Как виждате ЦСКА през пролетта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как виждате ЦСКА през пролетта
Смятам,че селекцията ни става повече от прилична.И е добре,че Стойчо дава втори шанс на Косоко-има тактическа и техническа грамотност,не е толкова бавен..само физиката му куца но е млад,и има време да навакса.Съни е дефанзивен халф и на следващ етап ще бъде добра двойка с Чочев или Галчев,но засега ще е резерва.По скоро смятам,че заради годините си Тошко не е ефективен след 60тата минута и тогава ще е времето на Галчев.Силва в контролите показа добри качества,млад е,бърз,комбинативен.По скоро си мисля,че се нуждаем от добър ляв бек.Фо-Поре не е този от Черноморец,а Антон Огнянов не знам кава опция е.За десен-Венци и Здравко би трябвало да са добра опция,да не забравяме Попов.А в нападение-колкото щеш опции,без централния нападател.Противно на общото мнение не смятам,че Морейра и Кировски са толкова слаби,по скоро налагането на Сидибе а и начина на игра на ЦСКА като схема не им позволява да се изявят.А и колко му трябваше на Безяк за да започне да вкарва.Ако вземем Маркиньос-ето ти организатора,равен на Бадема,а и вкарва.Ще видим,има време...Състава тепърва ще се избистря,ще се прецени кои ще се преотстъпят и продадат.Само дано да има финансова стабилност.
- Logical person
- Контакти:
Трансферите са хубаво и необходимо нещо, но най-важна е подготовката. Може би за първи път от много време се очертава да имаме качествена подготовка. С почти, а може би и целия състав, да се подготвят физически и тактически заедно и т.н. Даже и 5 нови попълнения ще водят подготовка от самото и начало. Това е най-ценното според мен.
Как може да кажеш за 25-годишния Косоко, че е млад футболист. Още 2 месеца и става на 26? Имам чувството, че ако изпълни дузпа топката няма да стигне до вратата.
Не съм убеден за Косоко,мисля,че е по-малд..извинявам се,ако съм сбъркал!
biso62 написа:Смятам,че селекцията ни става повече от прилична.И е добре,че Стойчо дава втори шанс на Косоко-има тактическа и техническа грамотност,не е толкова бавен..само физиката му куца но е млад,и има време да навакса.Съни е дефанзивен халф и на следващ етап ще бъде добра двойка с Чочев или Галчев,но засега ще е резерва.По скоро смятам,че заради годините си Тошко не е ефективен след 60тата минута и тогава ще е времето на Галчев.Силва в контролите показа добри качества,млад е,бърз,комбинативен.По скоро си мисля,че се нуждаем от добър ляв бек.Фо-Поре не е този от Черноморец,а Антон Огнянов не знам кава опция е.За десен-Венци и Здравко би трябвало да са добра опция,да не забравяме Попов.А в нападение-колкото щеш опции,без централния нападател.Противно на общото мнение не смятам,че Морейра и Кировски са толкова слаби,по скоро налагането на Сидибе а и начина на игра на ЦСКА като схема не им позволява да се изявят.А и колко му трябваше на Безяк за да започне да вкарва.Ако вземем Маркиньос-ето ти организатора,равен на Бадема,а и вкарва.Ще видим,има време...Състава тепърва ще се избистря,ще се прецени кои ще се преотстъпят и продадат.Само дано да има финансова стабилност.
Хубавото на отбора е, че се увеличава скоростта му....без Галчев, всичко ,което привличаме има една основна характеристика ....бърз играч
- damyanov1963
Като през отминалата есен, само че не по джапанки и бански, щото ще е още хладно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Този, който ще прави разликата във вашите мачове ще бъде Огнянов. Великолепен футболист е. (Това е съвсем сериозно, аз съм му фен и много съжалявам, че не дойде при нас, заради простотиите на нашите кратуни). Където да го сложите ще пасне идеално - има всичко, което е нужно за добър футболист, включително много хъс, самочувствие и прекрасен поглед на ситуацията по терена. Още нещо, което го отличава от останалите е фактът, че мисли преди да получи топката, а не след това и когато топката е в него има вече няколко ефективни решения.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- dreben23
- Контакти:
Черни,
З.Илиев, Менди, В.Илиев, нов
Янчев Галчев
Милисавлевич. Чочев. М.Петров/Огнянов/ Марсиньо
Гъргоров/нов е по-добре
Новите като ги видим кой къде ще се подвизава, а и не се знае кои други ще вземем. Карачанаков ще го продадат предполагам. Мисля, че Чочев спокойно вече може да заиграе малко по-напред. Пак ще има серия от победи ми се струва.
Възможно е Неманя да бъде ползван и като ляв бек, където му бе позицията в Лудогорец.
З.Илиев, Менди, В.Илиев, нов
Янчев Галчев
Милисавлевич. Чочев. М.Петров/Огнянов/ Марсиньо
Гъргоров/нов е по-добре
Новите като ги видим кой къде ще се подвизава, а и не се знае кои други ще вземем. Карачанаков ще го продадат предполагам. Мисля, че Чочев спокойно вече може да заиграе малко по-напред. Пак ще има серия от победи ми се струва.

Последна промяна от dreben23 на 05 яну 2014 16:02, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Левски_с_дубъла написа:Общо взето ще изглеждате зле в първенството през пролетта ,но дано имате по-голям успех в турнира за Купата на България![]()
Ти маг Илиян ли си

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
- Контакти:
Като гледам повечето хора показват почти еднакви състави. Прави ми впечатление, че на повечето места отсъства Тошко Янчев. Аз смятам, че той има още, какво да даде на отбора. Да не говорим, как Чочев подобри играта си покрай него. Не трябва да се разбива готова двойка халфове. Галчев е добър вариант, но доста рисков, а и не знаем, в какво форма е. Останалите нови могат да бъдат титуляри само ако някой измежду Милисавлевич и Марсиньо бъде продаден. Но дори и тогава остават Карачанаков и Марто Петров по крилата. В отбора не ни трябват още резерви! Най-важно е да намерим добър централен нападател, който да вкарва от три положения поне едно. Разбрахме, че няма да е Зико, във България няма, кой да се купи, значи пак чужденец. Надявам се този път да отцелят, защото Кировски, Сидибе и Морейра бяха под всякаква критика. Не съм обеден, че Косоко заслужава втори шанс, макар да беше контузен повечето време и не го видяхме в мачовете. Само факта, че Стойчо го извади срещу Левски след, като го пусна резерва, показва, какво доверие му има. Според мен състава ще е следния: Черни/Мболи ако и двамата не си заминат, Василев, Вальо, Менди ако остане, иначе Апата и нов бек. Пред тях Тошко и Чочев, а по-крилата Милисавлевич и Марто. И остават Бадема и Марсиньо ако не вземем нов нападател. Томов ще търси пазар за бразилеца, затова ни трябва задължително нов.