BRF написа:Чакай малко сега!
Задълженията към НАП се говори,че са 7-8 милиона.Това нещо стой като "воденичен" камък на Клуба.Предложението в конкретика е:плащаш към НАП и получаваш акции.За това съм ЗА и бих си дал парите.За кое точно е прав кашчей?Че Томов няма да иска?И какво от това?
Значи трябва да ни е приоритет спонсор(1-2 милиона),а не изчистване на дълговете?Еми не съм съгласен.За мене е важна дългогодишната стратегия,а не за сезон напред.
Не съм тъп за да се налага русенския хейтър да ми обяснява нещата.Просто от постоянните глупости не може да се води нормална дискусия,все се въртим в едни и същи изречения.
Дали си въобще в състояние да преценяваш нещата, особено ако някой, който не е на твоето мнение ти ги обяснява?!
Как виждаш някой от вас да задължи Томов да дава акции от УК срещу внесени пари по сметките на НАП за погасяване на дълговете на ЦСКА към тази държавна служба? Толкова ли си сляп, та не виждаш, че все още Томов е едноличен собственик, защото държи около 90% от УК на дружеството и никой не може да му нарежда какво да прави?!?
ПП- Много я обичате тази дума хейтър, ама дали знаеш какво точно означава, или всеки, който не е съгласен с "правилната политика" е хейтър?
ППП- Научи се да използваш буквата Й когато трябва, а не когато на теб ти харесва, че за годините ти това е смешно!
Това нещо стой