Алтернатива на проваленото предлагане на акции

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Алтернатива на проваленото предлагане на акции

Мнениеот Кашчей » 23 май 2014 17:38

BRF написа:Чакай малко сега!
Задълженията към НАП се говори,че са 7-8 милиона.Това нещо стой като "воденичен" камък на Клуба.Предложението в конкретика е:плащаш към НАП и получаваш акции.За това съм ЗА и бих си дал парите.За кое точно е прав кашчей?Че Томов няма да иска?И какво от това?
Значи трябва да ни е приоритет спонсор(1-2 милиона),а не изчистване на дълговете?Еми не съм съгласен.За мене е важна дългогодишната стратегия,а не за сезон напред.
Не съм тъп за да се налага русенския хейтър да ми обяснява нещата.Просто от постоянните глупости не може да се води нормална дискусия,все се въртим в едни и същи изречения.

Дали си въобще в състояние да преценяваш нещата, особено ако някой, който не е на твоето мнение ти ги обяснява?!
Как виждаш някой от вас да задължи Томов да дава акции от УК срещу внесени пари по сметките на НАП за погасяване на дълговете на ЦСКА към тази държавна служба? Толкова ли си сляп, та не виждаш, че все още Томов е едноличен собственик, защото държи около 90% от УК на дружеството и никой не може да му нарежда какво да прави?!?

ПП- Много я обичате тази дума хейтър, ама дали знаеш какво точно означава, или всеки, който не е съгласен с "правилната политика" е хейтър?
ППП- Научи се да използваш буквата Й когато трябва, а не когато на теб ти харесва, че за годините ти това е смешно!
Това нещо стой

:mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 май 2014 21:08

q
Последна промяна от BRF на 24 май 2014 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 23 май 2014 21:57

BRF написа:
RedeviL написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:Лупи само това чака- да дава акции, които носят лично на него пари, за платен дълг към НАП, който може да се влачи с години 8-)

Ти прочете ли предложението на колегата?Плащаш на НАП и получаваш акции :? !Чети,чети,не че няма пак да избълваш някоя глупост!

Аз много добре го прочетох, но ти от бързане да ме апострофираш дори не вникна в това, което съм написал!
Прочети го още веднъж и помисли малко.

В момента надали феновете имат ясна представа за какъв дълг става дума и дали се обслужва сериозно, а най-истинското е, че на Лупи не му трябва платен дълг към НАП,срещу който да дава акции, които при продажба ще му донесат лични пари, защото той е фокусник, който успя без приходи да погаси 2/3 от дълга на ЦСКА.

Оффффффф философе.На кого му пука какво иска Лупи?Човека е дал предложение и толкова!

Oф, не оф, в случая Кашчей е много прав! Надали, в момента дългът към НАП е основния проблем на ЦСКА.. Най-важното е намирането на сериозен инвеститор и спонсор, които да подсигурят бюджета за в бъдеще, както и отдаване на базите към клуба. За момента не виждам нито едно от двете.. Плащането на задълженията към НАП, едва ли ще решат проблемите на ЦСКА, които са много повече и големи!

Чакай малко сега!
Задълженията към НАП се говори,че са 7-8 милиона.Това нещо стой като "воденичен" камък на Клуба.Предложението в конкретика е:плащаш към НАП и получаваш акции.За това съм ЗА и бих си дал парите.За кое точно е прав кашчей?Че Томов няма да иска?И какво от това?
Значи трябва да ни е приоритет спонсор(1-2 милиона),а не изчистване на дълговете?Еми не съм съгласен.За мене е важна дългогодишната стратегия,а не за сезон напред.
Не съм тъп за да се налага русенския хейтър да ми обяснява нещата.Просто от постоянните глупости не може да се води нормална дискусия,все се въртим в едни и същи изречения.

Тцтцтц Изображение дали не се самозаблуждаваш?
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 24 май 2014 11:18

Работата е ясно на от много време, трябва клуба да стане публично акционерно дружество, за да имат цена акциите му, в момента са с отрицателна.
Въпросът е дали Лупи после ще даде парите от контролния пакет на ЦСКА или ще ги задържи в Лира инвестментс.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 май 2014 10:54

джони написа:
Red joker написа:
джони написа:
damyanov1963 написа:Истината е, че Левски и ЦСКА се докараха до просяшка тояга. Събирането на милостиня под една, или друга форма го доказва. Целта беше да се смачкат двата отбора, които събираха най-много публика и играеха и побеждаваха едни от най-силните отбори в Света. Сега ще гледаме родното първенство, пред най-много 10-на хил. души на мач и ще ни се виждат, като 50 000, а отборчетата, които ще ни представят в Европа, трябва да играят в София, за да съберат публика, горе-долу, като на европейски мач.

какво предлагаш,сигурно да се върне бкп-то и пак да сложи милко балев,добри джуров от едната страна,а от другата цола драгойчева,солаков и зетя на бай тошо-батето ,във всички други страни от източния блок имаше такива изкуствени отбори като левски и цска,навсякъде се закриха или кретат по долните дивизии-динамо берлин,дукла прага и т.н,къде са сега?какво загубиха тези държави и футбола им-абсолютно нищо

А какво загуби футбола ни, като вие кретахте из долните дивизии-абсолютно нищо ;)

точно това казвам и аз-самите ние само спечелихме от това,другите също,в долните дивизии се доказваш що за отбор и клуб си,колко фенове имаш,това е най-точния барометър дали си голям отбор-много отбори го издържаха-Ювентус,Рейнджърс,Ботев и т.н

Не знам какво спечелихте,а и защо причисляваш„Ботев“ към тези отбори,след като оцеляхте благодарение на лиценза на „Металик“ и вече автентичния „Ботев“не съществува :o иначе сте голям отбор-с многомилионен бюджет и селекция пак сте след нас и не можахте поне купата да вземете ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 26 май 2014 10:19

джони написа:
damyanov1963 написа:Истината е, че Левски и ЦСКА се докараха до просяшка тояга. Събирането на милостиня под една, или друга форма го доказва. Целта беше да се смачкат двата отбора, които събираха най-много публика и играеха и побеждаваха едни от най-силните отбори в Света. Сега ще гледаме родното първенство, пред най-много 10-на хил. души на мач и ще ни се виждат, като 50 000, а отборчетата, които ще ни представят в Европа, трябва да играят в София, за да съберат публика, горе-долу, като на европейски мач.

какво предлагаш,сигурно да се върне бкп-то и пак да сложи милко балев,добри джуров от едната страна,а от другата цола драгойчева,солаков и зетя на бай тошо-батето ,във всички други страни от източния блок имаше такива изкуствени отбори като левски и цска,навсякъде се закриха или кретат по долните дивизии-динамо берлин,дукла прага и т.н,къде са сега?какво загубиха тези държави и футбола им-абсолютно нищо

Папагал - изкуствен си ти! Комплексарщината на пловдивските майнички край няма. Глей си бетона на трибуна Юг, люпи семки на Коматево и иди полей бостаня, че кауня да не завехне. За ЛЕВСКИ специално не се кахъри - в петък събрахме достатъчно публика за да стане ясно и на най-големите песимисти, че ЛЕВСКИ е вечен и е създаден от хората за хората. Вие си гледайте ДеПеСе-то и мустака, че без него - на бостаня!

По темата за акциите - червени приятели: проблема според един син фене не е в привържениците на орбора, а в доверието на феновете. Мнозина мои познати не биха дали и стотинка на Лупи, както и аз не бих дал на Мустака. Това с акциите като идея не беше лошо, просто артистите оцапаха представлението. Но всичко ще се нареди рано или късно, защото и червени и сини са минавали през трудности, но именно заради феновете си се се оправяли. Други се продадоха за жълти стотинки, а сега обясняват как се били "спасили"... Успех!

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 26 май 2014 22:04

blueboss написа:
джони написа:

Папагал - изкуствен си ти! Комплексарщината на пловдивските майнички край няма. Глей си бетона на трибуна Юг, люпи семки на Коматево и иди полей бостаня, че кауня да не завехне. За ЛЕВСКИ специално не се кахъри - в петък събрахме достатъчно публика за да стане ясно и на най-големите песимисти, че ЛЕВСКИ е вечен и е създаден от хората за хората. Вие си гледайте ДеПеСе-то и мустака, че без него - на бостаня!

По темата за акциите - червени приятели: проблема според един син фене не е в привържениците на орбора, а в доверието на феновете. Мнозина мои познати не биха дали и стотинка на Лупи, както и аз не бих дал на Мустака. Това с акциите като идея не беше лошо, просто артистите оцапаха представлението. Но всичко ще се нареди рано или късно, защото и червени и сини са минавали през трудности, но именно заради феновете си се се оправяли. Други се продадоха за жълти стотинки, а сега обясняват как се били "спасили"... Успех!

Един голям Червен ФЕН ти казва едно ГОЛЯМО БРАВО !!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 май 2014 19:45

джони джониииииииии,джони,не ти увира главата.Прочети повече за изкуствените отбори и моля те най Очтиво,не замесвай Левски в тях.И само да добавя,че изкуствените тимчета от другите държави имат европейска титла.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”