01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28.02.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/
Протоколен мач от който нищо не зависи.Каква ще е далаверата в него кукловодите трябва вече да са решили.
Sstefanov написа:Leeroy написа: ЦСКА играе бе уреждане на мачове и договорки! Нека уговорените мачове да ги оставим на другите тимове.
Това е една голяма лъжа! Я кажи за един мач пак с Локо сф на армията когато щяха да изпадат. Да не отварям темата за още поне 100 мача.
По темата 1:3 - положението е такова че Локото колкото и да се мъчат трудно ще ви бият (почти невъзможно е).
Този мач беше без никакво значение за нас и фитболистите ни не си дадоха много зор, това е е за мача с локо сф.
- Red Warrior
- Контакти:
Leeroy написа:Sstefanov написа:Leeroy написа: ЦСКА играе бе уреждане на мачове и договорки! Нека уговорените мачове да ги оставим на другите тимове.
Това е една голяма лъжа! Я кажи за един мач пак с Локо сф на армията когато щяха да изпадат. Да не отварям темата за още поне 100 мача.
По темата 1:3 - положението е такова че Локото колкото и да се мъчат трудно ще ви бият (почти невъзможно е).
Този мач беше без никакво значение за нас и фитболистите ни не си дадоха много зор, това е е за мача с локо сф.
Мача беше без значение за нас и играхме с резервите, които си джиткаха сериозно. Друг е въпроса, че се чу, че боклуците са услугата са гушнали 100-200 бона.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Udoji90
- Контакти:
Забавлявам се на коментарите, че "Локо" щели да ни лягат, щото имали да ни връщат. На кого имат да връщат? "Титан" ли са ни още в управлението или пък Радуканов продължава да ни е треньор? Дори играчите ни са почти изцяло различни спрямо онзи прословут мач. И защо ще връщат сега, а не още през миналия сезон? И тогава много се говореше, че ще ни лягат, пък те за малко да ни бият в Надежда. Тези, които тогава много говориха преди мача, след мача се скриха като мишки, пък някои даже имаха наглостта да твърдят, че "Локо" били легнали, ама ние не сме се възползвали. (По-нататък през сезона пък измислиха, че лягането било това, че ги бихме 5-0 у дома, все едно 5-0 дава повече от 3 точки и компенсира за хикса в първия мач.
) Сега очаквам същите реакции след мача - ако бием, бил е уговорен, пък ако не успеем, хем ще се злорадства, че не сме били, хем никой няма да си признае, че е сгрешил, като е говорил за лягане на "Локо". При всички положения ще се начетем на простотии, независимо от крайния резултат - просто някои хора никога няма да спрат да пишат глупости. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Забавлявам се на коментарите, че "Локо" щели да ни лягат, щото имали да ни връщат. На кого имат да връщат? "Титан" ли са ни още в управлението или пък Радуканов продължава да ни е треньор? Дори играчите ни са почти изцяло различни спрямо онзи прословут мач. И защо ще връщат сега, а не още през миналия сезон? И тогава много се говореше, че ще ни лягат, пък те за малко да ни бият в Надежда. Тези, които тогава много говориха преди мача, след мача се скриха като мишки, пък някои даже имаха наглостта да твърдят, че "Локо" били легнали, ама ние не сме се възползвали. (По-нататък през сезона пък измислиха, че лягането било това, че ги бихме 5-0 у дома, все едно 5-0 дава повече от 3 точки и компенсира за хикса в първия мач.) Сега очаквам същите реакции след мача - ако бием, бил е уговорен, пък ако не успеем, хем ще се злорадства, че не сме били, хем никой няма да си признае, че е сгрешил, като е говорил за лягане на "Локо". При всички положения ще се начетем на простотии, независимо от крайния резултат - просто някои хора никога няма да спрат да пишат глупости.
Смятай каква злоба ги тресе,че ЦСКА си взима мачовете честно.Но да ги оставим хорицата да се давят в собствената си злост.Важно е ЦСКА да победи и в края на шампионата да са първи.Така ако правилно си изиграем картите и направим пробив в ШЛ ще имаме възможност да решим голяма част от финансовите си проблеми.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Нямам търпение вече!Сигурен съм в победата!Смятам да го гледам на живо!
Аз по диема спорт,ама не съм от София тва е начина за любимия тим,ще ида на живо да гледам с говедата и ония от разград ако имаме още шанс за титлата.
samocska1 написа:Аз по диема спорт,ама не съм от София тва е начина за любимия тим,ще ида на живо да гледам с говедата и ония от разград ако имаме още шанс за титлата.
Аз съм от Бургас!Мога евентуално да те взема някъде по пътя!?!А пък и не смятам да се абонирам за тая диема!
- dreben23
- Контакти:
Скриха се за нашия мач, хитреците ми те. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)