ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923

Мнениеот stannn » 28 окт 2013 12:12

Да не чакаш покана, че питаш? Така са решили, така са направили. Ти ли ще държиш сметка на кой ще се чества годишнина и на кой не? Няма такова нагло племе като подуенското. Гледайте си смешното отборче и не коментирайте събития свързани с ЦСКА. А връзката ви с партията колкото и да я отричате е видна и за малките деца. Офицери от милицията, Алфи карани от играчи на репресирания отбор. Неща които не са били позволени на всички. Явно само на репресираните от Подуене.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 28 окт 2013 12:25

Да ни е честит празника, другари! Живи и здрави да сте всички!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 28 окт 2013 12:32

CSKA.SOFIA написа:
saract написа:Жалък си комунист нещастен.

Не съм комунист. Единственото важно е като кажеш,че си от България и чужденците да се сещат за Стоичков. Кой е вашия най-добър, какви успехи е имал, къде е играл. Май в Рен беше. Ти ще кажеш

Да е играеш,пардон да търкаш пейката на Рен си е постижение :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 окт 2013 12:37

turbogena написа:
boabbb написа:Да, бе и вие нямате нищо общо с МВР, нали :mrgreen:

Ако поне малко си запознат с футболната история ,ще знаеш какво общо има Левски с МВР ,през кой период и за колко време. Направо е смехотворно да сравняваш двете неща. Трябва да престанете с вашата чорбарска пропаганда и да си приписвате чужда история. Тия избити офицери ,ако видят днес какво се случва ,ще се обърнат в гроба си...

То и Васил Левски ше се обърне.. след лайната, които оставяте.. Не стига, че срамите името му, че сте неграмотни, а и не спирате да срамите България със селските си изцепки. ;)

Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 окт 2013 12:51

умете :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 окт 2013 12:58

Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора.

И какво пише тука - Левски или "Левски"? За много пишещи тука заиграването с езиковата норма е противопоказно.
Иначе - левскар съм и по темата - ЦСКА си е ЦСКА - кога и как е създаден - всеки знае. И затова е ЦСКА. И затова има успехите, които има, има и публиката, която има. Другото е не за "Септемврийско знаме", а по-скоро за македонско. И са прави тези, които питат - за какво ви е това, да се доказвате като по-стари. И така няма да го докарате нито до Филип, нито до Александър Македонски. А пък и да се ровите назад означава в някаква степен да не ви е достатъчно това, което имате. А то не е малко, напротив ...
И между другото, за да не се вадят фактите от историческия контекст. Двадесет и трета година се помни с това, че едни клаха българския народ, както турчин не го е клал, а други го излъгаха и избягаха в чужбина ( по памет - Антон Страшимиров). Та този армейски клуб, създаден 23, от кои е?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 окт 2013 13:20

Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България. 8-) Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 28 окт 2013 13:50

Добре де, какъв ви е проблема, че някакви хора искат да честват годишнина от основаването на уважан някога клуб?! Връзките между двата клуба по- скоро са косвени и не смятам, че има смисъл да се водят спорове какво било станало и кой колко заслужавал да се смята за някакъв! На емблемата на ЦСКА пише 1948 не 1923, не виждам защо толкова се жегват левскарите, все едно някой в хола им чества тази годишнина...
Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 окт 2013 13:58

Всичко е заради това,че има нещо за крадене.Комуниста така е научен,да краде всичко.Някой беше попитал няма ли да празнуват годишнините и на другите клубове,които били участвали в създаването на цска.Според мен няма,защото от тях няма какво да се открадне,нито история,нито стадион.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 28 окт 2013 14:06

caci написа:Всичко е заради това,че има нещо за крадене.Комуниста така е научен,да краде всичко.Някой беше попитал няма ли да празнуват годишнините и на другите клубове,които били участвали в създаването на цска.Според мен няма,защото от тях няма какво да се открадне,нито история,нито стадион.

Е аз не чувам някой да си е преписал титлите на АС- 23, нито успехите. Просто някой хора смятат, че ЦСКА е "обединил" военните футболни клубове в София, но това всички са наясно колко е вярно.
Много малка част от публиката би подкрепила такава "кражба" от АС- 23, но пак ти казвам аз не виждам никой да е тръгнал да го прави!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”