XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот zlatan » 01 мар 2014 20:25

Teo написа:0:0.... ако ли не 1:1

тео ,не ми се застраховай момченце младо.
Виж Левски е адски зле,ако всичко е по-нормалните си начини трябва да победите,но все пак това дерби е доказвало много и много аналогични неща.
Примери колкото щеш.
Дали ще победим или загубим Тео повярвай ми че за мен ще бъде едно и също,но не смятам да ви пълня темата с нашите си проблеми.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 01 мар 2014 20:27

Трябва да бием... днеска имаше доста грозни сцени, дано не прецакат цялата организация и настроението в сектор Г...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 01 мар 2014 20:29

Победа за ЦСКА с 9:1

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2014 20:29

zlatan написа:
Teo написа:0:0.... ако ли не 1:1

тео ,не ми се застраховай момченце младо.
Виж Левски е адски зле,ако всичко е по-нормалните си начини трябва да победите,но все пак това дерби е доказвало много и много аналогични неща.
Примери колкото щеш.
Дали ще победим или загубим Тео повярвай ми че за мен ще бъде едно и също,но не смятам да ви пълня темата с нашите си проблеми.

Златане кога за последно сочения за фаворит е размазал съперника категорично :idea:

Време ли е да стане или отново ще гледаме зрелищно реми или 1 гол за един от двата отбора :?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2014 20:30

Нормално е червените да бият. Гениалният Батков пак се сети да сменява треньора точно преди дербито.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2014 20:31

petko.h.markov написа:Тео го разбира футбола и точно преценява.Още повече,че е гледал и двата мача .

Да, има данни Тео-нищо, че е малък още. ;) Както винаги съм казвал, прогнозирането на Дербито винаги крие риск да станеш за смях, дори и да прогнозираш логичен резултат. Аз гледах и четирите мача, и донякъде съм съгласен с прогнозата му, но все пак мачът ми бие на единица.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2014 20:36

Синьо сърце написа:
petko.h.markov написа:Тео го разбира футбола и точно преценява.Още повече,че е гледал и двата мача .

Да, има данни Тео-нищо, че е малък още. ;) Както винаги съм казвал, прогнозирането на Дербито винаги крие риск да станеш за смях, дори и да прогнозираш логичен резултат. Аз гледах и четирите мача, и донякъде съм съгласен с прогнозата му, но все пак мачът ми бие на единица.

Синьо сърциче обясни ни как така точно на теб тоя мач ти бие на единица?
Ок, лично аз ако съм запазвам Сухия за дербито и след това решавам дали ще го махам.
Второ при един обрат сега със смяна на треньора, ок имате някак шанс, по простата причина нов треньор, първа победа в много от случаите(визирам примерно Емил Велев който знае и кътните зъби на Стойчо) и знае как да противодейства.

Като погледнем реално футболисти - футболисти, като единици нашите са с класи над вашите. Айде Божи е №1 при нападателите от двата отбора, но зад него всичко останало нашето е по-добро!

Последното дерби имахте една смислена атака, чак след 80-тата минута... да футбола е игра в която който вкара повече печели, но... това беше неам думи...
Последна промяна от Teo на 01 мар 2014 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 мар 2014 20:38

в този мач някак си не може да се случи нещо различно от победа за червените.
Не че показват някаква класа но имат повече опитни играчи което все пак ще натежи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 мар 2014 20:46

Победа за ЦСКА!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 мар 2014 20:51

Победа за ЦСКА както сега, така и в двата мача от плейофите - ако ще Моуриньо и Гуардиола да се обединят, няма как пoeмайки Левски в този момент да променят нещо в този отбор...

Стойчо горе-долу започва да доближава таванът на това, което той разбира за футбол - нещо, което преди в пъти по-слабото ни и безконкурентно първенство му донесе 2 титли и беше на косъм от трета... Сега обаче ситуацията е по-различна и 3-тото място ще е успех за нас :idea:
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”