II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2014 10:39

dickinson написа:не мислите ли че мача в четвъртък е много по-важен, нека там се съсредоточат футболистите, този сезон че има 4 пъти дерби с Левски

В действителност мача със Зимбру е много по-важен. Само че не съм сигурен, че тази година ще имаме 4-ри мача с Левски, ако ме разбираш. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юли 2014 10:50

Гледах нашия мач вчера и мача на Левски. И двата отбора сме гола вода в момента. ЦСКА ми се струва мааалко по-добре (единствено от гледна точка на желанието за игра), но сме още много далеч от истината. Няма как да бъде другояче, след като пак правим нов отбор. Ако поне 1 година задържим футболистите и направим максисмум 2-3 промени, резултатът ще е огромен. Ние просто не даваме никакъв шанс на треньора (който и да е той) да изгради отбор.
Мачът ни с Левски много ще зависи от резултата в четвъртък. При победа ще има настроение и шансовете ни в неделя ще се увеличат, а при загуба - обратно. Това е положението. Когато няма достатъчно футболни аргументи и от двете страни, ще се разчита на настроението на футболистите. Мачът ще е на трибуните.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 10:56

vaskonti написа:
mtaraduda написа:Ццццц по - първосигнално нямаше как да реагираш ... Хващаш се за някаква дребна незначителна подробност, удобно пропускайки останалите факти. Кажи ми честно намери ли разлика между играта на Локо ПД на Герена и вашата в Ловеч?

Ами до колкото има прилика между играта на Литекс и играта на Левски в мача ви срещу Локо, толкова има прилика и между играта на ЦСКА и Локо. Литекс очевидно са много по-подреден и грамотен отбор от вас. Ще го отречеш ли? Така че...нека гледаме двете страни на монетата, не само тая, която ни изнася.

Ми в момента Литекс не са нито по - добри от нас, нито от вас и това се видя в евромачовете и вчера, така че не мисля, че е критерий. В България има 2-3 отбора, които са критерии и това са Разград, Ботев и Берое.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 юли 2014 10:56

Red Warrior написа:
dickinson написа:не мислите ли че мача в четвъртък е много по-важен, нека там се съсредоточат футболистите, този сезон че има 4 пъти дерби с Левски

В действителност мача със Зимбру е много по-важен. Само че не съм сигурен, че тази година ще имаме 4-ри мача с Левски, ако ме разбираш. ;)

По принцип ,за ЦСКА ,мачовете в ЕКТ винаги са били по-важни от тези срешу подУЯне, така че да елиминираме мамалигарите, а мача с добитька може да го изиграеме като вьзстановителна тренировка :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 10:57

Red Warrior написа:

Имаш съмнения относно класирането ви в първата 6-ца ли? Или в довършването на сезона? И в 2-те има резон.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 юли 2014 11:02

mtaraduda написа:
vaskonti написа:
mtaraduda написа:Ццццц по - първосигнално нямаше как да реагираш ... Хващаш се за някаква дребна незначителна подробност, удобно пропускайки останалите факти. Кажи ми честно намери ли разлика между играта на Локо ПД на Герена и вашата в Ловеч?

Ами до колкото има прилика между играта на Литекс и играта на Левски в мача ви срещу Локо, толкова има прилика и между играта на ЦСКА и Локо. Литекс очевидно са много по-подреден и грамотен отбор от вас. Ще го отречеш ли? Така че...нека гледаме двете страни на монетата, не само тая, която ни изнася.

Ми в момента Литекс не са нито по - добри от нас, нито от вас и това се видя в евромачовете и вчера, така че не мисля, че е критерий. В България има 2-3 отбора, които са критерии и това са Разград, Ботев и Берое.

Пак си сьнувал разбоиници :lol: Но реално погледнато за отборчето от подУЯне,тези отбори са идоли и цел за подражание :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 юли 2014 11:04

1:0 за ЦСКА или на разлика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 юли 2014 11:07

Представянето ни в този мач до голяма степен зависи от настроението след реванша със Зимбру, от физическата подготовка на играчите ни и от състоянието на контузените. Много трудно е още сега да се прогнозира, но понеже и двата тима не са в желаната форма (за "Левски" този извод правя от коментарите на повечето фенове на отбора), очаквам като цяло слаб двубой. От доста време не е имало Х за първенството (вече 10 мача станаха, ако не бъркам), така че едно 0-0 ми се вижда доста реалистичен резултат в случая.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 21 юли 2014 11:14

В действителност мача със Зимбру е много по-важен. Само че не съм сигурен, че тази година ще имаме 4-ри мача с Левски, ако ме разбираш. ;)[/quote]
Имаш съмнения относно класирането ви в първата 6-ца ли? Или в довършването на сезона? И в 2-те има резон.[/quote]
Може би червеното войниче има едно наум, предвид следващите заседания по делото срещу Лупи в края на септември и средата на октомври... 8-)[/quote]

има се предвид, че сте толкова слаби, че няма да се класирате в първата 6-ца.
темата е за мача, да не се отклоняваме, има си теми, в които можете да изразите мнението си за Лупи.

Мачът е твърда единица, левски гол не могат да ни вкарат, а Жоаким тепърва ще запушва устите на разбирачите, отделно Буш ми изглежда много голям талант, дано го покаже в следващите два мача.

Най-вано е обаче да отстранием молдовците, няма място за грешка в четвъртък.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 юли 2014 11:19

mtaraduda написа:
Red Warrior написа:

Имаш съмнения относно класирането ви в първата 6-ца ли? Или в довършването на сезона? И в 2-те има резон.

Имам предвид, че и ние в махалата, ако се съберем сега както Локо Пд. - ще ви направим поне равен. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”