Нека наддаването започне сега ...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Нека наддаването започне сега ...
dozz12 написа:DidoManUtd написа:dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.
Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.
НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ
САМО ЛЕВСКИ
Като мислеше да правиш тема, що не си направи а драскаш тук, освен това си имате форум.
18 млн не са загубени а ще бъдат вкарани в Армията и Панчарево, не си разбрал нищо от казаното и написаното до тук.
Бих посъветвал да се молиш за тези 3 години да сте успели да завършите сектора "красавец"-кабриолет...
Щото тука има червена мъка. При нас всичко си е ОК. Ела есента на Герена и ще видиш дали е готов.Опа извинявай, какво ще правиш на Герена, там се играят мачове от А група а на 'Армията" ще са от А Окръжна. Друго ниво сме вече. Но ... ако искаш да гледаш професионален футбол, заповядай.
Не се връзват думите "професионален" футбол и Герена, много са различни и аз не бих ги сложил в едно изречение, съжалявам...
А колкото до идването на Герена, последното ми беше добре, въпреки че не догледахме мача...
viking22 написа:Ми първо извинение от всички които ни плюха- без да станало факт и Браво че така се получи .Аз като фен ще ходя където мога и зави си от работата.Но искам да приканя всички да спрат тоя платен канал и сайтове др. Това го казва само и само някой хора да разберат какво е ЦСКА . За да може да видят разликата в телевизиите и сайтовете И всеки когато може да си облече фланелката или шала или да развей знамето над домат си .И САМО ЦСКА
Какви са тези домати и краставици, дето тте гонят?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

dozz12 написа:GOLEADOR написа:[center]От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
[rimg]http://www.novsport.com/content/IMG_0703.JPG[/rimg][/center]
Така е. Щом има кой да вика за ЦСКА ще има ЦСКА. Нов, по-нов, най-нов. Всяка година можете да си правите нов ЦСКА. Фалирате един, правите нов. Жалко, че си прекъсвате историята ама вас това не ви засяга ... щом в сърцето ви е ЦСКА. Никой няма да ви каже "копче" че си мислите така. И все пак важни са фактите и какво се записва в историята а тя е точна и ясна. Клубът основан през 1948 г. днес спря да съществува и се роди нов.
Ако ние сме изкуствен тим както твърдяхте,след фалит (ако ни фалират боклуците) повече няма да чуеш за нас.Но ако е вярно това което казват армейците,то феновете на отбора ще възкресим от пепелта отбора си и ще го подкрепяме навсякъде и по всяко време.Така ,че ако левскарите са прави,от утре повече няма да чуеш за ЦСКА!Ако обаче сте лъгали,ще видиш ЦСКА по терените на България подктепян от хиляди верни фенове!Да видим кой от двама ни ще излезне прав!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
caci написа: Ако такова нещо някога се случи с Левски няма да препознавам друг Левски само защото някой има пари и ще прави някакво измислено дружество.
Затова си левскар. Това е разликата. Ако бяхме еднакви нямаше да е интересно.
-
- Контакти:
caci написа:Ох,баня,ох кеф,свинската баня голям кеф.Червените ме кефят,сега ако из невиделица дойде Р.Абрамович и каже,че той ще прави някакво си цска и ще налива пари колкото в Челси и всички надупени фенове ще заели поза пред Абрамович казвайки,че това е истинското цска. Абе защо предавате истинското цска,което Лупи излупа и оставяте Манджуков да се мъчи и прецаква. Ако такова нещо някога се случи с Левски няма да препознавам друг Левски само защото някой има пари и ще прави някакво измислено дружество.
И кво ще припознаете, Батковото дружество с 40 млн дългове ли ?
Аре недей да плачеш, а се моли Ганя да опрости дълговете, че идвате при нас за дерби
korteneca написа:viking22 написа:Със тия сини говеда няма излизане глава.До вчера реваха едно сега друго .Просто за пореден доказвате че най големите олигофрени.
Успокой се малко. До вчера ревеше как е трябвало Литекс да стане ЦСКА. Сега някой друг ти е виновен. Не разбра ли, че не си човекът, който ще казва кой, къде и какво да се пише. Има си правила и ако не се спазват модераторите могат да си използват правата.
Написаното от теб подлежи на БАН, ако не знаеш.
Нещо да съм излъгал -прочети си и ти твой те драсканици из форумите и тогава ми се прави на (Бан)-аджи .Аре у лево
viking22 написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:RedSkin написа:ivaka написа:Момчета много съжалявам за вас, НЕ ЗА ЦСКА, за вас, като фенове!
Не се сърдете на никой, всичко това си го направиха само цесекари, НО НЕ ТАКИВА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЦСКА, а такива, които се кичат само с ЦСКА!
Грандовете не са КИЧ.
СБОГОМ ЦСКА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ!
Припознайте си отбор, но недейте да ни уверявате, че това е старото ЦСКА.
А феновете на Ботев и други отбори? Наистина няма да има общо по документи. Но за мен ще е ЦСКА, отстранявал европейски шампиони и всички легенди минали през него.
Феновете на Ботев си имаха едно сдружение с нестопанска цел, което беше със замразена дейност и си го възстановиха. Тук говорим за напълно нов отбор на една гола поляна. Дори този отбор няма бази и стадион. В понеделник ще бъде създаден напълно нов клуб, който няма нищо, освен име. Стадионът и базите са в Манджуковото ЦСКА.
Бе пиклю ********** .Я първо си прочети 200 изказвания и тогава ми се прави на разбирач. И ми са струва че си на заплата тук.А ре върви муууучи някъде по поляните.
ПиклЬО ще викаш на баща си. Какво ми се пениш, цървул смотан? Допреди 1 час не се ли обясняваше в любов на Гриша Ганчев, че и декларация писахте. Как така изведнъж стана фен на отбор, който още не е създаден и който няма стадион? Защо се отказа от отбора, за когото викаше допреди месец?
Личи си каква фурнаджийска лопата си, смешник. Където са парите и вие ще викате там. Нали Божков беше Черепа продал титлата на Левски. Утре ако реши да си прави та**к с вас, пак ли ще го гоните? Хахаха. А за Дучето и Чезари нямам думи. Тия смешници дето Божко, Офанзива и Сектор Г с декларации се отрекоха от тях, сега са на първа линия и заплашват М и М да внимават...ахахаха
Последна промяна от bobo_13 на 20 юни 2015 18:42, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
GOLEADOR написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:RedSkin написа:ivaka написа:Момчета много съжалявам за вас, НЕ ЗА ЦСКА, за вас, като фенове!
Не се сърдете на никой, всичко това си го направиха само цесекари, НО НЕ ТАКИВА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЦСКА, а такива, които се кичат само с ЦСКА!
Грандовете не са КИЧ.
СБОГОМ ЦСКА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ!
Припознайте си отбор, но недейте да ни уверявате, че това е старото ЦСКА.
А феновете на Ботев и други отбори? Наистина няма да има общо по документи. Но за мен ще е ЦСКА, отстранявал европейски шампиони и всички легенди минали през него.
Феновете на Ботев си имаха едно сдружение с нестопанска цел, което беше със замразена дейност и си го възстановиха. Тук говорим за напълно нов отбор на една гола поляна. Дори този отбор няма бази и стадион. В понеделник ще бъде създаден напълно нов клуб, който няма нищо, освен име. Стадионът и базите са в Манджуковото ЦСКА.
Ако селския извади пари и плати борчовете на Ботев и тръгне да играе с отбора си по терените на републиката ти от кой Ботев ще си?По-скоро от Ботев или Ботевъ ще си?Ако двата тима се срещнат за купата срещу кой ще викаш?
Неми пука за Ботев. Обяснявам ти как се случи всички. Те си имаха някаква фондацийка и я възродиха, АД-то беше закрито. Сега Божкйов създава напълно нов клуб, без никаква връзка със стария(който още съшествува). Дори стадион няма този бъдещ клуб.
Интериорни врати - Врати хармоника
Какво се радват другите не мога да ги разбера,сега ще им фалира цялата а група,като се оттегли едната от двете най-големи публики в България.Ако иска лудогорец 100 пъти поред да стане шампион,нема и да разбера,