И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: казах ви за СПАС, а сега кой ще играе??????
айде стига сме се оплаквали.за тимонов може и сме прави, обаче за Спас няма се очудя ако не сме платили.и със Спас и без него тия трбява да ги биеме и да нямаме проблеми всичко друго е резил
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Red_champions
POPCORN написа:айде стига сме се оплаквали.за тимонов може и сме прави, обаче за Спас няма се очудя ако не сме платили.и със Спас и без него тия трбява да ги биеме и да нямаме проблеми всичко друго е резил
Абе много сте късопаметни бе1Абе пич,Тимонов,Делев,а и Тошко Янчев няма да играят?Кажи ми директно какъв ще е титулярният състав без тях?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
АМи здраве да е ще се оправим, стига сме ревали!
Re: Пак ни закопаха!
Стига сте се връзвали на геренските провокаций. Ние сме ЦСКА и това че 1-2 ги няма не би трябвала да е проблем срещу Дери.
antonio написа:ТОНЕВ????
Едва ли,не е правил подготовка.
На Тимонов и СД77,имаме други двама,Мигел и Ив.Стоянов!

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Re: И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!
И аз мисля, че няма да имаме никакъв проблем, както със състава така и с отстраняването на Дери. Имаме си футболисти, даже и в повече. Няма място за каквито и да е притеснения. Всички видяхте , че в контролите всички мачове се играха от два отбора, един през първото полувреме и друг през второто. Неразбирам, какво ви стреснаха, две-три картотеки.
Red_champions написа:POPCORN написа:айде стига сме се оплаквали.за тимонов може и сме прави, обаче за Спас няма се очудя ако не сме платили.и със Спас и без него тия трбява да ги биеме и да нямаме проблеми всичко друго е резил
Абе много сте късопаметни бе1Абе пич,Тимонов,Делев,а и Тошко Янчев няма да играят?Кажи ми директно какъв ще е титулярният състав без тях?
Aбе не се притеснявай толкова-тия ще ги бием и с юношите старша възраст.Ама щом настояваш
------------------------------------Чавдаров---------------------------------------
Тодоров---------------------Котев--------------------Иванов----------------------Минев
----------------------Янев-----------------------------Петров--------------------------------
Иван Стоянов------------------------Мигел-------------------------------------Маркинъос
--------------------------------Муши------------------------------------------------------

Re: И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!
Маркиньос е ясно ,че ще играе ,но дано да не е на левия фланг защото там никакъв го няма ,според мен най добре стой зад нападателите .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]