто чиновници сега си пекат задниците по плажовете. Клубовете от ЮЗ "В" група - също, естествено срещу съответното количество финикийски знаци.
4. Всички са доволни и щастливи...
warhead написа:Blue1914 написа:Ако членство в БФС не може да се предава от едно АД на друго, мач ще има само приятелски.С ново дружество- молите от А-окръжна да ви набутат във В-група, след като официално ви слагат нуличките за всички възможни статистики. Пък ако ще това дружество да е "дъщерно", "сестринско", или от типа "пре**ахсещотосъммногонагъл".
Толкова си прост че чак си вярваш на глупостите!Новото дружество купува старото и вкарва синдик който да каже кои дългове са допустими и т.н.!Едва ли хващаш нещо от това ,което пиша но за фен на Пеевски не мога да очаквам повече!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта