Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот batmari2 » 18 юни 2015 09:29

lq4kata написа:Добре да приемем че отидем във В група и да кажем влезем след 2 години . И вземем лиценза на София 2010 или някой друг тогава това ли ще е твоя ЦСКА . Не със сегашния отбор е свършено вече няма го . Та като се върнем както го направи Ботев какви гаранции има че няма да сме като тях да сме средняци без никакви амбиции . Трябва да се спре с това че фенове могат да издържат отборите в България . При високите ни заплати не може да си го позволим както е в германия . Единственото което може да се направи е да се направи членски внос на всеки който обича отбора и с тези пари да се помага на децата от отбора .

Ето за това става въпрос че никога няма да имате достойнство, за вас софийските "грандове" купите и титлите са най важното, за това умирате бавно и сигурно, в собствените си каши, едно е тръгнеш от В група и да изстрадаш сладкото завръщане, да създадеш нещо собствено да видите най малко колко сте истинските фенове(защото средняка Ботев беше първи по посещаемост в България точно във В група ), кой футболисти милеят за клуба и много други морални и истински неща, но вас вие страх, последно футбола не е титли и купи футбола е нещо много повече, а сега се наведете и викайте с пълно гърло за Литекс !!!!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 18 юни 2015 09:31

Ботев бил Рейнджърс. Скрий се alchemist.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 юни 2015 09:32

Значи в момента ФК ЦСКА АД, клубът на "Стойчо, Стойчо", Лупи, и т..н., клубът който беше подкрепян неистово от Сектор Г, Офанзива и т.н., клубът който игра с/у Зимбру, клубът на който червените фенове се кълняха във вярност и правиха лакърдийки с играчите след мач на пистата е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ И СЪЩЕСТВУВА. В момента всички "фенове" на този клуб се отричат от него и се вричат във вярност на нещо, което ще не е факт, нещо което не се знае дали ще стане. Ами Литекс си водят подготовка, правят трансфери, ремонтират си стадиона в Ловеч.......един месец мина и нито Божков, нито Ганчев казват нещо. Събрали се ГА, Чезари и Дучето при Божков и той има хвърлил някакво изречение и хиените, които бяха прогонени от свои и Божков от Армията веднага се заоблизваха и се наточиха за нови кинти.
СЛед като не сте доволни от Манджука, направете си нов клуб и започнете от А окръжна или вземете правото на участие на някой клуб от В група. Ще си намерите няколко човека дето ще помагат на клуба и лека-полека ще правите отбор. Така или иначе ще си загубите историята, ако Литекс стане ЦСКА, а Манджуковото ЦСКА фалира.

НАй-големият проблем е, че всичко се проточва и няма никаква организация в това скапано БФС. Сезонът започва след 4 седмици, а още не се знае кои отбори ще са вътре, кой ще играе в ЕКТ, формат, програма и т.н. Не се знае дали Б група ще става 24 отбора....безумие
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 юни 2015 09:33

Гуу написа:
W84me написа:Фенове на А група, как сте? Глорихънтъри, а ми се пишат за истински фенове. Какво има отбора ти да е във "В" група, с цел оздравяване и ти да го подкрепяш? Безродници, като основателите си.

Нищо няма отборът да е във "В" и всички бихме го подкрепили там. Решението обаче не е наше, а е на Гриша Ганчев и Васил Божков.

??? Как да не е ваше решението? Че тия двамата какво общо имат с ЦСКА? Единият е извън футбола, а другият е почетен президент на ФК Литекс? Какво общо имат те с ЦСКА, клуба който подкрепяхте допреди един месец при единствената му победа за втория дял на първенството 3:1.....с/у Литекс.
Последна промяна от bobo_13 на 18 юни 2015 09:36, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 18 юни 2015 09:36

BRF написа:Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!

Твое право си е да решиш дали ще подкрепяш новият отбор.Аз лично ще го подкрепя,защото ЦСКА не е търговската марка,стадиона или дори славната история.ЦСКА са феновете на отбора.Едно търговско дружество днес го има,а утре не.Но феновете си остават.Щом отборът ще стане по-силен защо да не го подкрепим?Забелязваш ли мученето на говедата в последните дни?Умират от страх,че новият ЦСКА ще е силен отбор и почват да говорят за морал.Точно пък от тях съвети за морал не приемам.Да не говорим пък за фенове на Ботев,Локо Пд и Берое,които минаха по същият път.Единствено феновете на Лудогорец се държат на висота,за което ги поздравявам.А щом говедата не одобряват нещо ,свързано с ЦСКА-100 процента е добро за отбора.Те ни мислят само злото.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2015 09:36

ceBep написа:Ботев бил Рейнджърс. Скрий се alchemist.

Ти само това ли разбра от всичко написано ? ЖАЛКО !!!

Ботев НЕ Е Рейнджърс и никога няма да бъде, сега спокоен ли си ?

Фалита не е страшен, но си има цена. Ботев си я плати. Нека и ЦСКА да я плати и всички спорове и припознавания ще са безсмислени.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 юни 2015 09:39

Гуу написа:
W84me написа:Фенове на А група, как сте? Глорихънтъри, а ми се пишат за истински фенове. Какво има отбора ти да е във "В" група, с цел оздравяване и ти да го подкрепяш? Безродници, като основателите си.

Нищо няма отборът да е във "В" и всички бихме го подкрепили там. Решението обаче не е наше, а е на Гриша Ганчев и Васил Божков.

Как да не е ваше решението? Кои ходиха първо при Ганчев и после при Божков да се молят и между тези събития писаха декларацийки? ;) Вашия отбор още не е обявил фалит и съществува, но беше зарязан заради парите на ВБ и ГГ. Това са фактите към този момент.
А ако ме питаш защо взимам отношение... Не е от страх, че може да направите хибрид с много пари както си мислят децата в червено, а се дразня, че няма да има вечно дерби и въобще най смисления мач в нашето първенство ще изчезне. Ама отборът си е ваш, като не го искате ваш проблем. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2015 09:39

mirodes написа:
BRF написа:Когато през 2013(а и през 2008) имаше вариант да стане това,което стана сега(фалиране на старото дружество и начало на нова) всички ни бъзикаха,че не било правилно ЦСКА Радомир и така!Сега това стана най-добрата идея!
Какво да се каже:ЦСКА фалира и каквото и да стане от тук нататък няма да е старото!Освен ако активите(титли,купи.....) не са заложени в НАП!
Варианта с преместването на Литекс е най-лошия от всички(за мен).Дали бих приел такъв вариант за нов ЦСКА-не знам!

Твое право си е да решиш дали ще подкрепяш новият отбор.Аз лично ще го подкрепя,защото ЦСКА не е търговската марка,стадиона или дори славната история.ЦСКА са феновете на отбора.Едно търговско дружество днес го има,а утре не.Но феновете си остават.Щом отборът ще стане по-силен защо да не го подкрепим?Забелязваш ли мученето на говедата в последните дни?Умират от страх,че новият ЦСКА ще е силен отбор и почват да говорят за морал.Точно пък от тях съвети за морал не приемам.Да не говорим пък за фенове на Ботев,Локо Пд и Берое,които минаха по същият път.Единствено феновете на Лудогорец се държат на висота,за което ги поздравявам.А щом говедата не одобряват нещо ,свързано с ЦСКА-100 процента е добро за отбора.Те ни мислят само злото.

А ако няма шанс да е по-силен, тогава да го зарежем отбора, а ? Ебати мисленето! Ето това мислене е злото , а не както ти отбелязваш, че "говедата" ви мислят злото ....
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 юни 2015 09:41

bobo_13 написа:Значи в момента ФК ЦСКА АД, клубът на "Стойчо, Стойчо", Лупи, и т..н., клубът който беше подкрепян неистово от Сектор Г, Офанзива и т.н., клубът който игра с/у Зимбру, клубът на който червените фенове се кълняха във вярност и правиха лакърдийки с играчите след мач на пистата е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ И СЪЩЕСТВУВА. В момента всички "фенове" на този клуб се отричат от него и се вричат във вярност на нещо, което ще не е факт, нещо което не се знае дали ще стане. Ами Литекс си водят подготовка, правят трансфери, ремонтират си стадиона в Ловеч.......един месец мина и нито Божков, нито Ганчев казват нещо. Събрали се ГА, Чезари и Дучето при Божков и той има хвърлил някакво изречение и хиените, които бяха прогонени от свои и Божков от Армията веднага се заоблизваха и се наточиха за нови кинти.
СЛед като не сте доволни от Манджука, направете си нов клуб и започнете от А окръжна или вземете правото на участие на някой клуб от В група. Ще си намерите няколко човека дето ще помагат на клуба и лека-полека ще правите отбор. Така или иначе ще си загубите историята, ако Литекс стане ЦСКА, а Манджуковото ЦСКА фалира.

НАй-големият проблем е, че всичко се проточва и няма никаква организация в това скапано БФС. Сезонът започва след 4 седмици, а още не се знае кои отбори ще са вътре, кой ще играе в ЕКТ, формат, програма и т.н. Не се знае дали Б група ще става 24 отбора....безумие

Пич,стига си писал глупости!
Манджуковите фалираха ЦСКА!Сега дилемата е тяхното ново ЦСКА или преместването на Литекс!И двете неща са нови!
Няма нищо страшно да сме във В група,страшното е ако ни вземат стадиона поради тази причина!Ще станем като дърво без корен!

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 18 юни 2015 09:41

Каквото и да си говорите, каквито и тези да развивате, истинския Цска ще играе във "В" група, докато вие подкрепяте Лиска (София). Това е! Белким след някоя друга година ще гледаме цирка Лиска срещу Цска в "А" група.

Върни се в “ЦСКА”