Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот ИРТИШ2013 » 05 ное 2013 11:57

ТАРА ДА СЕ ВЪЗМУЩАВА,Е ВСЕ ЕДНО ИСКРА ФИДОСОВА ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ СЪМ ДЕБЕЛ,А ПЪК ГУГУТКАТА ДА МИ КАЖЕ,ЧЕ СЪМ ТЪП... :) :) :)
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 12:04

Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 12:08

tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

И какво е общото според твоята логика?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 05 ное 2013 12:14

tprodanov написа:Мда.. споменаването на Левски нямало нищо общо с Левски. Как не се сетих... червената логика е феноменална...

Мда...совите не са това,което са ......всъщност те не са сови защото имат рога...ей богу!!! :o

П.С.Докато сини и червени се нареждаме Домуса си пере наред и не го ебе!Както се казва 2 се карат 3-ия печели! ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 12:15

Режат ни, щото бихме Левски. Това вероятно означава, че поръчката идва от Горно Стърчипишково?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2013 12:16

petko.h.markov написа:

И какво е общото според твоята логика?

логиката е , че сте толкова комплексирани , че виждате навсякъде Левски

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 ное 2013 12:16

Eй Богу, какво ревете срещу Батков?Стойчо и Нанков се оказаха страхливци и дезертираха от мача с Лудогорец! :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 05 ное 2013 12:29

и аз съм възмутен,че тоя олигофрен е жив, не е в затвора и командва подуенци ,но.... нищо не мога да направя,така,че тоя малоумник не виждам смисъл да бъде цитиран по какъвто и да е повод... IGNORE PATKOFFF !!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2013 12:32

tprodanov написа:
fcb_bg написа: Сещам се едни рефери с бан миналия сезон. Т'ва що не го коментира? Пък "има начини" ми звучи леко заплашително и непрозрачно. Надали е ставало въпрос за надъхване с Мейдън на тренировки.

И след като рефери са наказвани, това какво иде да рече бе тарикатче?

warhead написа: Изкарай едно интервю на някой от ЦСКА след мача с морето,в което е споменат Левски????Имаше изказване само срещу Ст.Тодоров,ако той е част от клуба ви тогава да,касае ви! :mrgreen:

Иво Котев: Откакто бихме Левски, целенасочено опитват да ликвидират ЦСКА!

Това вероятно само ми се привижда...

Тъпанов , умираш да се правиш на ударен с права лопата в тила . Мача ни с Левски е споменат като начало на събитието , а не като негова причина . Или за вас трябва да се говори като за умрели , каквито и сте си . Или хубаво , или нищо . По твоята логика , след като няма какво хубаво да се каже , по добре да се мълчи !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 12:39

Old_death написа: Тъпанов , умираш да се правиш на ударен с права лопата в тила . Мача ни с Левски е споменат като начало на събитието , а не като негова причина . Или за вас трябва да се говори като за умрели , каквито и сте си . Или хубаво , или нищо . По твоята логика , след като няма какво хубаво да се каже , по добре да се мълчи !

Интересно, каква ли ще да е причината и що точно началото ще да е с Левски... Просто случайност. И как точно се връзва идеята, че това е началото на събитието, след като следващия мач след този с Левски, в който според това изказване трябва да е началото, вечно пищящия казва, че съдийството е било отлично? Аре тичай спешно за нова версия, че тая умре...

Върни се в “ЦСКА”