Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!
Добре,тука всички осъдихме случката ! От тук нататък,кажете (според вас) какво да направим,ние обикновените хора,който искаме да не ни потъпкват правата по този жалък начин ???

а бе къде живеете не ми е ясно. то в големите (анонимни) градове не е нужно да си захиров, за да те пребият некви лумпени. даже и без фанелка да си ако нещо не са в настроение пак може да те поотупат.
п.с. някой от хората във форума беше казал, че е 90 кг, а аз кво да кажа с мойте 65
п.с. някой от хората във форума беше казал, че е 90 кг, а аз кво да кажа с мойте 65

[center]
[/center]

- bigbonusprize
- Контакти:
delqnski47 написа:bigbonusprize написа:Защо се разхожда с анцунг на ЦСКА? Вече ще има едно наум
А защо не?
Защото можеш да изядеш бой от група пияни/трезви фенове/рецидивисти

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- killerloop
- Контакти:
tprodanov написа:Killerloop, ти много ли си сигурен, че играч на Левски не е нападан? Ебахти истерията, неам думи. Чак пък и футболно хулиганство намерихте... Някви пикльовци нападнали друг пикльо и тука стават некви драми вече. Я отворковци ми кажете, преди дерби, ако мина с Левскарската си фланелка през Ариана какво ще се случи? Ние сме ангели, другите са лоши, заеби...
Не съм сигурен , а направо съм убеден в това .
Ако дори някой фен на ЦСКА беше напсувал от близо футболист на тия дето сквернят името на Апостола , томислава и валентина такъв вой щяха да са надали , че ти е бедна фантазията .
Щяха да искат доживотен затвор за извършителя ( минимум )
- стичо
- Контакти:
В тези неща няма Левски, няма ЦСКА! Независимо в коя посока са, не приемам че това е нормално. И ще се радвам най- накрая болното ни общество да разбере това. Аз съм домоуправител в нашия вход, и току що, имах проблеми с фенове на Левски! Почти целият вфод се изсипа на вратата да се жалва от денонощните купони. Хора, и аз съм купонджия и върл Левскар но, не удобрявам това да става за сметка на околните! Не ми отвориха като им звънях, не отвориха и на полицията, която извиках! И ДО ТАМ СТИГАТ ПРАВОМОщИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА?
Еми свалих им бушона и настана тишина! Сега аз няма да им отварям!
Жалкото е че в такива случаи (визирам и темата) всеки се крие зад шпионката! То и затова такива лумпени виреят! Според мен, трябва да се дадът малко повече права на полицията!И най- вече обществото да се събуди! Всеки от нас вижда подобни случаи около себе си и всичко което прави е да си мълчи!
ДА ОСТАВИМ МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!!!

- bigbonusprize
- Контакти:
стичо написа:В тези неща няма Левски, няма ЦСКА! Независимо в коя посока са, не приемам че това е нормално. И ще се радвам най- накрая болното ни общество да разбере това. Аз съм домоуправител в нашия вход, и току що, имах проблеми с фенове на Левски! Почти целият вфод се изсипа на вратата да се жалва от денонощните купони. Хора, и аз съм купонджия и върл Левскар но, не удобрявам това да става за сметка на околните! Не ми отвориха като им звънях, не отвориха и на полицията, която извиках! И ДО ТАМ СТИГАТ ПРАВОМОщИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА?Еми свалих им бушона и настана тишина! Сега аз няма да им отварям!
Жалкото е че в такива случаи (визирам и темата) всеки се крие зад шпионката! То и затова такива лумпени виреят! Според мен, трябва да се дадът малко повече права на полицията!И най- вече обществото да се събуди! Всеки от нас вижда подобни случаи около себе си и всичко което прави е да си мълчи!
Малко повече права на полицията? И тези са им много. Постоянно злоупотребяват!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Така като те гледам как ги пишеш, май според теб, хората, които са направили страшното нещо да направят купон (ужас!!!), са най-голямото зло на света?
За какво писахме ония трансперант - Държавата гние, а проблема сме ние???
Килърлуп, мнооо си зле, честно. Играчи на Левски са нападани. И преди една и преди две години. Това, че паметта ти е избирателна е твой проблем. Злобата обаче ти е в повечко.
Килърлуп, мнооо си зле, честно. Играчи на Левски са нападани. И преди една и преди две години. Това, че паметта ти е избирателна е твой проблем. Злобата обаче ти е в повечко.
Трябва просто да се спазва закона-няма контрол, а правомощията на полицията са достатъчни.За примера с купона и шума-при съмнение за извършвано престъпление полицията може да влезе и извън часовете 22-7:00.Само двама души с гражданско съзнание трябва да им подпишат протокола после.Все някой малолетен след 22:00 без придружител ще има.За хулиганите-тия отдавна нямаше да са фенове на нищо и никой в "нормална" държава-просто щяха да се разписват в районното по време на мач, съответно щеше да им е изстинал ентусиазма.
- стичо
- Контакти:
tprodanov написа:Така като те гледам как ги пишеш, май според теб, хората, които са направили страшното нещо да направят купон (ужас!!!), са най-голямото зло на света?
Теб, не ти се е случвало да не спиш, заради непрестанни шумни купони!Аз също си позволявам по някой път подобни, но се съобразявам с околните. И ме разбери правилно- непрестанни и шумни . Когато ти отнеме някой почивката всяка поредна нощ, ще ме разбереш.

- стичо
- Контакти:
Sheisse написа:Трябва просто да се спазва закона-няма контрол, а правомощията на полицията са достатъчни.За примера с купона и шума-при съмнение за извършвано престъпление полицията може да влезе и извън часовете 22-7:00.Само двама души с гражданско съзнание трябва да им подпишат протокола после.Все някой малолетен след 22:00 без придружител ще има.За хулиганите-тия отдавна нямаше да са фенове на нищо и никой в "нормална" държава-просто щяха да се разписват в районното по време на мач, съответно щеше да им е изстинал ентусиазма.
Точно така. Обаче в моя случай, гаменчетата не отварят вратата. Не са чули, мъртво пияни са били и тн... Какво прави полицията в този случай? Разбива вратата?