ЦСКА - нож с две остриета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

iliyan

Re: ЦСКА - нож с две остриета

Мнениеот iliyan » 29 окт 2014 20:18

biso62 написа:До илиан: Защо говориш глупости! Единственото предимство на Лудите е,че Киро вади пари и си задържа футболистите,а ние продаваме.Но дори и сега ако не играе Марселиньо Крейзитата са средняшки отбор.Ние нямаме такъв играч,но имаме двама-трима,които правят по-добри неща.А ако имаме достатъчно пари,за да ги задържим,и станем шампиони-няма да се излагаме! КОгато през 2008 ни взеха лиценза имахме прекрасен отбор.И щяхме да сме в шампионската лига.Но това е животът.Мисля си,че ако станем първи няма да сме излагация като Левски,които с безумен късмет влязоха в Групите и после бяха тъпан.Но кой знае!?

И защо ми казваш това на мен ! И какво глупости говоря ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 окт 2014 20:19

CSKA Sofia 1948 написа:
effect написа:
CSKA Sofia 1948 написа:
HoUs4oOL написа:Не знам,но единственото,което могат да направят ЦСКА е да объркат работата на Лудогорец,ако някак си станат шампиони...
Дано зелените да станат шампиони,защото е ясно,че само те могат да направят нещо в Европа!

Усети ле се колко си жалък и смешен???

Е тая част за Европа си е доста вярна. Единствено те имат горе долу адекватен отбор и треньор за Европа, другите са за местна консумация.

И тогава дай само те да стават шампиони и само те да се гушат с милионите, щото видиш ли имали много адекватен отбор.
Всеки, който смее да се бори с тях за титлата е национален предател, всички в отбора посмял да се бори с тях са бедни и загубени души...Жалки сте.

Така беше по времето на Партията с главно "П".Всеки,който смееше да се бори с вас за титлата беше национален и интернационален предател!

effect

Мнениеот effect » 29 окт 2014 20:21

biso62 написа:До илиан: Защо говориш глупости! Единственото предимство на Лудите е,че Киро вади пари и си задържа футболистите,а ние продаваме.Но дори и сега ако не играе Марселиньо Крейзитата са средняшки отбор.Ние нямаме такъв играч,но имаме двама-трима,които правят по-добри неща.А ако имаме достатъчно пари,за да ги задържим,и станем шампиони-няма да се излагаме! КОгато през 2008 ни взеха лиценза имахме прекрасен отбор.И щяхме да сме в шампионската лига.Но това е животът.Мисля си,че ако станем първи няма да сме излагация като Левски,които с безумен късмет влязоха в Групите и после бяха тъпан.Но кой знае!?

Сега вече ти говориш глупости :lol: :lol: Не разбра ли, че за да влезеш в ШЛ или за да направиш пробив в Европа трябва да имаш треньор, който да ти направи отбора и т.н.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 29 окт 2014 20:22

Извини ме,Илиане! Грешката е моя! Просто съм видял коментара на Хосе-то :)! Ти си прав!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 29 окт 2014 20:23

Зимата или лятото Томов пак ще разпродаде половината тим за да закърпва бюджета и отново ще почне да се гради отбор от нулата - този филм вече сме го гледали! Дано поне Лудогорец навакса разликата и стане шампион за да може достоен отбор да ни представлява в най-авторитетния турнир.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 29 окт 2014 20:29

Каквото ще правят Стойчо и двамата Сашовци, трябва да го правят през зимния трансферен прозорец. Още двама качествени халфове ли, още един нападател ли, десен защитник ли, но тези хора трябва да се вземат сега! За да няма после - ама аз на този където игра до мен,не му знам името !
Скоро бях чел някъде, че от Нова година ще идва нов кондиционен треньор. Имаме нужда от един като Роко Перота.
В момента ЦСКА е фаворит номер едно за титлата ! Както е било винаги, между другото !

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 29 окт 2014 20:30

Абе ефект,какви ги плещииш!? Кой направи отбора на Лудите??? Колко треньора? Колко мениджъра? И какъв безумен късмет имаха досега?? Едиственият късмет,дето нямаха бе срещу Загребци първата година! А и сега Стяуа ги надигра,Пуул,които са безумно слаби ги биха..Реал с 5 пр от играта си ги направи на калинки.Голям отбор! Хайде не бъди като Сокачев дето ражда при всеки гол на Лудите! Дори и Базел,с десет души си изиграха мача и просташкият гол от нищото на Минев ви кара да се чувствате герои.И дотогава какво играха? Чудеха се какво да правят! Това,че Лудите играят приличен футбол на средноевропейско ниво не ги прави кой знае какво. Нали ти е ясно,че ако Ботев,Левски,ЦСКА разполагаха с късмета на Лудите(не говоря за пари и медиен комфорт) нямаше да са по зле.Юноши на Партизан( с изгонен),Разпродаден ПСВ,по-добра Стяуа...когато ЦСКА отстрани Ливърпул бях на стадиона! И изобщо не мога да кажа,че бяхме по-добри! Но ги отстранихме! После и с Байерн направихме запмонящи се мачове.Но това не ни прави европейски грандове,още по малко измислена национална кауза.Тогава поне в отбора играеха българи!

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 29 окт 2014 20:37

iliyan написа:
D.Georgiev написа:Смисълът на израза "нож с две остриета" е малко по-различен. Иначе лично на мен не ми се вижда нормално близо 1 календарна година никой да не може да вкара на армията. Ок, съгласен съм - домакини, публика, добре, но чисто статистически някой трябва да може да отбележи, било то от разбъркване или каквото и да е. Не е нормално само ние да ви се опъваме, а останалите да пълнят гащите като дойде мача с вас. На нас сульо и пульо ни се хвърля да се доказва, а от вас ги е страх. Като прибавим към това и че целият ви сезон се осмисля с по 1 мач на седмица, везните сериозни клонят във ваша полза. Нож с две остриета ще стане като дойде пак я Зумбру, я Мура...

Страх ги е защото сме ЦСКА и играят на Армията.Вие кое сте ?! А вярно една рошава гарга :lol: :lol: :lol: Къде вие гаргата защо не я пускахте на мачовете от ШЛ ?! Да не е избягала :lol: :lol: :lol:

Лудогорец са ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор с победа в групите на Ш Л ! ТЕ СА !!!
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

effect

Мнениеот effect » 29 окт 2014 20:38

Факт е, че надиграха Ливърпул на Анфийлд, а са отбор на 3 години, факт е, че не бяха по - слаби от Реал, надиграха убедителното отбори като Лацио, ПСВ и т.н. Това не е просто късмет, да имаха го, когато им трябваше, но късмета е със силните. Искаш ли да ти кажа кое също не е просто късмет - не е късмет да отпаднеш в Европа от анонимници 4 пъти по 1 и същи начин, също както не е късмет да загубиш 6 поредни вечни дербита по един и същи начин, да те бият с една и съща тактика и да не си вземеш поука 6 пъти :) Мен за мачове от преди 30-40 години не ми пука особено, ама на нас (Левски) и на вас това ни остана.

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 окт 2014 20:43

biso62 написа:Извини ме,Илиане! Грешката е моя! Просто съм видял коментара на Хосе-то :)! Ти си прав!

Няма Проблем :)
Ники.Габрово написа:Лудогорец са ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор с победа в групите на Ш Л ! ТЕ СА !!!

Какво каза :lol: :lol: :lol: Нещо не чух ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “ЦСКА”