Защо ЦСКА няма да спечели във Варна - 31.10.2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Re: Защо ЦСКА няма да спечели във Варна - 31.10.2013

Мнениеот blac_black_cat » 03 ное 2013 17:19

Армейци говедата са тези, който пречат на футбола.
ЦСКА няма спечелен мач под ръководството на на тоя шут.
Всички на Армията................
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 ное 2013 17:24

Стига сте се занимавали с глупости, а гледайте Ицо по седмицата.
Култов! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Re: Защо ЦСКА няма да спечели във Варна?

Мнениеот Red joker » 03 ное 2013 19:57

mtaraduda написа:
hristov25 написа:
GOLEADOR написа:След този мач шефа на съдийската комисия трябва да си ходи!

Ако отбора се казва Левски. Уви.

Викаш Левски, който е на 9 точки от 1-вото място и е 6-ти поръчва съдии срещу Каризмата, която между другото е ... на 3 място на 8 точки от 1-вото място и не играе никаква роля за титлата :lol: :lol: :lol:

Почва се отдалече,не се прави на луд :!: Ама пак ше одрискате кълките ,като миналата година :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 ное 2013 20:06

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:За какво по-точно претендирате не ми е много ясно.Фал си имаше при гола на Райков, гола ви го отмениха правилно-имаше засада.Единствено дузпата за ЧМ бе спорна...но много бързо забравихте дузпата с която бихте Гоце Делчев преди 5-6 кръга... ;)

Ти гледай (ако искаш де),какво каза Г.Илиев по Канал3 за това ,че няма фаул, тогава можеш пак да говориш,щото немате ни срам ни очи :!: ... ама не мисля да се обяснявам на тебе,все пак си ми внук или син-не разбрах точно :lol: ,само дето си сбъркал отбора,как са те излъгали не знам :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 ное 2013 20:09

Red joker написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:За какво по-точно претендирате не ми е много ясно.Фал си имаше при гола на Райков, гола ви го отмениха правилно-имаше засада.Единствено дузпата за ЧМ бе спорна...но много бързо забравихте дузпата с която бихте Гоце Делчев преди 5-6 кръга... ;)

Ти гледай (ако искаш де),какво каза Г.Илиев по Канал3 за това ,че няма фаул, тогава можеш пак да говориш,щото немате ни срам ни очи :!: ... ама не мисля да се обяснявам на тебе,все пак си ми внук или син-не разбрах точно :lol: ,само дето си сбъркал отбора,как са те излъгали не знам :(

Много мил начин да наречеш някой малоумно копеле.Но човечеца просто си е хейтър и след загубата от ЦСКА е набрал толкова много,че надали ще вдене какво си му казал!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 03 ное 2013 21:46

Thsmith написа:
vayk написа: Дори и когато ЦСКА би миналата година Левски с 1:0, всички помним как не изгони Мулдер за бруталните фалове срещу Карачанаков, който впоследствие не игра сума ти месеци.

Вземете да изгледате тоя мач като само повтаряте това за Дъсти и Карачанаков... той си влезе след нарушението на Дъсти, а скъса връзки когато ТОЙ направи нарушение на холандеца няколко минути след това.

Само нема да лъжеш рогат!
След секирата на негрото му оказваха медицинска помощ и влезна за да се опита да изпълни фаула, защото гореше в играта :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 ное 2013 23:06

Защо прасетата няма да спечелят този мач.ЗАЩОТО СА МНОГО СЛАБИ И ИЗМИСЛЕН ОТБОР.Изкуствените работи никого не впечатляват.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 04 ное 2013 09:17

Личното ми мнение е , че ЦСКА,тепърва ще го режат съдиите.И това е благодарение на треньора Младенов.Този наглец не е спрял да дава квалификации и определения за съдииството.Според мен самите садйи са се настроели с/у ЦСКА.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 04 ное 2013 10:07

Съдията ви ощети много сериозно. Гадно е нали? Много гадно! Да видите как са се чувствали другите отбори във стотиците и хиляди пъти, когато са ги ощетявали по подобен начин в мачовете срещу вас!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:18

Тая работа е ясна. Аз тоя като го видя на наш мач и ми става лошо - пълен некадърник, а освен това има тенденция да ни реже ... Друг е въпроса, че срещу "морето" е тегава работа - тия пичове играят предимно ръгби, а вкарат ли 1 гол и се почва едно лежане... Странното за мен беше, че "Тича" изглеждаше добре, щото по принцип там след октомври пас по земя не минава :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”