Съдийската комисия се събра...е, и ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съдийската комисия се събра...е, и ???
Има обосновка - затова, че е изостанал от ситуацията, което явно се вижда и на снимката. Трябва и да се чете, преди да се коментира толкова смело...
CSKA 78 написа:Голът е отменен абсолютно погрешно. Само не знам, защо това не е залегнало като видяно нарушение от СК
Е,нали е наказан асистента!(за какво мислиш,че е наказан!?).Въпреки,че няма обосновка от СК за какво наказват асистента?!(мисля,че няма и да има такава).В това положение(засадата) не могат да накажат главният рефер.
Вземи да се научиш да четеш, няма да ти навреди.
2. Спира съдийските права на асистент съдия 2 Николай Христов за 5 срещи за неспазване на инструкциите на Методичния съвет и СК при БФС по отношение на позиционирането на асистент съдията по време на игра.
Сега разбрали защо е наказан?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:CSKA 78 написа:Голът е отменен абсолютно погрешно. Само не знам, защо това не е залегнало като видяно нарушение от СК
Е,нали е наказан асистента!(за какво мислиш,че е наказан!?).Въпреки,че няма обосновка от СК за какво наказват асистента?!(мисля,че няма и да има такава).В това положение(засадата) не могат да накажат главният рефер.
Вземи да се научиш да четеш, няма да ти навреди.2. Спира съдийските права на асистент съдия 2 Николай Христов за 5 срещи за неспазване на инструкциите на Методичния съвет и СК при БФС по отношение на позиционирането на асистент съдията по време на игра.
Сега разбрали защо е наказан?
Аз много добре съм го прочел!Според теб каква е обосновката(реалната)!?Ама си свали първо очилата(какъвто и да им е цвета).
Ако правилно беше разчел ситуацията(при засадата),дори и да е изостанал,дали щяха да го накажат?!
ПП А ти вземи помисли малко преди да пишеш ,че ставаш за смях!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:
Аз много добре съм го прочел!Според теб каква е обосновката(реалната)!?Ама си свали първо очилата(какъвто и да им е цвета).
Ако правилно беше разчел ситуацията(при засадата),дори и да е изостанал,дали щяха да го накажат?!
Реалната обосновка е да се довлетвори пищенето на тренерчето. Ситуацията е снимана чудесно по-долу. Чакам твоя прочит върху нея.
tprodanov написа:CSKA 78 написа:
Реалната обосновка е да се довлетвори пищенето на тренерчето. Ситуацията е снимана чудесно по-долу. Чакам твоя прочит върху нея.
Няма какво да добавя!Това ,което съм написал по-горе, това е!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
- Контакти:
Чудно ми е защо е този рев след всяка загуба? В коя държава щяхя да оставят фалирал отбор като ЦСКА в А група /Висша лига, Първа Бундес лига,Премиера дивизион,,Калчо и т.н/. Защо не реваха тогава срещу БФС?
CSKA 78 написа: Няма какво да добавя!Това ,което съм написал по-горе, това е!
По-горе не си написал нищо - тук въпросът е конкретен. Според начертаната линийка на снимката, вашият играч е в засада. Линийката ли е грешна или засада има?
tprodanov написа:CSKA 78 написа: Няма какво да добавя!Това ,което съм написал по-горе, това е!
По-горе не си написал нищо - тук въпросът е конкретен. Според начертаната линийка на снимката, вашият играч е в засада. Линийката ли е грешна или засада има?
Няма значение какво мислим ние запалянковците!За мен засада няма,за теб може и да има.Важно е какво са решили от СК! А от СК наказват страничния рефер точно заради тази засада!Сам си направи изводите!

- liliputchica
minchev_1951 написа:Чудно ми е защо е този рев след всяка загуба? В коя държава щяхя да оставят фалирал отбор като ЦСКА в А група /Висша лига, Първа Бундес лига,Премиера дивизион,,Калчо и т.н/. Защо не реваха тогава срещу БФС?
Шеф на Левски призна: Имаме проблеми с парите

[offtopic]нямам[/offtopic]
-
- Контакти:
liliputchica написа:minchev_1951 написа:Чудно ми е защо е този рев след всяка загуба? В коя държава щяхя да оставят фалирал отбор като ЦСКА в А група /Висша лига, Първа Бундес лига,Премиера дивизион,,Калчо и т.н/. Защо не реваха тогава срещу БФС?
Шеф на Левски призна: Имаме проблеми с парите, аз ще добавя, ОГРОМЕН.
....................................................................................................................
Пили си хапчето днес? Какво общо има репликата ти с моя коментар?