Наказаха ЦСКА с лишаване от домакинство и цели 250лв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Наказаха ЦСКА с лишаване от домакинство и цели 250лв

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2013 20:14

Red_Girl написа:
allez_les_blues написа:
Red_Girl написа:Изпотрошихте волейболната зала, която нищо не ви е направила.. А се правите на света вода.. Заслужавате много повече от един боядисан рейс.

ти от къде знаеш кой е потрошил залата бе моето дете, да не си следовател?...ми може да са били обикновени апаши, да са търсели нещо да откраднат ;)

Да, може би си нямате топки и сте решили да си откраднете. Я се стегнете... Тва все едно аз да кажа фенове на ЦСКА не са направили нищо... Тва е зелена боя на Витиня- от Берое са.. Нали се сещаш колко тъпо звучи. ;) Всеки отговаря за тва, което е направил. Ти изобщо до залата ходил ли са видиш как беше издраскана?? След като никой от вас не е отишъл, за да се убеди, че сте невинни, нека не ми говори глупости. ;)

Мони, не се пеняви излишно, защото до момента всичко е само предположения. Да не се окаже нещо друго и да трябва да се извиняваш. Няма информация от МВР все още, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 26 ное 2013 20:15

:twisted: Берое ги обезкостиха, тия 250 лева...смях смях смях... :twisted: Срам!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2013 20:17

Янис Зику написа:Говедата сами са си залели автобуса, трябва да се обжалва това смешно наказание, няма никакви доказателства, че са го направили цесекари.

Отбора домакин носи отговорност 90 минути преди мача, по време на мача и 60 минути след мача, а кой го е свършил няма никакво значение, щом се е случило значи организацията около мача е била СЛАБА.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 26 ное 2013 20:51

Red_Girl написа:Изпотрошихте волейболната зала, която нищо не ви е направила.. А се правите на света вода.. Заслужавате много повече от един боядисан рейс.

Група идиоти изпотрошили волейболна зала, а друга група идиоти решила в отговор да оскверни паметник на починал футболист и да оцапа с боя рейса на противниковия отбор. Не е ли по-добре двете групи идиоти да се срещнат помежду си и да си решат проблемите, вместо от тъпотиите им да страдат любимите им клубове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2013 21:00

Кашчей написа:
BadBoy написа:
CTAHKO написа:Футболен клуб ЦСКА беше наказан с лишаване от домакинство за 1 мач заради инцидента с автобуса на Левски преди срещата между юношеските отбори до 19 години. Санкцията от един мач плюс 250 лева глоба ще бъде изтърпяна именно от юношеския тим на „червените“.

Междувременно ДК глоби с по 500 лева ЦСКА, Локо Сф, Нефтохимик и Пирин ГД заради това, че въпросните клубове все още не са платили дължимите суми от глоби към БФС. Четирите клуба имат срок от 14 дни да си погасят задълженият, в противен случай ще им бъдат отнети точки.

Глоба от 3000 лева бе наложена на Локо Сф за провинения в мача със Славия, както и от 2000 лева на Левски за мача с Литекс.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=387674

"Синьото" БФС продължава да си затваря очите, като става въпрос за ЦСКА 8-) Това наказание ли е ;)

Преди да пуснеш темата помислили, че не става дума за мъжки футбол, а при юношите наказанията са по-ниски, като финансов размер?

Юношите да не са на собствена стопанска сметка, че да бъдат отделени по този показател? Юношите на ЦСКА да не са отбор, различен от ЦСКА? Това важи за всички юношески формации, разбира се. Реално санкцията е за ЦСКА, като клуб. Лишаването от домакинство е правилно да бъде наложено на формацията, при чието домакинство е станал инцидентът, но феновете на ЦСКА и феновете на юношите на ЦСКА.. това различни хора ли са, различна публика?!?
Значи ли, че ако при мач между детски формации, феновете на единият отбор потрошат автобуса на другия отбор финансовата санкция ще е 25 лева, защото са детски отбори?!?

Кашчо,ми то дори в законите си има възрастови граници!Ако някой от синовете ми направи нещо незаконно,наказанието няма да е същото като ,че аз съм го направил! ;) Въпреки ,че носим едно и също име!Панимаиш!?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 ное 2013 21:07

T&T написа:

Група идиоти изпотрошили волейболна зала, а друга група идиоти решила в отговор да оскверни паметник на починал футболист и да оцапа с боя рейса на противниковия отбор. Не е ли по-добре двете групи идиоти да се срещнат помежду си и да си решат проблемите, вместо от тъпотиите им да страдат любимите им клубове.

И на двете групи проблемите са им в главите така че след срещата помежду им няма да си ги решат.Някоя и друга строшена глава няма да промени съдържанието вътре.Ама да се побият малко.Може да се уморят за няколко дни.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 ное 2013 21:09

T&T написа:

И на мен не ми харесва, щото после невинни го отнасят, ама няма какво да се направи. Има си някои хора във всяка агитка, които им дай да правят такива неща.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 ное 2013 21:18

Red_Girl написа:
allez_les_blues написа:

ти от къде знаеш кой е потрошил залата бе моето дете, да не си следовател?...ми може да са били обикновени апаши, да са търсели нещо да откраднат ;)

Да, може би си нямате топки и сте решили да си откраднете. Я се стегнете... Тва все едно аз да кажа фенове на ЦСКА не са направили нищо... Тва е зелена боя на Витиня- от Берое са.. Нали се сещаш колко тъпо звучи. ;) Всеки отговаря за тва, което е направил. Ти изобщо до залата ходил ли са видиш как беше издраскана?? След като никой от вас не е отишъл, за да се убеди, че сте невинни, нека не ми говори глупости. ;)

Има огромна разлика- в случая с боята на Витиня, очевадно става въпрос за вандализъм и провокация към Левски и неговите фенове. А в случая със залата, не е сигурно че изобщо е свързано с футбола-може да са били най-обикновени апаши, в една зала може да има офис, съответно някаква техника, я лаптоп, я телевизор.... ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 ное 2013 21:22

allez_les_blues написа:Има огромна разлика- в случая с боята на Витиня, очевадно става въпрос за вандализъм и провокация към Левски и неговите фенове. А в случая със залата, не е сигурно че изобщо е свързано с футбола-може да са били най-обикновени апаши, в една зала може да има офис, съответно някаква техника, я лаптоп, я телевизор.... ;)

Моля? Видя се много добре, не са обикновени апаши. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 26 ное 2013 21:23

T&T написа:

По- правилно не може да се каже!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”