Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 12:30

Venko123 написа:
Logical person, ти познаваш ли Галин, че да знаеш какъв е? Или наблюдението ти е само по снимки...
Та то един мишок като Радуканов би Рапид във Виена и вдигна един отбор, дето беше тотално умрял, не само го вдигна ами спечели и купа, а и макар и да не го харесвам трябва да се признае, че през сезон 2010-11 под негово ръководство играехме може би най-добрия футбол от доста години насам...

Радуканов е поне топ 3 на най-големите кошмари за ЦСКА. Победата над Рапид няма никаква стойност и не е никакво постижение. Нищо не вдигна мишката смотана.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2015 12:34

Добре...Всеки си има мнение.
Успех на Стойчо пожелавам, ама няма да седна да плача, че си е тръгнал, и да плюя неговите заместници, още повече ако са момчета като Галин.
Същото се отнася и за евентуалните нови собственици. И за Томов няма да плача ако се отдръпне, и няма да тръгна да псувам Инджов, и то при положение, че още не ни е собственик. Поне докато не изчакам малко и не видя какви ще ги върши. АКО евентуално вземе клуба.

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 24 мар 2015 12:39

поредният накадърник и за помощник някой известен с жена си а не с футбола си. Ставате 6-ти в групата. Няма кого да биете.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2015 12:42

Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 12:44

Logical person написа:
Venko123 написа:
Logical person написа:Ще подкрепям естествено ЦСКА и новия треньор. Нямам и нищо против Галин, но не е той човека с който ще постигнем успехи. Няма в себе си онова, което дава импулс на ЦСКА.

Чакайте да го видим как ще тръгне и тогава да коментираме кое има и кое няма и дали е той човека или не.
Чорбарче си е, за разлика от такива като Радуканов, на 19 го взехме от Добрич....
Аз пък се радвам, че най-сетне ще има ново лице, и то младо...Писна ми от старите муцуни, писна ми едни и същи да се въртят...
Вярно, времената са съвсем различни, ама Паро и чичо Митко едно време да не би да водеха Барса и Реал преди да ни станат треньори бре...Ами даже има и пресен пример с Любо Пенев, той идея си нямаше какво е треньорство, ама го назначиха и почна да мачка наред с куци коне...

В ЦСКА винаги са успявали само треньори с "рок енд рол ". Такива, които като дойдат и промяната в атмосферата се усеща по кожата. Галин определено не е такъв. Няма да кажа лоша дума срещу него, симпатичен ми е. Но надежда всяка тука оставете. Мечтите на враговете се сбъднаха, посредствен и примирен ЦСКА, най-вероятно с инвалиди от школата и много големи резили. Онова 8:0 от Ловеч ни очаква отново.

Бре..., и кой според теб трябва да е? Конкретно име? Клатещ се лиценз, умрял психически, тактически и всякак отбор, пълен с куци чуждестранни коне, неплатени заплати и премии и неясно управленско и всякакво бъдеще... Сега, ако не е момента за интегриране в състава на 3-4 млади момчета, кога ще е? Ми той и Петев беше никой преди 3-4 години, а сега го чакаме да спасява националната чест. Айде стига грандомания и илюзии, време е да се гледа реалността в очите и да започне градеж на отбор от нулата. ЦСКА е бил силен само тогава, когато е имал гръбнак от млади български играчи, аман от чуждестранни ментета , довлечени на Армията за да си възраждат кариерата и мениджърите им да си пълнят гушите... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 12:54

TristaNNN написа:Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)

Споко, бре! Туй, че тая пролет отървахте каската, като избягахте у втората шестица, не значи, че на есен няма да има : ...7,8 и ще си паднала... "Стоювото дело" ще бъде довършено, не бой се... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

slavista 2014
Контакти:

Мнениеот slavista 2014 » 24 мар 2015 13:02

Искам да попитам за колко време изгоненият преди време от ЦСКА Галин Иванов ще бъде нещо като треньор на почти разпадналият се ЦСКА ? Явно хората около Инджов и Манджуков търсят човек , който няма да им иска пари като Тройчо и най- важното няма да взима комисионни за всеки отделен трансфер. Инджов твърди , че не знае кой е Тройчо,аз ли да знам , може ли някакъв измислен бизнесмен да не познава хората с които работи ? Явно при червените кхмери всичко е възможно,махат Лупи и се появяват някакви като Манджуков и Инджов,които нищо не разбират от футбол , но понеже са пълни с мръсни пари се представят за поредните месии , които уж ще спасяват ЦСКА,май нямат такова намерение , но нейсе. Преди много години имаше един ,пак се представяше за спасител ,казваше се Петър Калпакчиев,тези много ми приличат на него!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 мар 2015 13:05

Пичове,ръководството избра треньор!Дори този треньор би трябвало да прокара политиката,която искаме от години(повечето от нас де)!Неговият набор догодина ще става за мъжки футбол(не всички де)!На теория би трябвало да има подкрепа от всички нас!Освен всичко друго,той е цесекар!Какво повече се иска-успешен цесекар работещ с юноши!
п.п. Това за лиценза,просто го констатирах и държа,че не е правилно!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2015 13:09

slavista 2014 написа:Искам да попитам за колко време изгоненият преди време от ЦСКА Галин Иванов ще бъде нещо като треньор на почти разпадналият се ЦСКА ? Явно хората около Инджов и Манджуков търсят човек , който няма да им иска пари като Тройчо и най- важното няма да взима комисионни за всеки отделен трансфер. Инджов твърди , че не знае кой е Тройчо,аз ли да знам , може ли някакъв измислен бизнесмен да не познава хората с които работи ? Явно при червените кхмери всичко е възможно,махат Лупи и се появяват някакви като Манджуков и Инджов,които нищо не разбират от футбол , но понеже са пълни с мръсни пари се представят за поредните месии , които уж ще спасяват ЦСКА,май нямат такова намерение , но нейсе. Преди много години имаше един ,пак се представяше за спасител ,казваше се Петър Калпакчиев,тези много ми приличат на него!!!

Щом и славистите заговориха за "мръсни пари" и се загрижиха за съдбините на ЦСКА, нещата стават сложни... :shock:
Пази, Боже, сляпо да прогледа! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”