Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот gugushito » 27 мар 2014 16:31

Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2014 16:32

Gesha1986 написа:
pampi написа:
Gesha1986 написа:
Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.

какво надиграхте,с викане на феновете и изритани топки напред и си мислеха футболистите в червено че правят нещо :) аиде моля те,имате ли едно положение че надиграхте лудогорец...
един удар на чочев по диагонала и едно разминаване на менди с топката това ли е надиграването!?

С тоя "материал" толкоз...Да се оправдава Мърльо пред ботевистите, щото ако беше Стойчо начело на Ботевъ, не един, ами пет щеше да ви сложи ... :lol:

вие найстина мислите че стойчо младенов е добър треньор обаче ... :) :) :) :) :)

Ботев им липсва мотивация, играчите им за България са топ-ниво, а точно това Стойчо го умее...Щеше да ви разнася Ботев насред "Герена", като пръскачки из лозе... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2014 16:33

gugushito написа:Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...

БАДЕМА СВЪРШИЛ С ФУТБОЛА :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Пич, ходи гледай шах и недей писа глупости!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2014 16:35

gugushito написа:Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...

Човек, ти да не си мислиш, че Стоев, Петев, или Моуриньо в ситуацията която бяхме и все още сме щеше да направи по-добър отбор от този в момента?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 27 мар 2014 16:37

Venko123 написа:

БАДЕМА СВЪРШИЛ С ФУТБОЛА :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Пич, ходи гледай шах и недей писа глупости!!!

Оооох ,пази боже от спецове като теб... какво ти харесва в играта на това недоразумение,пасовете му настрани на 10-на метра или тоталното му неучастие в отнемането на топката,когато е в противника??? Освен паса за първия гол срещу подуенци и някой и друг умрял удар от време на време ,какво ти харесва ??? пълна скръб е тоя,жалко ,че взима от големите заплати...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2014 16:37

Red Warrior, защо му отговаряш? Та само като видиш това което е написал за Бадема трябва да ти стане ясно за какво става въпрос :lol:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 27 мар 2014 16:40

Red Warrior написа:

Човек, ти да не си мислиш, че Стоев, Петев, или Моуриньо в ситуацията която бяхме и все още сме щеше да направи по-добър отбор от този в момента?

не сравнявам Стойчо с никого ,яд ме е ,че вчера не пусна по-рано галчев вместо джуджето /централен нападател !!!! :o :o :o /, ди вани вместо ив.стянов и марто в последните 15-20 мин. да ги поразтича.. щяхме да ги бием тия прехвалени нещастници !!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 27 мар 2014 16:45

как може да си загубиш времето и да си изхабиш клавишите с толкова безсмислено и глупаво мнение, че и моето загуби да го чета.
явно нищо не вдяваш от футбол. нормално е когато отбора ти без съмнение е по слаб от противника да играеш на надлъгване, цска е така от много години, продаваше се всичко качествено, а се вземаха играчи на килограм без пари. какво е виновен стойчо, а и всеки треньор, та в цска и аресен венгер да дойде това ще е, футболистите се стараят дават всичко от себе си, но отбор силен не се гради за 1 година и още повече със състезатели дето никой не ги е искал та са дошли без пари. вчера цска играха страхотно успяха да претиснат лудогорец здраво нещо което не се е случвало дори и когато цска ги победи с 1-2 за купата. просто опита, а и късмета на лудогорец им помогнаха. цска си имаха шансовете и можеха да вкарат гол и резултата да е 1-0 вместо 0-1 тогава може би щеше да кажеш късмет е било или случайност. лудогорец са много силен отбор и сравнения не могат да се правят питай айндховен питай лацио питай и силния прехвален литекс дето за 1 седмица имат 2 загуби и 1-5. футбол се прави с желание и пари в цска има желание и си личи за това сме в 3-ката а не след ботевъ с милионите или левски с прехвалените звезди. стойчо постига това което друг трудно би направил на тоя етап дава на отбора мотивация и резултатите го показват ако не сме най-силния отбор то поне сме втория по сила, показват го резултатите. повече от това само когато започнем да харчим милиони като домусчиев за класа, до тогава ще се радваме на мъжка игра каквато е до момента и на хубави победи с по 1-0
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 27 мар 2014 16:48

Не съм чел предишните коментари и сигурно ще повторя мнението на някой, но в този момент Стойчо Младенов е единствения правилен вариант за ЦСКА! С всеки друг треньор ЦСКА щеше да е извън седмицата, ако не и да се бори за оцеляване в групата. С 0 лева за селекция Младенов сглоби боеспособен отбор, който може да победи всеки в А група. Снощният мач е доказателство за това, въпреки че ЦСКА загуби. Аз поне не помня кога за последно след загуба цялата публика на стадиона да изпрати отбора с мощни аплодисменти. По-голямо признание от това - здраве му кажи.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 27 мар 2014 16:51

gugushito написа:
Venko123 написа:gugushito :o :lol: :lol:

Младо,младо,пожелавам ти да гледаш ЦСКА такъв ,какъвто съм го гледал аз,такъв,какъвто трябва да бъде,пред пълни трибуни на Армията,мачкайки всеки дошъл с по 3-4 гола... успокой се ,пубертета ще мине и ще разбереш какво ти казвам.. ;)

Старо, старо, гледал съм, бъди спокоен, от далечната 84 гледам сериозно футбол и по-специално ЦСКА...Бадема свършил с футбола и пречел на играта, е това няма да го забравя никога :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”