ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2015 12:37

MASTER_COOL написа:Много ясно, че те са абсолютен фаворит преди мача. Те нямат и 1 % от проблемите, които ние имаме.
Всичко им е уредено, комфорт, спокойствие, финанси.
Нашият мач е друг и се казва ОЦЕЛЯВАНЕ ! Вече не знам за коя година подред това е нашият мач.
Дори второто място в момента е СВРЪХ ПОДВИГ !

Да, и заслужаваме респект не подигравки, щото ще изкарваме сезона с бюджет минус 19 млн, нещо от сорта, нека богатите си правят изводите всеки за себе си какъв "пропаднал" в момента клуб ги газеше до съвсем скоро и пак ще ги гази, всички други, но не и Лудогорец, макар че и те не са нищо особено, италианският Дженоа да ги барне някъде ще ги опъне с два гола разлика! :lol:

[offtopic]Ако не вярват, нека си организират една контрола с Дженоа и ще видят, че съм прав.[/offtopic]

За съжаление са ни всичките отбори, Лудогорец най-вече щото влагат, а кой знае какво не са постигнали все още- като стигнат полуфинал поне в Европа, ще им кажа евала, добра работа свършихте, а сега само помпане пред камерите, а в националния губим точките заради техните дървари- Минев и Дяков! :lol: Истина ли е? :) И другите настоящи и бивши дърводелци на отбор във втората шестица- истина ли е? ;)

Но е вярно, че са и единствените "дървари", които се опитват да постигнат нещо, но още не са постигнали абсолютно нищо значимо- в ШЛ са играли и отбори от Словакия, Словения и Финландия примерно и не вярвам някой да е тръгнал да се бие в гърдите за това. Хубавото от цялата работа е, че докараха Реал и Ливърпул, Валенсия, за да се зарадваме и феновете на тези отбори, но значими постижения Лудогорец няма, а влага милиони евра, сами да си правят изводите! ;)
Последна промяна от dreben23 на 30 мар 2015 12:55, променено общо 4 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 30 мар 2015 12:41

Главата ми казва: 3-0
Сърцето: 4-0
Джоба: 5-0
Бре мааму, кво е това бе-спал съм отвит!!!
По-малко от 6-0 не приемам.Сега се е паднало,ЦСКА са със събути гащи.Не се знае дали ще има друг двубой за вбъдеще.За сбогом да ги изпратим подобаващо,с пълна кошница

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 мар 2015 12:41

volf написа:
Мнениеот volf на 28 Мар 2015 17:44

Брях никой от червените не го е еня за този мач!
Зарязали са напълно първенството! От няколко дни си пишат понежду си с декларации, като днес (за сега) Томов е с едни гърди напред! Вчера обаче деня приключи с две повече в полза на „сектор Г”, въпреки че състезанието продължи и след „лека нощ деца” с предизвикателство към Лупи!
След като тази сутрин уточниха заплатата на Стойчо (32 бона, които не стана ясно месечно или седмично прибира), той също подготвя виртуално обръщение към общноста макар и в уюта на семейната среда. Набрали са такава инерция, че едва ли ще се откажат скоро.
Пазете се! — този път ще Ви замерят или с акции или с декларации! Дори и да Ви предложат да Ви подарят някоя или цял пакет, не се хващайте на въдицата. Вече и те разбраха, че който има акции плаща лиценза и заплатите и му остават дългове и „пробит от вътре” отбор!
На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!
Една от теориите родена от мракобесие в тъмното, е че Домусчиев изпратил агенти да дискредитират обаятелния „спасителя” и да им отнемат четирибуквието за което Томов винаги говори в женски род!
Уважаеми Разградлии бъдете благосклонни, защото съперниците Ви вече се борят с вятърни мелници и си строят пясъчни кули.
Забавлявайте се, но знайте че щом това се случва то може и да се повтори.............

Както обещах излезе отговорът на феновете, както и декларацията от "Мотиватора - милионер" и то в далеч по официален стил от досегашните - усъвършенстват се хората, трупат опит, създават стил! ;)
Та феновете сред които се отличаваха лицата на Цимбика и Жувотното (нямям представа кои са тези хора, но явно са изявени представители на червената общност) смятат, че " Спасителя" е дал твърде много от себе си за спасението на клуба и те ще поемат щафетата от тук и нататък!
Стойчо от своя страна контрира феновете (от които се явяваше част до вчера): " Новият спасител трябва да има лице ("приятно", като това на Томов), да е богат, умен и уважаван - Такива сред вазе нема!"
Язък за напъните.......!
Само колегите с червени сърца от форума още не са избрали позиция и застават периодично в партер към една или друга посока, понякога възхвалявайки, друг път болезнено отричайки се от "Спасителя", но винаги със свито в марка сърце!
Днес обаче следваща порция светлина - става толкова добре, че вече няма на къде - Томов намери поредния Собственик!
Пълна със "Собственици" тази земя само да умее човек да ги търси - я човек с пура от острова, я симпатичен малък китаец, я местен доносник (агент)!
Денят сега започва, а началото обещава още декларации!
Никой не говори за мача с Лудогорец - само треньора спомена лошите лудогорци в разсъждения и притеснения около ЦСКА!
Част от феновете пък изненадаха комплексите си и решиха когато става дума за ЦСКА да се интересуват само от детски футбол, защото там все още стават чудеса.
Толкова от подготовката на ЦСКА за мача - опасността Домусчиев или някой друг да ги открадне заедно с дълговете остава.....................
9:3

Дайте му да пише на асьола :lol: Това е първото по рода си магаре-вълча порода :mrgreen:
Ако съберем постовете му от 5-6 теми и току вижте, че "Война и мир" ви се сторила като детска книжка :o
Последна промяна от russia на 30 мар 2015 12:44, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 30 мар 2015 12:41

1-2

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 мар 2015 12:49

actrus написа:Главата ми казва: 3-0
По-малко от 6-0 не приемам.Сега се е паднало,ЦСКА са със събути гащи.Не се знае дали ще има друг двубой за вбъдеще.За сбогом да ги изпратим подобаващо,с пълна кошница

След такова мнение съм напълно убеден, че КРАЯ ви е все по - близо :idea: ;)
И едни други ни ЗАКРИВАХА, а сега ще ближат 100 години раните си.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 12:50

actrus написа:Главата ми казва: 3-0

ЦСКА със свалени гащи...може,а вие на колене пред ЦСКА :twisted:
Последна промяна от Red joker на 30 мар 2015 12:59, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 мар 2015 12:55

Red joker написа:
TristaNNN написа:Красноармейците не знаят къде се намират, но предполагам, че новото тренерче ще излезе така, че да не загуби мача.
Прогноза 0-0, спукана топка, заспали зрители и традиционно много рев от червения лагер след мача.

Що бе ,вие поне знаете ,че сте във втората шестица и се борите за оставане в „А“ група,за другото не знам :(

Недоносените не вдяват, че пак малко или много зависят от нас и нашето представяне в този мач! Който има акъл ще се досети... :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 мар 2015 12:58

1 : 1 и ги поставяме под напрежение!

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Надеждата ми е Ив.Стоянов или Ив. Маркович да измислят нещо щото другите яко са зациклили а тез 2-та не са играли отдавна!
Другия шанс е бившето пиле Милисавлевич. Аз лично бих играл без 9-ка (Николич и Жоаким на пейката) и с Ив.Стоянов като нападател
а не крило.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 13:01

Pichichi написа:1 : 1 и ги поставяме под напрежение!

Надеждата ми е Ив.Стоянов или Ив. Маркович да измислят нещо щото другите яко са зациклили а тез 2-та не са играли отдавна!
Другия шанс е бившето пиле Милисавлевич. Аз лично бих играл без 9-ка (Николич и Жоаким на пейката) и с Ив.Стоянов като нападател
а не крило.

Бате, точно тия двамата не са играли официален мач от година и кусур,ти искаш да ти решават мача...айде малко по-сериозно ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 мар 2015 13:03

Еми те тия дето играят вече 4 мача не могат една атака да направят.

Върни се в “ЦСКА”