Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Мнениеот bilyaletdinov » 17 ное 2013 16:55

delqnski47 написа:
mrw8 написа:Така е друго си е да наречеш Герена с китното име "говеждия стадион", или да излезеш с фланелка с номер 4 и да загряваш пред публиката на Левски.

За първото си прав,но тези обидни изказвания на Стойчо бяха относно ония фланелки ''Аз мразя ЦСКА''!

Обидните изказвания ги направи, след като му набиха канчето в Истанбул :lol: И наистина е доста смешно да искаш да те уважават, след като самия ти не показваш уважение спрямо противника и тук не говоря само за Левски. След всеки ваш мач има реване срещу нещо. Да не говорим за "уважението", което показа след предпоследното дерби...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 17 ное 2013 16:56

vratar4eto написа:Хората, които след гол на любимия си отбор, независимо срещу кого играе, викат КЗЛ говорят за уважение на противника и ценности .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и които на 3 март викаха за Ливърпуул или пък правеха заря докато ние играехме в ШЛ срещу Барселона
България !!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 ное 2013 16:56

vratar4eto написа:Хората, които след гол на любимия си отбор, независимо срещу кого играе, викат КЗЛ говорят за уважение на противника и ценности .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма смисъл да се коментира даже с тях. Иначе аз не знам какъв е тоя треньор ,който говори за всичко друго ,но не и за футбол - съдии ,директиви ,схеми ,фланелки ,съперниците... Ебати мрънкалото смешно. :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 17 ное 2013 16:56

GOLEADOR написа:
BadBoy написа:На Стойчо и червените, защо трябва да им дреме, с какво са се облекли футболистите на Левски?
Те ако искат и голи ще излязат, явно тези фланелки стабилно са му бръкнали в задника.

Когато сееш омраза,ще жънеш презрение!Ето заради това българите презираме Левски-1914!Заради омразата която сеят.Преди време излезнаха с тениски как мразят ЦСКА,после изцапаха с омразата си и българския флаг.Видяхме как на Анфийлд вместо да подкрепят отбора си,те развяха трибагреника ни изписан с омраза.Мен не ми дреме дали подуянци ще излезнат с фланелки и флагове,че мразят,но това тяхно деяние е достатъчно нагло за да ги презирам с цялата си душа.

откога сектор Г са всички българи които презират Левски???
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 17 ное 2013 16:56

Изображение

Този още ли е облечен?

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 17 ное 2013 16:58

Прав е може би,но няма никакво право точно той да го казва.А ''Говеждия стадион'',а други безброй заяждания?! Да говори за уважение..?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2013 16:58

Абе какво се обяснявате на подуянците... те винаги почват някаква гавра и след това се оправдават като п**** защо така се е държал тоя и оня. Каквото повикало, такова се обадило.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 ное 2013 17:00

mrw8 написа:Така е друго си е да наречеш Герена с китното име "говеждия стадион", или да излезеш с фланелка с номер 4 и да загряваш пред публиката на Левски.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2013 17:01

bilyaletdinov написа:
delqnski47 написа:

За първото си прав,но тези обидни изказвания на Стойчо бяха относно ония фланелки ''Аз мразя ЦСКА''!

Обидните изказвания ги направи, след като му набиха канчето в Истанбул :lol: И наистина е доста смешно да искаш да те уважават, след като самия ти не показваш уважение спрямо противника и тук не говоря само за Левски. След всеки ваш мач има реване срещу нещо. Да не говорим за "уважението", което показа след предпоследното дерби...

И след ''Аз мразя ЦСКА''! ;)
Като цяло ми е все тая какво ще разберете и какво не!Нищо лично,но вие сте загинал случай,защото отборът ви е давал лош пример,дава ви и сега,а това е много лошо за един фен!Но това е ваш проблем! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 17 ное 2013 17:01, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2013 17:01

Бъркаш фенове с клуб.Фена може да скандира каквото му е на душа,но клуба трябва да съобразява какви послания изпраща към феновете си.А Левски като клуб насажда омраза и възпитава феновете си в такава.А от това никой няма нужда.Най-малко децата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”