Идиотия!?!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Идиотия!?!?!

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 16:09

gonzofenka написа:
POPCORN написа:Първо не го проверявам, защотото нямам време, като тебе да си седя пред компа нон стоп.второ не казвам,че съм много добър по български, но повечето ми грешки са от бързане.трето много мраза някой,който гледа това, верно, че трябва да е грамотно но все пак всички разбират нали?Тука обсъждаме спортни пролбеми, а не кой как пише.Нито ми пука някой дали прави грешки докато пише нито нищо.Ако пък толкова искаш да не правя грешки , вземи ела да ми дадеш няколко урока?

Човече!Не исках да те обиждам!Разбрах,че грешките са от бързане!Затова казвам да се проверява!И аз нямам време,не съм нон стоп пред компютъра!Имам толкова да уча! :( Без лоши чувства,ни и без уроци ;) А името и да ми е тъпо,пиша грамотно,най-вече защото внимавам!

Здравей,
не съм ви се намесвал в спора, но не си права. Човека иска да сподели мнението си, а времето му е малко. Ти внимаваш ама докато внимаваш губиш ценни за него минути. Абе както и да е, карайте по темата! Кой как пише си е лично негов проблем. Щом го разбираме нема проблем, ако не го разбирахме да, но го разбираме,нали!? А ти какво имаш да учиш фенке, та си толкова заета?!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 15 юни 2009 16:23

delqnski47 написа:1.За пръв път от 20 години вече имаме нормална политика!Какво ще рече това:треньора ни вече не е само треньор,а и ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР!За тия дет не знаят що е туй ''мениджър'',аз ще им кажа!Пенев определя трансферите в ЦСКА!НИКОЙ ДРУГ!

Хм, дай сега да уточним че на мен пък така не ми харесва като вземе някой да праска едни определения...

Явно си от по-малките и не знаеш или не помниш много, но няма лошо... ;)

Не е Любо първия, който има такива правомощия като главен мениджър в ЦСКА....

Още през 1994г. онзи македонец Гьоко Хаджиевски го бяха оставили така, вярно не напълно на 100% но почти така...
После Гочето през 1997г. като каза лафа за змиите, то беше освен конкретния повод за смока метнат по съдията и също във връзка с раздутия щат, при който не е ясно кой за какво точно отговаря, както и за "доброжелателите" в Борисовата Градина, които нямат почивен ден...

После Божков като докара Луиджи Симони, италианеца се съгласи именно с такова условие да стане треньор - ако е и главен мениджър....

Сега за Енрико Катуци не знам подробности как му бяха условията по назначението, но мисля че и той имаше огромна свобода начело на отбора и когато се опитаха да му я ограничат - си тръгна първия път....

Та думата ми е че не за пръв път имаме такова животно "главен мениджър", проблема е съвсем друг...

Не само в ЦСКА а изобщо в бг отборите е крайно време да проумеят простичката истина, че отбор в завършен вид се изгражда минимум за 2 пълни години, но най-добрия "инкубационен" период е 3,5-4 години.
За година и нещо се вижда и оформя ядрото и след 2-рата година само се допълва с 2-3 качествени попълнения...Постига се обиграност, синхрон, тактическа дисциплина и там каквото още се сетите от компонентите на играта....

Трябва търпение и време, но ние на "Армията" не можем да чакаме и затова през 3-4 години повтаряме все едно и също упражнение с изграждането на добър състав, после все става и нещо и хоп - пак отначало с нов главен старши....

Да ти каже Тошо или Данчо колко тренера са им били начело - ми едва ли ще ги знаят всичките.... :roll:

Украинския Шахтьор през 2001г. май беше - ги изхвърлихме от УЕФА, обаче хората си направиха отбор, Луческу го търпяха повече от 5 години докато направи играчите отбор!
Вярно че там основното са практически неограничените финансови възможности на Ахмедов, но трябва и добър треньор, който да бъде оставен да работи по-дълго от 2-3 години....

А ние тук пак ще си играем на главни мениджъри, селекции и така нататък....

А верно не вярвайте така сляпо на всекидневните "сензации" че някой идва или си тръгва от ЦСКА.
Предлагам ви да изчакаме официалните информации за нови и напускащи и тогава да трошим нерви... :evil:

За Здравко и аз не го харесвам особено много - добре си спомням периода когато играеше за Левски - абе професионализъм ама не го разбирам аз много това така....

Защо Тошо Янчев например като се върна от Рандърс не отиде в Локо или левски ?

П.С.: Попкорн, то верно това за бързането и грешките, ама като прасне някой още до третото изречение 3-4 грешки на една и съща дума - не ще да е от бързане това :lol:

А и едва ли някой после приема на сериозно изказването на човек, който не може да пише граматически правилно а дава акъли и е компетентен по всички въпроси....

Айде със здраве и като почнат евротурнирите - на стадиона ;)
САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 15 юни 2009 16:24

Титанчовците бяха неизбежно зло и основната им функция беше да отървем кожата.Във "В" група е много по-кофти, отколкото с мижава селекция, нали.Виж Любо ми се струва червения аналог на Хрущялов-обича си отбора, ама не става(огромно его и никакво покритие).Аз лично на испанците се надявам да си разбират от работата.А и конкуренцийката и тя е на същото положение.Няма да ме учуди Литекс и Черноморец да се борят за титла догодина.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 16:55

Yasso написа:
delqnski47 написа:1.За пръв път от 20 години вече имаме нормална политика!Какво ще рече това:треньора ни вече не е само треньор,а и ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР!За тия дет не знаят що е туй ''мениджър'',аз ще им кажа!Пенев определя трансферите в ЦСКА!НИКОЙ ДРУГ!

Хм, дай сега да уточним че на мен пък така не ми харесва като вземе някой да праска едни определения...

Явно си от по-малките и не знаеш или не помниш много, но няма лошо... ;)

Не е Любо първия, който има такива правомощия като главен мениджър в ЦСКА....

Още през 1994г. онзи македонец Гьоко Хаджиевски го бяха оставили така, вярно не напълно на 100% но почти така...
После Гочето през 1997г. като каза лафа за змиите, то беше освен конкретния повод за смока метнат по съдията и също във връзка с раздутия щат, при който не е ясно кой за какво точно отговаря, както и за "доброжелателите" в Борисовата Градина, които нямат почивен ден...

После Божков като докара Луиджи Симони, италианеца се съгласи именно с такова условие да стане треньор - ако е и главен мениджър....

Сега за Енрико Катуци не знам подробности как му бяха условията по назначението, но мисля че и той имаше огромна свобода начело на отбора и когато се опитаха да му я ограничат - си тръгна първия път....

Та думата ми е че не за пръв път имаме такова животно "главен мениджър", проблема е съвсем друг...

Не само в ЦСКА а изобщо в бг отборите е крайно време да проумеят простичката истина, че отбор в завършен вид се изгражда минимум за 2 пълни години, но най-добрия "инкубационен" период е 3,5-4 години.
За година и нещо се вижда и оформя ядрото и след 2-рата година само се допълва с 2-3 качествени попълнения...Постига се обиграност, синхрон, тактическа дисциплина и там каквото още се сетите от компонентите на играта....

Трябва търпение и време, но ние на "Армията" не можем да чакаме и затова през 3-4 години повтаряме все едно и също упражнение с изграждането на добър състав, после все става и нещо и хоп - пак отначало с нов главен старши....

Да ти каже Тошо или Данчо колко тренера са им били начело - ми едва ли ще ги знаят всичките.... :roll:

Украинския Шахтьор през 2001г. май беше - ги изхвърлихме от УЕФА, обаче хората си направиха отбор, Луческу го търпяха повече от 5 години докато направи играчите отбор!
Вярно че там основното са практически неограничените финансови възможности на Ахмедов, но трябва и добър треньор, който да бъде оставен да работи по-дълго от 2-3 години....

А ние тук пак ще си играем на главни мениджъри, селекции и така нататък....

А верно не вярвайте така сляпо на всекидневните "сензации" че някой идва или си тръгва от ЦСКА.
Предлагам ви да изчакаме официалните информации за нови и напускащи и тогава да трошим нерви... :evil:

За Здравко и аз не го харесвам особено много - добре си спомням периода когато играеше за Левски - абе професионализъм ама не го разбирам аз много това така....

Защо Тошо Янчев например като се върна от Рандърс не отиде в Локо или левски ?

П.С.: Попкорн, то верно това за бързането и грешките, ама като прасне някой още до третото изречение 3-4 грешки на една и съща дума - не ще да е от бързане това :lol:

А и едва ли някой после приема на сериозно изказването на човек, който не може да пише граматически правилно а дава акъли и е компетентен по всички въпроси....

Айде със здраве и като почнат евротурнирите - на стадиона ;)
САМО ЦСКА :!:

Виж кво дали ще е главен или не се тая явно в България сме си така!Но най-добрия вариант е треньора да определя трансферите,да не стане като Божков-Йешич или Томов-Младенов!Всески си прави трансферите както си иска и накрая..пръст в гъза!Еми не става...!Та това за 20-те години имах впредвид от много време!Това за предишните ни главни мениджъри ги остави!Знам че е трудно на някои да прояват търпение към новото ни ръководсто,но им трябва време се пак!Това за медиините нападки:хората ни са възпитани и не се държат като оная свиня Батков!Досега ако питата някой служител на ЦСКА за Левски,той казва ''Не коментирам''!Но ако питаш Батков оооо.....има ти говори до припадък!Вярно това за медиите е част от играта,но не на всеки му липсват първите 7 годинки нали.......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 юни 2009 17:15

Blue_Lion написа:Вижте сега,и вие и ние знаем,че Левски без ЦСКА не може (и обратното),защото когато единия е слаб,другия не е много по-добре ! България се нуждае от силни Левски и ЦСКА ! Продажбата на Лазаров е грешка,а с тримата ви юноши не прибързвайте ! Иван Иванов (за Българските стандарти) е доста добър,а той беше преотстъпен ;) Има време,ще се види какво ще става с тях ! Страшното при вас е ТИТАН - АС ! Аз поне не разбрах каква е концепцията им за развитие в дългосрочен план на червения клуб ! Когато Батков поведе медийна воина срещу вас,нито един от тях не защити клуба ! Все пак не бързайте със заключенията,идва лято,а с него и промени ! То и за нас това важи ! И двата отбора са цъфнали,та вързали :(

Точно това казвам и аз.Пълно затъмнение.Да излязат ,да кажат ще правим това,това и това-а те нищо- седят в сянка и никой, нищо не знае!Да дадат малко инфо относно планове за селекция,база и т.н.Да кажат какви са целите,бюджета-само в Бг това е тайна!Иначе си прав- ще видим наесен каква ще я вършат!
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 17:19

Хора четат ни коментарите някъде поне... В *** :lol: Но все пак ни четат. ПИШЕТЕ!!!!!!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 15 юни 2009 17:49

TheClub написа:Хора четат ни коментарите някъде поне... В *** :lol: Но все пак ни четат. ПИШЕТЕ!!!!!!!!

хахаха много ясно...те така си създават новините,ровят се в форумите и си съчиняват "новини" :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 18:14

cska_90 написа:
Blue_Lion написа:Вижте сега,и вие и ние знаем,че Левски без ЦСКА не може (и обратното),защото когато единия е слаб,другия не е много по-добре ! България се нуждае от силни Левски и ЦСКА ! Продажбата на Лазаров е грешка,а с тримата ви юноши не прибързвайте ! Иван Иванов (за Българските стандарти) е доста добър,а той беше преотстъпен ;) Има време,ще се види какво ще става с тях ! Страшното при вас е ТИТАН - АС ! Аз поне не разбрах каква е концепцията им за развитие в дългосрочен план на червения клуб ! Когато Батков поведе медийна воина срещу вас,нито един от тях не защити клуба ! Все пак не бързайте със заключенията,идва лято,а с него и промени ! То и за нас това важи ! И двата отбора са цъфнали,та вързали :(

Точно това казвам и аз.Пълно затъмнение.Да излязат ,да кажат ще правим това,това и това-а те нищо- седят в сянка и никой, нищо не знае!Да дадат малко инфо относно планове за селекция,база и т.н.Да кажат какви са целите,бюджета-само в Бг това е тайна!Иначе си прав- ще видим наесен каква ще я вършат!

Венцислав Живков е човекът към който медиите трябва да се обръщат!Според мен през сезона той достатъчно се появяваше и говореше като на малоумници,да не разчитаме на гръмки трансфери и че парите щяли да се влагат в бази и дюш!Какво повече да се говори по този въпрос!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 15 юни 2009 18:57

TheClub написа:Хора четат ни коментарите някъде поне... В *** :lol: Но все пак ни четат. ПИШЕТЕ!!!!!!!!

Има доста истина и е логично.
Значи днес тия си направиха новинка от сорта че ще продадем на вили уФцъта най-големия талант в българското първенство и т.н.
Та после изведнъж сме се събрали пред армията да коментираме ситуацията с висок тон. :lol:
Това беше доста тъпо и си мислиш че се ровят из форумите на ЦСКА. :lol:
Така си е БАТ3!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 юни 2009 19:32

Angoff написа:

хахаха много ясно...те така си създават новините,ровят се в форумите и си съчиняват "новини" :lol:

Така е веднъж бях пуснал статия за оставането(евентуално) на Лазаров и Манчев и наследващия ден имаше статия в Сандарт-феновете си искат Манчев и Лазаров и беше копирано дума по дума мнението ми,както и на още един потребител- :lol: :lol: :lol: :lol: .Ама още си чакам парите!- :) :) :)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”