Кашчей написа:boabbb написа:
Аз предпочитам филе "Елена" и сурово-сушен свински вратNo krembishi
![]()
Канибал![]()
![]()
И магарешки суджук не е зле
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:boabbb написа:
![]()
Канибал![]()
![]()
boabbb написа:Аз предпочитам филе "Елена" и сурово-сушен свински вратNo krembishi
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
petko.h.markov написа:Как не се уморявате да "вкарвате въздух в свирката" с тези нови теми? То не са време разделно,късане на живо месо,
ликвидация на каузата и какво ли още не.Пускате нови теми и после се сърдите,че ставаме за посмешище на другите.
boabbb написа:Кашчей написа:boabbb написа:
![]()
Канибал![]()
![]()
И магарешки суджук не е зле
petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:Аз се чудя защо тази година Реал и Ливърпул не искат да играят срещу ЦСКА, а то каква била причината-страх ги тресе от непробиваемата защита на ЦСКА
Подигравай се ти,подигравай.През зимата като направим нова селекция,ще видиш.Вече се работи по нея,има набелязани
нови крайни защитници.
Петко що долавям ирония в това мнение
Не.Стойчо е харесал този от Локомотив София.
AN71 написа:BRF написа:W84me написа:10 От тия мачове са срещу Хасково, Марек, Локо Сф, Славия и разни такива ваши сателити. Между другото, ако не се бяхте надупили на Локо Сф, за да оцелеят статистиката щеше да ви е още по-добра
Изкарай вашата статистика от същите мачове със същите противници!
А бе пич ли си с окончание ка ли си не зная ама ние си признаваме ,че сме адски слаби за разлика от вас които сте тръгнали титли да печелите .Това е разликата ама де толкоз акъл да го разберете иначе Монтана ви разкриха и както каза кмета ни да се чуди човек кой е водач на А и кой на Б-група![]()
![]()
Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:Аз се чудя защо тази година Реал и Ливърпул не искат да играят срещу ЦСКА, а то каква била причината-страх ги тресе от непробиваемата защита на ЦСКА
Подигравай се ти,подигравай.През зимата като направим нова селекция,ще видиш.Вече се работи по нея,има набелязани
нови крайни защитници.
Петко що долавям ирония в това мнение
Не.Стойчо е харесал този от Локомотив София.
Харесал кой? защитник ли?.. да не е юношката с прическа като петел в Локото?
BRF написа:Тази статистика показва,че сме доста стабилен отбор като домакин!Все пак само два отбора са успели да ни вкарат гол на Армията!На никой не му се идва на гости,освен на лудите може би
!
petko.h.markov написа:Как не се уморявате да "вкарвате въздух в свирката" с тези нови теми? То не са време разделно,късане на живо месо,
ликвидация на каузата и какво ли още не.Пускате нови теми и после се сърдите,че ставаме за посмешище на другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта