Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот galin56 » 11 мар 2014 00:08

1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

Добре де, как ще стане това, че ми стана интересно. За да стане това трябва абсолютно всички акции предложени на борсата да се разпродадат и да има още желаещи за купуване, на които да им ги продадеш за 5 лв. От дивиденти е ясно, че никой не разчита, и на малките деца им е ясно, че от футбол в България пари не се печелят, а само дават.
Разчиташ всичко да се разпродаде ли? И после да излезнеш ти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2014 00:10

1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

И е така, и не е така, ама сега не ми се обяснява 8-) Само ще те посъветвам преди да си купиш акции, добре да прочетеш устава и документите около АД-то. Иначе за твоя приятел, както може да ги продаде за 5 лева след 3 месеца, така може да ги продаде и за 50 стотинки след един месец.Гаранция никаква.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Акции?

Мнениеот criminal » 11 мар 2014 00:16

daniel875 написа:
ЕМИЛ написа:
pepo написа:
ЕМИЛ написа:Имах ли толкова пари бих ги изкупил всичките акции на черв. и веднъж за винаги да ми паднат в ръчичките :lol: :twisted: :mrgreen:

Уникално тъпо парче си явно-дори и да имаш пари,неможеш да"изкупиш всичко и да ти паднат в ръчичките".Прочети малко за акциите на борсата.

Умнико , с пари всичко се постига .

Това не е вярно. Не всичко се купува с пари. Честта и достойнството са безценни. Акциите имат нереално висока цена. Кой ще ги купи?

Грешка, само здравето не се купува, а какво ти пука за цената на акциите, искаш да си купиш ли :lol: . Гиди Гиди 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2014 00:18

На твоя приятел му отидоха парите... :( Но той си знае. Аз лично бих ги чакал да паднат на 30 с`тинки и тогава да си взема някоя акция. :mrgreen:
И да знаеш, че пари винаги могат да се отклонят, каквото ще да е дружеството.
Между другото, Хитрият вълк има опит със задължителните финансови отчети. :) В близкото минало чак спираха търговията с акциите на Кремиковци на борсата, заради непредадени отчети. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 11 мар 2014 00:22

Аз ще си купя акации, харесал съм си две, ще ми стигнат за 2 зими.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:25

CTAHKO написа:

И е така, и не е така, ама сега не ми се обяснява 8-) Само ще те посъветвам преди да си купиш акции, добре да прочетеш устава и документите около АД-то. Иначе за твоя приятел, както може да ги продаде за 5 лева след 3 месеца, така може да ги продаде и за 50 стотинки след един месец.Гаранция никаква.

Той никога не играе, ако не е сигурно. Винаги има риск, но той ми обясни, че това от финансово гледна точка е една от най-сигурните инвестиции. И ще ви кажа защо! ОБщо взето има повече хора, които искат акции, от тия които ще бъдат пуснати, и и веднага пазара ще покачи пазара, ако не веднага, то при няколко силни резултата, приперно мач като този преди години с Динамо Москва, или с Левски от тази есен, акциите ще скочат и той в кратък срок (една година ще излезе на солидна печалба). Дори и това да не стане, което е малко вероятно за отбор като ЦСКА да не запише няколко надъхващи масите победи, има вариянт да се появи голям играч, който да почне да изкупува акциите на по-малките акционери. Т.е. има на къде да разте цената.. а той ми каза представи си лятото ЦСКА е завършил силно плейофите, ще играе в европа, ГГ реши отново да направи опит да купи отбора, т.е. всичко се е случило, каква ще е цената тогава.... общо взето хората, които се занимав със финансови пазари го оценяват всичко това..

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 00:27

1242, голям си наивник бре.
За да се вдигнат цените на акциите:
първо трябва да са се свършили
второ ЦСКА да направи нещо като Лудогорец

Нито акциите ще се продадат и да няма налични, нито в близките 5 години ЦСКА ще направи пробив подобен на този на Лудогорец.

Станко ти каза, много е вероятно след 1 година да струват по 30 стотинки.
Последна промяна от BadBoy на 11 мар 2014 00:29, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:29

Tommi написа:

На твоя приятел му отидоха парите... :( Но той си знае. Аз лично бих ги чакал да паднат на 30 с`тинки и тогава да си взема някоя акция. :mrgreen:
И да знаеш, че пари винаги могат да се отклонят, каквото ще да е дружеството.
Между другото, Хитрият вълк има опит със задължителните финансови отчети. :) В близкото минало чак спираха търговията с акциите на Кремиковци на борсата, заради непредадени отчети. :mrgreen:

Как ще стане това бе човек? НА първи август емил данчев си купува акции по 2 лева и това когато нямаше топки на армията :shock: :shock: играха със старата екипировка и т.н., реалната цена е 5 лева, и се пускат за 3, за ди си купят и обикновенните ххора, за да може да стане истинско публично дружество, и за да може при преговори със рекламодатели, да може да се преговаря по лесно, но също така и да се направи спекула на вторичния пазар, за да се изкарат пари, от хората, които ще инвестират в него!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:30

BadBoy написа:1242, голям си наивник бре.
За да се вдигнат цените на акциите:
първо трябва да са се свършили
второ ЦСКА да направи нещо като Лудогорец

Нито акциите ще се продадат и да няма налични, нито в близките 5 години ЦСКА ще направи пробил подобен на този на Лудогорец.

Станко ти каза, много е вероятно след 1 година да струват по 30 стотинки.

Еми само от мои приятели ще купят за над 100 000 лева, общо взето не ви знам къв ви е проблема. Всеки има правото да си харчи парите за каквото иска! какво сте наскачили не мога да разбера всички. Заглавието е КОЛКО акции ще си купите? а не ДАЛИ ще си купите акции :!:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 00:32

Не бе, никой не скача, просто това няма да спаси клуба ЦСКА, защото за него ежегодно трябват едно 10 милиона лева за нормално съществуване. След като бъдат продадени тези акции и парите изхарчени след това, кой ще дава пари?

В отговор на заглавието николко, тъй като това са наливане на пари в бездънна яма и печалба НЯМА, а целта да бъдеш акционер е именно това, да спечелиш нещо в бъдеще време.
Последна промяна от BadBoy на 11 мар 2014 00:34, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”