За България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DaSyth
Контакти:

Re: За България

Мнениеот DaSyth » 25 юли 2008 16:48

di-vaio написа:И извинявай, мислителю, искам да ти споделя нешо лично.Откакто се чуствам съзнателен човек съм с демократични убеждения, ненавиждам комунистическата идеология и обичам ЦСКА.Обичам ЦСКА заради неща, който вие за съжаление трудно разбирате.Заради духа, който върна 3 гола на съпеник като Блекбърн, с бюджет около 30 пъти по-голям от нашия.Заради атмосферата на мача с Галатасарай, въпреки 0:3 в първия мач и простото сравнение колко хора имаше на Герена срещу Челси в същия този период.Заради всички тези, които 20 секунди след гола на Тулуза бяха на крака и пееха за любимия отбор.Това е любов, това не е политика, това е много далеч от мислълта на господин Батков за съжалание.Това са примери само от последните години, които са достатъчни на един истински фен..За това аз избрах ЦСКА.

А така!А помниш ли как на мача им с Челси не пуснаха Гонзо за да го запазят за дербито с Нас!И после някои имат претенции и ни наричат комплексари-боже пази България от Паткофщина и Буцовизъм!! :ugeek:

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 25 юли 2008 17:05

Темата наистина е хубава,и се радвам 4е доста фенове на разли4ни отбори я харесват.и друг път съм писал по разли4ни теми 4е трябва да има търпимост уважение и респект между феновете никои никого некара да заоби4а даден отбор но поне да несе налагт едни над други.Постоянно има хора които нагнетяват обстановката,ровят и търсят ефтина сензация и временна популярнотс.Даси фен озна4ава да се индетифицира6 с отбора когото подкрепя6,когото оби4а6,за които милее6.Всеки отбор в на6ето първенство е имал и възходи и падения.АЗ съм фен на 4ерно море.дълго време морето бе6е в Б група,и 4аках момента да се върнем където ни е мястото.Последните години ме радва.Понякога и с игратаси 8-) ,пове4е с това 4е постигнаха някакви успехи.В момента ЦСКА испитва голяма криза,и много доказани или неизвестни журналист4ета гледат да плуят колкото се моге пове4е.фенове на други отбори злобеят и се кефят на това на ляво и на дясно.И за6то.€егуваитесе ама не прекаляваите.Едните били говеда,другите да си ходили в ко4ината,плебеи, византиици...........Няма никакъв смисал от такива простотии.А за комунизма какпо време н комунизма на ма4ове са ходили по 40000-50000 хиляди ду6и фенове на едните и на другите и нее имало проблеми.Много е удобно за някои хора да обвиняват за вси4ко комунистите,те сигурно са виновни и за глобалното затопляне.Клубовете отдавна са 4астни.Проблема е 4е тези 4астници невлагат пари ,пове4ето разбирасе,но използват марката.За6тото Левски ЦСКА,Ботев,Локомотивите,4ерно море са марки.Някои в по голяма степен,други в по малка.Някои отбори са били институции така да се каже,но с държанието на псевдо фен4ета и неграмотни босове са се превърнали в сме6ка.всеки фен се надява на по добро бъде6те и пове4е успехи за отбораси.Несиго отнемаите с обиди псувни и темподобни

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 25 юли 2008 17:21

Недейте,ще се разплача от умиление :lol: ;) :lol:

stanchev-cska
Контакти:

Мнениеот stanchev-cska » 25 юли 2008 17:25

Пичове,тази тема е вечна и много глупава.Първо-Не мога да се съглася,че е нормално или правилно да подкрепям другите отбори в евротурнирите.Това е нереално,цял живот си против един или друг отбор и изведнъж хоп-искаш те да бият.Това го няма никъде по света.Незнам защо,но българите винаги се мислим за много умни и специални,т.е. във Великобритания,Германия,Италия,Испания,Холандия,Франция,Гърция,Португалия и много други по-развити във всяко отношение държави, феновете имат едно усещане за противниковите отбори,но ние българите не!!!Ние сме по-различни.Лошото е,че няколко не много наясно със спорта журналисти,като моят''любимец'' Крум Савов манипулират общественото мнение.Искам да кажа на тези фенове,които се колебаят по този въпрос, да не се подават на тези внушения.Това са клубни турнири,не национални.Аз лично се надявам Черноморец да отнесе още една тройка,защото не мога да съм за отбор ръководен от ''специалиста'' Херо.

di-vaio
Контакти:

Мнениеот di-vaio » 25 юли 2008 17:30

Помня..Що за комплексарско мислене е това.Вярно е, в преките двубой това носи предимство на Левски.. За сметка на това ние неведнъж сме били сред 4-те най-силни в Европа и не сме наричани от никоя западна медия Евроидиоти :D

di-vaio
Контакти:

Мнениеот di-vaio » 25 юли 2008 17:36

stanchev-cska написа:Пичове,тази тема е вечна и много глупава.Първо-Не мога да се съглася,че е нормално или правилно да подкрепям другите отбори в евротурнирите.Това е нереално,цял живот си против един или друг отбор и изведнъж хоп-искаш те да бият.Това го няма никъде по света.Незнам защо,но българите винаги се мислим за много умни и специални,т.е. във Великобритания,Германия,Италия,Испания,Холандия,Франция,Гърция,Португалия и много други по-развити във всяко отношение държави, феновете имат едно усещане за противниковите отбори,но ние българите не!!!Ние сме по-различни.Лошото е,че няколко не много наясно със спорта журналисти,като моят''любимец'' Крум Савов манипулират общественото мнение.Искам да кажа на тези фенове,които се колебаят по този въпрос, да не се подават на тези внушения.Това са клубни турнири,не национални.Аз лично се надявам Черноморец да отнесе още една тройка,защото не мога да съм за отбор ръководен от ''специалиста'' Херо.

Добре ,бе, пич, значи искаш и коефициента на България да си остане такъв и нашият шампион да си стои непоставен и да си тръгва преди групите...Същото важи и за УЕФА. Никой не те кара да обичаш Левски, на мен са ми меко казано неприятни.Просто клубните турнири, не са толкова разграничени от нациите, тъй като голяма роля играе и общия коефициент на всяка държава... Ти все пак викай за Грасхопърс, твое право е..

stanchev-cska
Контакти:

Мнениеот stanchev-cska » 25 юли 2008 19:10

Дали отборът шампион или друг, е поставен или не в съответния кръг си зависи от коефициента на този отбор.От коефициента на страната зависи в кои кръгове ще играят техните отбори и колко на брой ще са.Затова може да има 2 отбора от една страна в един кръг - единият е поставен, другият не.Ще си позволя да ти задам един въпрос - Защо феновете на Ман.Юн. не симпатизират на своя национален отбор? Интерестно ми е ти как си го обясняваш.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юли 2008 20:25

Това пък отде го измисли.При положение че половината нац. отбор е съставен от техни играчи(Невил,Фърдинанд,Браун,Карик,Руни)ми с е вижда доста странно
Изображение

Върни се в “ЦСКА”