Синьо сърце написа:petko.h.markov написа:Тео го разбира футбола и точно преценява.Още повече,че е гледал и двата мача .
Да, има данни Тео-нищо, че е малък още.

Както винаги съм казвал, прогнозирането на Дербито винаги крие риск да станеш за смях, дори и да прогнозираш логичен резултат. Аз гледах и четирите мача, и донякъде съм съгласен с прогнозата му, но все пак мачът ми бие на единица.
Синьо сърциче обясни ни как така точно на теб тоя мач ти бие на единица?
Ок, лично аз ако съм запазвам Сухия за дербито и след това решавам дали ще го махам.
Второ при един обрат сега със смяна на треньора, ок имате някак шанс, по простата причина нов треньор, първа победа в много от случаите(визирам примерно Емил Велев който знае и кътните зъби на Стойчо) и знае как да противодейства.
Като погледнем реално футболисти - футболисти, като единици нашите са с класи над вашите. Айде Божи е №1 при нападателите от двата отбора, но зад него всичко останало нашето е по-добро!
Последното дерби имахте една смислена атака, чак след 80-тата минута... да футбола е игра в която който вкара повече печели, но... това беше неам думи...