SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 18:34

Lyubooo написа:посочете и алтернативните начини за дарение, защото не са малко хората, които искат да внасят по-големи суми, а не им се цъкат половин ден смс-и, още повече, че те искат цялата сума да отиде за целта, а не да има едни сериозни отчисления за мобилните оператори + неадекватното 20% ДДС!

Явно не си запознат със системата DMS, щом пишеш за ДДС-ата и сериозни отчисления за мобилните оператори.
Който иска да дари повече от тук http://www.cska-forever.com/%D0%BD%D0%B ... D0%B5.html
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
maxbullet
Контакти:

Мнениеот maxbullet » 11 ное 2013 18:37

Пичове, аз още снощи пратих смс с надпис Dms cska и веднага получих смс че съобщението е доставено.Но сега като,чета темата вие сте получели и втори смс за това че участвате в кампанията.Сега пратих смс със само малки букви и веднага получих този смс.Да не би сношният ми смс да е отишал на вятъра???? Може би е имало и други хора като мен които са си мислили че са пратели смс а в крайна сметка не е било така.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:37

Доколкото знам, ако сте на абонамент към някой от GSM-операторите не ви взимат ДДС. Само ако сте на предплатена услуга, или сте към БОБ ви взимат 1,20, но не съм 100% сигурен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:41

Ето инфото: "ЦСКА Завинаги" стартира дарителска SMS кампания за набиране на средства за възстановяването на сектор "Г" на стадион "Българска армия", изграждането на тренировъчните игрища за Детско-юношеската школа, ремонт на базата в Панчарево и останалите проекти на сдружението. Кампанията на Единен дарителски номер 17 777 цели да улесни всички, които желаят да помогнат на любимия клуб. Желаещите да се включат в инициативата могат да изпращат SMS-и със съдържание "dms cska" (без кавички и текст на латиница) на единния дарителски номер (17 777). Таксуването на едно съобщение към Единен дарителски номер 17 777 е както следва: - За абонати по договор с Mtel, GLOBUL, VIVACOM цената на 1 sms е 1 лв. - За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2013 18:42

Angoff написа:Нека заработи кампанията както трябва + рекламата и ще се съберат, но дори за начало тези 1000 смс-а са малко , та само аз пратих 3 по време на мача и днес 2 !

Егати 5 лв къде не са отишли ... всеки всезнайко и форумен спец ако пусне 1 смс това си е достатъчно ама не, плюенето и мразенето си е доказано национален спорт!

5 лв. къде не отишли. :roll: Абе, приятел, ти наясно ли си, че има много хора, които трябва да работят по близо 3 часа тежък физически труд, за да ги изкарат тия 5 лв. Или, че за някои деца това са седмичните им разходи за храна в училище. Който иска нека да праща и по 100 SMS-а, ама да агитирате с такива изказвания, че "5 лв. къде не отишли", че "1 лв. не е нещо" е доста неуместно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:44

Tommi написа:
Angoff написа:Нека заработи кампанията както трябва + рекламата и ще се съберат, но дори за начало тези 1000 смс-а са малко , та само аз пратих 3 по време на мача и днес 2 !

Егати 5 лв къде не са отишли ... всеки всезнайко и форумен спец ако пусне 1 смс това си е достатъчно ама не, плюенето и мразенето си е доказано национален спорт!

5 лв. къде не отишли. :roll: Абе, приятел, ти наясно ли си, че има много хора, които трябва да работят по близо 3 часа тежък физически труд, за да ги изкарат тия 5 лв. Или, че за някои деца това са седмичните им разходи за храна в училище. Който иска нека да праща и по 100 SMS-а, ама да агитирате с такива изказвания, че "5 лв. къде не отишли", че "1 лв. не е нещо" е доста неуместно.

5 лева е една кутия цигари. Иначе ясно, че който ги има са малко, който ги няма са много. Все си мисля, че всеки може да даде 1-2 лева за детската си любов - футболния клуб на сърцето му.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 11 ное 2013 18:47

Основното притеснение на хората е дали тяхните пари отиват по предназначение,днес спорихме точно по тази тема.Аз се включих в тази кампания и мойта съвест е чиста,да му мислят тези които я организират как ще използват набраните средства.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2013 18:49

Red Warrior написа:
Tommi написа:

5 лева е една кутия цигари.

Зависи от гледната точка. ;) 5 лв. е и хлябът за седмицата примерно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 ное 2013 18:49

COVINI написа:Основното притеснение на хората е дали тяхните пари отиват по предназначение,днес спорихме точно по тази тема.Аз се включих в тази кампания и мойта съвест е чиста,да му мислят тези които я организират как ще използват набраните средства.

Хората от сдружението са много сериозни и истински цесекари. Сашо Чакмаков, Стойне Манолов и т.н. Имам доверие на тези хора. Те са единствените, които направиха нещо на "Армията". На кой друг да вярвам?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 18:56

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

5 лева е една кутия цигари.

Зависи от гледната точка. ;) 5 лв. е и хлябът за седмицата примерно.

Едва ли всички фенове на ЦСКА са социално слаби, едни ще пуснат по един смс, други по 4-5.
Факт е обаче, че към момента са пратени само около 1000 смс-а, което за тази фенска маса, с която разполагат червените е обидно малко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”