Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот AN71 » 18 юли 2014 10:30

warhead написа:
terata написа:
mtaraduda написа:Няма как може би и вие да не виждате политиката на сашетата и треньора, която провеждат. Те не са нищо повече от демагози, на които вярват може би само слепци. Вчерашните интервюта за пореден път го доказаха. Треньора: имахме много положения, малшанс. Който не му харесва да си гледа работата :lol: Демек, който е срещу нас няма какво да направи. Ние сме единствените правилни хора. Томов: Много положения, малшанс. Вървим напред. Къде аджеба ги видяха тия положения? Набива се в главите на хората, че отбора бил нов? Еййййй Богу, срещу тия дървари един дори среден по класа треньор би си взел резултат от сорта на 2:0.
И точно в такива мачове се вижда един треньор става ли за нещо или не. Имаше шанса да промени нещо, но той се самозакопа още повече. Милисавлевич, най - острия ви играч седи на пейката, защото треньора не го харесва ... За какво взе футболисти като не ги пусна? Убеден съм, че нито 1 от играчите на Зимбру не взима повече от 2-3к евро месечно. Дори нямам представа как играчи като супу ... дори не му знам името взима 15 000лв, сънди или там какъвто е ... Галчев, който става само да ходи да брули орехи ... Просто футбола ни е тотално сбъркан и вместо да се влага в кадърни кадри( имам предвид треньори, методисти и т.н.), се влага в смешни чужденци и слаби треньори. И не на последно място - миналия шампионат бяхте най - добре физически, а сега след 60 минута бяхте тотално гроги. Не знам кой ви е кондиционен, ама трябва да се закрие веднага.

Ми май Перота кат ги напусна сложиха Тошко Янчев за кондиционен "специалист". :mrgreen: Ма кат почне да им раздава от неговите си сиропчета за кашлица ще се оправи положението с физическата им подготовка. :)

Ще помоля само фенове на отбори извън челото на таблицата да не коментират лидерите ,а да си оправят бакиите в техните клубове и тогава да ръсят мозък!
П.С.Ще рече човек като ви слуша че вие сте цъфнали и вързали и оня ден не паднахте от Берое с 3-0??? Малко е смешно да давате акъл!Стойчо както са му зле играчите така ще ви пори пак тая година!!! :o :mrgreen:

Помъчих се да не пиша ама като видя такива мнения като твоето и като на още един двама не издържах .Докато си го мерим кой е по голям евроидиот ще е така .Наяма 1-ви или 2-ри идиота си е идиот.И другото никой от ЛЕВСКИ не казва, че тази година ще се бори за титли митли и тем подобни за разлика от вас или по точно вашите ръководители които се виждат в групите на ЛЕ и в борбата за титлата с Лудогорец това е комичното в този случай .Аз макар и левскар не желая Цска да отпаднат ама в интерес на истината снощи бяхте трагични :(

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 18 юли 2014 10:32

Успех на ЦСКА ! Дано биете с 0-1 или 2:2 ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юли 2014 10:34

Има ли модератори в червения форум? Мен ме трият в синия дори само, ако кажа "добро утро", тук някакви синкави тролят ли тролят. Пишете си за вашият евромач сини прашинки, оставете ни нас! Ние си знаем дереджето. Всеки, който има глава на раменете знаеше, че мача със Зимбру ще е много тежък. С 12 нови и 13 напуснали - какво искате? То нашият треньор не си познава играчите (свободни агенти), а вие искате нещо като Лудогорец да играем, които надграждат отбор 3 години без да си продават основните футболисти. Напротив, привличат нови за милиони левове. Като имам предвид, моментното ни състояние и това, че Стойчо отпада все с равни мачове, нищо чудно и там да направим отново равен. Дано само той да е 2:2, а не 0:0, или 1:1. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 18 юли 2014 10:39

dickinson написа:
Venko123 написа:Лудогорец показаха как се прави да.
Ама от къде тия пари? Или викаш милиардерите чакат на опашката, ама само Томов им пречи да вземат клуба?
Чакат те, чакат...Колкото миналото лято, когато Титан бяха подготвили документ за закриване.

не само пари трябват, трябва и мозък

Те в Лудогорец само атомни професори събрани....Престанете да ми давате за пример отбор, зависещ само от кефа на един човек, на който му е осигурен абсолютен държавен и медиен комфорт. Как така всички останали президенти в А група са мошеници и престъпници - само семейство Домусчиеви са момини сълзи...На всички ни е ясно, че положението в ЦСКА не е розово и нещата ще се оправят трудно и болезнено за червените фенове. Колкото до вчерашния мач - Стойчо просто се издъни с тактиката, но тъй като понякога е прекален инат и му е трудно да си признае грешките - с поведението си повече вреди, отколкото да помага на отбора....На реванша ще ги бием тези дървари...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 юли 2014 10:55

Аз мисля , че в Молдова бика "Зимбру" ще се разиграе и ще мушне 4-5 пъти с рогата охлювите в червено :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 юли 2014 10:56

dickinson написа:подкрепете си отбора в Молдова, защото срамът от отпадането ще е не само за ЦСКА а и за България
тия от Молдова едва ли вземат заплати по големи от 2-3К в долари

Баце...отбора го подкрепяме.Но не можем да слезнем и да играем вместо тях.Ама така както го подкрепям, искам и когато треньора не става...а това е вече 15 годии с тоя,да се маха,или да го махнат.Вместо кашерните глупости на Томов,че мачовете със Зимбру,не били важни.Аут.15 години го дондуркаме и го чакаме да стане треньор.В момента ЦСКА играе както при Павел Дочев преди 3 години.Него го махнаха моментално,тоя защо стои?...ебати наглеца.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 юли 2014 11:08

red__army написа:
dickinson написа:подкрепете си отбора в Молдова, защото срамът от отпадането ще е не само за ЦСКА а и за България

Баце...отбора го подкрепяме.Но не можем да слезнем и да играем вместо тях.Ама така както го подкрепям, искам и когато треньора не става...а това е вече 15 годии с тоя,да се маха,или да го махнат.Вместо кашерните глупости на Томов,че мачовете със Зимбру,не били важни.Аут.15 години го дондуркаме и го чакаме да стане треньор.В момента ЦСКА играе както при Павел Дочев преди 3 години.Него го махнаха моментално,тоя защо стои?...ебати наглеца.

Не съм убеден, че треньора е виновен.
Докато всяко лято 8 титуляри ни напускат дори и Жозе в комбина с Гурдиола и Ван Гаал няма да ни оправят.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 юли 2014 11:10

red__army написа:

Кажи кой да дойде вместо Стойчо, който при това безпаричие може да стане вицешампион и да жаса подуянци 4 пъти на сезон?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 18 юли 2014 11:19

В тази тема има най-вече мнения на левскари,ще рече човек че техният отбор е победил в неговия мач от Европа!
Нито едно мнение на привърженици на другите ни представители в ЛЕ този сезон!
Ако жълтите от Ботевъ се подриграваха щеше да има някакъв резон!А,то левскари се радват като малки деца,все едно не сме ги гледали и тях,всъщност най-вече тях,при географските им открития!
Не съм привърженик на ЦСКА,но всеки трябва да си гледа неговия отбор,ако въобще отборът става за "гледане"!
По темата ЦСКА ще победи с 1:0!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 юли 2014 11:21

Red Warrior написа:
red__army написа:

Кажи кой да дойде вместо Стойчо, който при това безпаричие може да стане вицешампион и да жаса подуянци 4 пъти на сезон?

Ето за това има такива тролове тук заради такива като теб ;)

Върни се в “ЦСКА”