Собственик на ЦСКА е офшорката "Лира инвествънт"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dido77
Контакти:

Re: ЦСКА остава отвъд закона

Мнениеот dido77 » 20 ное 2013 21:03

stannn написа:Май само ти не си в час, че в момента собственик неофициално е Томов. След нова година ще видим. Като излезне на борсата отбора става собственост на акционерите.

ЦСКА ще излезе на борсата след нова година, колкото свърши света в края на миналата. Това няма как реално да се случи в обозримото бъдеще. Дано Лупи кандърдиса някой да стане спонсор, че иначе нещата ще станат страшни.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 ное 2013 21:10

vaskonti написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
stannn написа:Май само ти не си в час, че в момента собственик неофициално е Томов. След нова година ще видим. Като излезне на борсата отбора става собственост на акционерите.

Какво означава "неофициално" 8-) Има ли такова понятие в ПРАВОТО, дори и търговското :? Как ще ви допуснат до борсата, след като сте офшорка 8-) Тръгнал да обяснява, кой бил в час и кой не ;)

Станко, ЦСКА не е офшорка. Фирмата -собственик на ЦСКА е регистрирана в офшорна зона. Това също е забранено от този закон, ако наистина вече е приет защото не съм слушал новини тази вечер.

В този закон пише ли нещо за заварените положения? Как се процедира при тях - регистрацията трябва да се смени от днес за утре? А може би не просто регистрацията, а да се смени собственика - пак от днес за утре?

Това е прието на първо четене.Човек не знае какво ще се случи утре какво остава след месеци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:10

vaskonti написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:

Какво означава "неофициално" 8-) Има ли такова понятие в ПРАВОТО, дори и търговското :? Как ще ви допуснат до борсата, след като сте офшорка 8-) Тръгнал да обяснява, кой бил в час и кой не ;)

Станко, ЦСКА не е офшорка. Фирмата -собственик на ЦСКА е регистрирана в офшорна зона. Това също е забранено от този закон, ако наистина вече е приет защото не съм слушал новини тази вечер.

В този закон пише ли нещо за заварените положения? Как се процедира при тях - регистрацията трябва да се смени от днес за утре? А може би не просто регистрацията, а да се смени собственика - пак от днес за утре?

Не знам. дори не знам на какво ниво на приемане е този закон и дали въобще ще го приемат. В края на краищата днес внесоха закона, като проект.
На теб определено ти се иска да има заварено положение, а на мен ми се иска да влиза в сила със задна дата.. ще видим какво ще стане. Обаче заварено положение, което противоречи на закона... дали няма да е атакуемо пред КС?!

Оффтопик: И аз бях заварено положение миналата сряда, но никой не ме пожали тогава :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 ное 2013 21:15

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:Какво означава "неофициално" 8-) Има ли такова понятие в ПРАВОТО, дори и търговското :? Как ще ви допуснат до борсата, след като сте офшорка 8-) Тръгнал да обяснява, кой бил в час и кой не ;)

Не знам. дори не знам на какво ниво на приемане е този закон и дали въобще ще го приемат. В края на краищата днес внесоха закона, като проект.
На теб определено ти се иска да има заварено положение, а на мен ми се иска да влиза в сила със задна дата.. ще видим какво ще стане. Обаче заварено положение, което противоречи на закона... дали няма да е атакуемо пред КС?!

Не знаеш, ама гледам тук всеки раздава присъди! Ще не ще, тоя закон няма как да избяга от заварените положения. А колкото и да стриктен закона, няма как да задължи някой да направи подобна значителна промяна за 1 ден. Това няма как да стане чисто физически, дори ако дадената процедура стартира на секундата. И аз не знам какво ще пише в тоя закон, но предполагам най-логичното - ще се даде срок на заварените положения да вземат мерки. Разумният срок според мен е между 6 и 12 месеца.
[offtopic]Не знам за какво ми говориш, но май мислиш, че може би знам... :roll:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:21

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:Какво означава "неофициално" 8-) Има ли такова понятие в ПРАВОТО, дори и търговското :? Как ще ви допуснат до борсата, след като сте офшорка 8-) Тръгнал да обяснява, кой бил в час и кой не ;)

Не знаеш, ама гледам тук всеки раздава присъди! Ще не ще, тоя закон няма как да избяга от заварените положения. А колкото и да стриктен закона, няма как да задължи някой да направи подобна значителна промяна за 1 ден. Това няма как да стане чисто физически, дори ако дадената процедура стартира на секундата. И аз не знам какво ще пише в тоя закон, но предполагам най-логичното - ще се даде срок на заварените положения да вземат мерки. Разумният срок според мен е между 6 и 12 месеца.
[offtopic]Не знам за какво ми говориш, но май мислиш, че може би знам... :roll:[/offtopic]

Ами никой не говори, че ще става от днес за утре.. само не ми казвай, че няма да е атакуем член от подобен закон, който разрешава на заварените да си продължат, а да няма нови, което определено ще противоречи на самия закон, като такъв- и като насоченост, и като цел.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 ное 2013 21:21

От този народ но в друга извадка.И не представителна.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 ное 2013 21:24

Кашчей написа:
vaskonti написа:Не знаеш, ама гледам тук всеки раздава присъди! Ще не ще, тоя закон няма как да избяга от заварените положения. А колкото и да стриктен закона, няма как да задължи някой да направи подобна значителна промяна за 1 ден. Това няма как да стане чисто физически, дори ако дадената процедура стартира на секундата. И аз не знам какво ще пише в тоя закон, но предполагам най-логичното - ще се даде срок на заварените положения да вземат мерки. Разумният срок според мен е между 6 и 12 месеца.

Ами никой не говори, че ще става от днес за утре.. само не ми казвай, че няма да е атакуем член от подобен закон, който разрешава на заварените да си продължат, а да няма нови, което определено ще противоречи на самия закон, като такъв- и като насоченост, и като цел.

Пълно е със закони, които дават гратисен период за нещо си.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:27

petko.h.markov написа:От този народ но в друга извадка.И не представителна.

Значи не си и участник в този форум, не живееш в България, не се движиш по български улици, тротоари и шосета, .. просто няма нищо българско в теб... защото не си от представителната извадка. Това , че си различен, естествено не ти попречи да ни определиш всички, като еднотипни и жалки... но това е само защото ти не си от представителната извадка, а в нея характерни белези като обобщаване и отричане на всичко, което не е по моята свирка не съществуват, нали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 ное 2013 21:28

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Не знаеш, ама гледам тук всеки раздава присъди! Ще не ще, тоя закон няма как да избяга от заварените положения. А колкото и да стриктен закона, няма как да задължи някой да направи подобна значителна промяна за 1 ден. Това няма как да стане чисто физически, дори ако дадената процедура стартира на секундата. И аз не знам какво ще пише в тоя закон, но предполагам най-логичното - ще се даде срок на заварените положения да вземат мерки. Разумният срок според мен е между 6 и 12 месеца.

Пълно е със закони, които дават гратисен период за нещо си.

Гратисен период и заварено положение дори и аз знам, че са различни неща :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 ное 2013 21:28

хах :lol: , ти сега оставка на правителството ли искаш или ЦСКА да остане извън ПРОЕКТОзакона, защото ако искаш първото, можеби няма да се случи второто 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”