Да подкрепяме отбора и толкова
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да подкрепяме отбора и толкова
А стига вече! Паднахте един път и оревахте орталъка!
-
Ревльовци.ЛЕВСКИ оя сезон бе ощетен в 5-6 мача. 1 КРЪГ- червен картон на Гари Родригес и спестен такъв на Веселин Минев от Ботев ПД по СЪЩИЯ КРИТЕРИЙ. 2 кръг- отменен редовен гол на Рамос срещу Локо ПД при резултат 1:1. 5 кръг- неотсъдена чиста дузпа за ЛЕВСКИ в Ловеч и спестен ЧК на Бодуров при резултат 0:0. 12 кръг- отменен редовен гол на ЛЕВСКИ с/у Локо СФ с който печелехме мача в 95-тата минута. 14 Кръг- абсолютно измислен червен картон на Цонев с/у Ботев ПД... ама ние не ревем...щото сме МЪЖЕ, а не вагини! 

То,че съдиите ни са некадърни е вярно,но най-гадно е,че изпълняват мокри поръчки.Това е което ме отврати в мача с моряците.Грешките не бяха заради некадърност!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ревльовци.ЛЕВСКИ оя сезон бе ощетен в 5-6 мача. 1 КРЪГ- червен картон на Гари Родригес и спестен такъв на Веселин Минев от Ботев ПД по СЪЩИЯ КРИТЕРИЙ. 2 кръг- отменен редовен гол на Рамос срещу Локо ПД при резултат 1:1. 5 кръг- неотсъдена чиста дузпа за ЛЕВСКИ в Ловеч и спестен ЧК на Бодуров при резултат 0:0. 12 кръг- отменен редовен гол на ЛЕВСКИ с/у Локо СФ с който печелехме мача в 95-тата минута. 14 Кръг- абсолютно измислен червен картон на Цонев с/у Ботев ПД... ама ние не ревем...щото сме МЪЖЕ, а не вагини!
Не бъркай истината с реването. Помня всичките ви реванета. И Крейзифорест като ви дойде и там помня.

Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)
заклет левскар съм от предучилищна, до девето коляно в родата ми сме сини. Това, което видях днес срещу ЦСКА беше безумие. Отборът ви беше подигран от съдиите. Не е това начина и сте в пълното си право да сте бесни.
Не правете глупости обаче! Зулуми над сгради и заплахи със саморазправа са само във ваша вреда.
п.с. не знам дали рязането днес е в полза на Левски, технически погледнато спрямо класирането е само в полза на Лудогорец... Факт е, че ако продължаваме така няма да прокопсаме навън... твърдо ЗА разследване, защо и как се свирят по този начин някои мачове, без значение срещу кой отбор.
p.p.s Cамо Левски! Сините фенове, дръжте се мъжки и бъдете обективни! Преди няколко години като ни порязаха жестоко в ония мач за купата на същия стадион за 1-4 ние бяхме в това положение! Имайте срам и чест!
Не правете глупости обаче! Зулуми над сгради и заплахи със саморазправа са само във ваша вреда.
п.с. не знам дали рязането днес е в полза на Левски, технически погледнато спрямо класирането е само в полза на Лудогорец... Факт е, че ако продължаваме така няма да прокопсаме навън... твърдо ЗА разследване, защо и как се свирят по този начин някои мачове, без значение срещу кой отбор.
p.p.s Cамо Левски! Сините фенове, дръжте се мъжки и бъдете обективни! Преди няколко години като ни порязаха жестоко в ония мач за купата на същия стадион за 1-4 ние бяхме в това положение! Имайте срам и чест!
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
SFHC написа:заклет левскар съм от предучилищна, до девето коляно в родата ми сме сини. Това, което видях днес срещу ЦСКА беше безумие. Отборът ви беше подигран от съдиите. Не е това начина и сте в пълното си право да сте бесни.
Факт е, че от това рязане Левски полза няма, полза имат Литекс и Лудогорец,
публична тайна е,че този съдия е подлога на Ганчев.
paro24 написа:SFHC написа:заклет левскар съм от предучилищна, до девето коляно в родата ми сме сини. Това, което видях днес срещу ЦСКА беше безумие. Отборът ви беше подигран от съдиите. Не е това начина и сте в пълното си право да сте бесни.
Факт е, че от това рязане Левски полза няма, полза имат Литекс и Лудогорец,
публична тайна е,че този съдия е подлога на Ганчев.
Ползата не е за Лудогорец със сигурност - видя се мачът с Литекс в Разград когато при 1:3 имаше дузпа с червен картон, които не бяха дадени + 11 жълти картона и един червен за Лудогорец.Гриша Ганчев излезе от дупката си при това правителство и резултата е на лице - Литекс е в челото.Срещу Левски в Ловеч пак 5-та минута имаше неотсъдени дузпа и червен картон в полза на Левски при резултат 0:0.Вече започва да става видно.
може и да е така, но има две неща,които не се връзват с теорията за Литекс.
1) следващия мач на червение е с Домусчиев, оставиха ги без треньори.
2) Ганчев има достатъчно пари, за да гарантира безметежна титла на Литекс, ако се свири за тях в перспектива.
Мога само да гадая аз, единственото, което споменах горе е, че реално Левски от тоя мач във варна днес нищо не печели. Някой ще каже "близо е до тройката". И? Трети, втори, седми, не е ли титла, все едно е...
1) следващия мач на червение е с Домусчиев, оставиха ги без треньори.
2) Ганчев има достатъчно пари, за да гарантира безметежна титла на Литекс, ако се свири за тях в перспектива.
Мога само да гадая аз, единственото, което споменах горе е, че реално Левски от тоя мач във варна днес нищо не печели. Някой ще каже "близо е до тройката". И? Трети, втори, седми, не е ли титла, все едно е...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
- Logical person
- Контакти:
SFHC написа:заклет левскар съм от предучилищна, до девето коляно в родата ми сме сини. Това, което видях днес срещу ЦСКА беше безумие. Отборът ви беше подигран от съдиите. Не е това начина и сте в пълното си право да сте бесни.
Не мисля че рязането е в нечия полза. По-скоро е срещу ЦСКА. И то заради модела , който се налага в ЦСКА. Без мутри, без лобита и т.н. Няма шанс БФС да допусне такъв отбор по-напред от 5то място. Боби Михайлов се заиграва винаги с хора, които са икономически и политически силни. Гледа да не им мъти водата, да се разбира с тях и т.н. Първите 13 мача ЦСКА не беше рязан, грешки може и да е имало, но тенденция - не. И Стойчо тогава не съм го чул да говори за съдийството. Имахме много равни, разгромна загуба от Лудогорец, гък не е казал. Но тогава се предполагаше, че ЦСКА с този модел на управление, няма да прокопса по-нагоре от 5-7 място и то предимно на мускули. След мача с Левски се оказахме на 3то място , само на две точки от лидерите и най-важното с игра с която може да се борим и за нещо повече. Веднага последваха теслите в следващите 3 мача и резултата е 6 точки назад. Като изпаднем от 5цата, може пак да ни свирят нормално. Просто БФС няма да допусне , отбор без мутра или олигарх за собственик, да мъти водата на влиятелните. Лош прецедент ще се създаде, ако се види , че този модел работи. Нали утре и Левски може да си изгонят чорбаджията и да тръгнат по пътя на публичното финансиране ? Ще им умре далаварета на "тюфлеците" в БФС. При нормални отбори, те няма да просъществуват и седмица. Просто са некадърни.
Logical person написа:SFHC написа:заклет левскар съм от предучилищна, до девето коляно в родата ми сме сини. Това, което видях днес срещу ЦСКА беше безумие. Отборът ви беше подигран от съдиите. Не е това начина и сте в пълното си право да сте бесни.
Не мисля че рязането е в нечия полза. По-скоро е срещу ЦСКА. И то заради модела , който се налага в ЦСКА. Без мутри, без лобита и т.н. Няма шанс БФС да допусне такъв отбор по-напред от 5то място. Боби Михайлов се заиграва винаги с хора, които са икономически и политически силни. Гледа да не им мъти водата, да се разбира с тях и т.н. Първите 13 мача ЦСКА не беше рязан, грешки може и да е имало, но тенденция - не. И Стойчо тогава не съм го чул да говори за съдийството. Имахме много равни, разгромна загуба от Лудогорец, гък не е казал. Но тогава се предполагаше, че ЦСКА с този модел на управление, няма да прокопса по-нагоре от 5-7 място и то предимно на мускули. След мача с Левски се оказахме на 3то място , само на две точки от лидерите и най-важното с игра с която може да се борим и за нещо повече. Веднага последваха теслите в следващите 3 мача и резултата е 6 точки назад. Като изпаднем от 5цата, може пак да ни свирят нормално. Просто БФС няма да допусне , отбор без мутра или олигарх за собственик, да мъти водата на влиятелните. Лош прецедент ще се създаде, ако се види , че този модел работи. Нали утре и Левски може да си изгонят чорбаджията и да тръгнат по пътя на публичното финансиране ? Ще им умре далаварета на "тюфлеците" в БФС. При нормални отбори, те няма да просъществуват и седмица. Просто са некадърни.
[offtopic]приятелю, разбирам ти болката и мъката за любимия отбор, колкото и да съм от "вразия" сектор, но с Лупи не сте по-добре от колкото с "мутри и олигарси". Проблемът с него е, че е ужасно изпечен манипулатор, патологичен лъжец и схемаджия и катастрофалните резултати при него лъсват след време. Той е като инвестиция в пирамида. Залъгваш се с бързи печалби, а след него потоп. За една бройка не затри дърважата 96та като вице...отклонявам се много от темата, но тогава финансовата катастрофа беше по негова вина, въпреки, че за пред хората Виденов го отнесе.[/offtopic]