ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА чества 90 години от създаването на Атлетик Слава 1923
Да не чакаш покана, че питаш? Така са решили, така са направили. Ти ли ще държиш сметка на кой ще се чества годишнина и на кой не? Няма такова нагло племе като подуенското. Гледайте си смешното отборче и не коментирайте събития свързани с ЦСКА. А връзката ви с партията колкото и да я отричате е видна и за малките деца. Офицери от милицията, Алфи карани от играчи на репресирания отбор. Неща които не са били позволени на всички. Явно само на репресираните от Подуене.
[center]
[/center]

- джугашвили
Да ни е честит празника, другари! Живи и здрави да сте всички!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
CSKA.SOFIA написа:saract написа:Жалък си комунист нещастен.
Не съм комунист. Единственото важно е като кажеш,че си от България и чужденците да се сещат за Стоичков. Кой е вашия най-добър, какви успехи е имал, къде е играл. Май в Рен беше. Ти ще кажеш
Да е играеш,пардон да търкаш пейката на Рен си е постижение

- Red_Girl
- Контакти:
turbogena написа:boabbb написа:Да, бе и вие нямате нищо общо с МВР, нали
Ако поне малко си запознат с футболната история ,ще знаеш какво общо има Левски с МВР ,през кой период и за колко време. Направо е смехотворно да сравняваш двете неща. Трябва да престанете с вашата чорбарска пропаганда и да си приписвате чужда история. Тия избити офицери ,ако видят днес какво се случва ,ще се обърнат в гроба си...
То и Васил Левски ше се обърне.. след лайната, които оставяте.. Не стига, че срамите името му, че сте неграмотни, а и не спирате да срамите България със селските си изцепки.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- shotgun blues
- Контакти:
умете 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Странджата
- Контакти:
Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора.
И какво пише тука - Левски или "Левски"? За много пишещи тука заиграването с езиковата норма е противопоказно.
Иначе - левскар съм и по темата - ЦСКА си е ЦСКА - кога и как е създаден - всеки знае. И затова е ЦСКА. И затова има успехите, които има, има и публиката, която има. Другото е не за "Септемврийско знаме", а по-скоро за македонско. И са прави тези, които питат - за какво ви е това, да се доказвате като по-стари. И така няма да го докарате нито до Филип, нито до Александър Македонски. А пък и да се ровите назад означава в някаква степен да не ви е достатъчно това, което имате. А то не е малко, напротив ...
И между другото, за да не се вадят фактите от историческия контекст. Двадесет и трета година се помни с това, че едни клаха българския народ, както турчин не го е клал, а други го излъгаха и избягаха в чужбина ( по памет - Антон Страшимиров). Та този армейски клуб, създаден 23, от кои е?
- Red Warrior
- Контакти:
Тая тема е дъвкана много пъти. Дучето го обясни най-добре с примера: аз имам майка, тя от своя страна също има майка, но това не значи, че аз съм майка ми, или нейната майка. Така че ЦСКА има роднинска връзка с АС 23, но си е отделен клуб. АС 23 започва АРМЕЙСКАТА традицията в българския футбол, от тях ни остана и стадиона, след вливанията на различни клубове част от АС също се влива в ЦСКА, като играят 2-ма футболисти в ЦСКА, ако не се лъжа. Но ние сме ЦСКА София създаден през 1948 и това е самия факт. Иначе подкрепям да отдадем почит на нашия прароднина и да честваме началото на армейския клубен футбол в България.
Българската армия винаги е била само една, независимо през царско време, или комунистическо. Едни и същи мъже са се били част от българската армия и през първата и през втората фаза на войната.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Добре де, какъв ви е проблема, че някакви хора искат да честват годишнина от основаването на уважан някога клуб?! Връзките между двата клуба по- скоро са косвени и не смятам, че има смисъл да се водят спорове какво било станало и кой колко заслужавал да се смята за някакъв! На емблемата на ЦСКА пише 1948 не 1923, не виждам защо толкова се жегват левскарите, все едно някой в хола им чества тази годишнина...

Всичко е заради това,че има нещо за крадене.Комуниста така е научен,да краде всичко.Някой беше попитал няма ли да празнуват годишнините и на другите клубове,които били участвали в създаването на цска.Според мен няма,защото от тях няма какво да се открадне,нито история,нито стадион.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
caci написа:Всичко е заради това,че има нещо за крадене.Комуниста така е научен,да краде всичко.Някой беше попитал няма ли да празнуват годишнините и на другите клубове,които били участвали в създаването на цска.Според мен няма,защото от тях няма какво да се открадне,нито история,нито стадион.
Е аз не чувам някой да си е преписал титлите на АС- 23, нито успехите. Просто някой хора смятат, че ЦСКА е "обединил" военните футболни клубове в София, но това всички са наясно колко е вярно.
Много малка част от публиката би подкрепила такава "кражба" от АС- 23, но пак ти казвам аз не виждам никой да е тръгнал да го прави!