Обръщение на Обществения комитет за ЦСКА: Сектор„Г“ в атакa

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Обръщение на Обществения комитет за ЦСКА: Сектор„Г“ в атакa

Мнениеот gzagorov » 22 юли 2008 12:45

По въпроса за достойнството - уважаеми дами и господа, надявам се знаете в кой свят живеем. Според вас какъв трябваше да е отговорът на "Левски"? Може би нещо от сорта: "Не, не, ние обичаме ЦСКА, не можем да го направим, не можем така да им нараним чувствата?" Така ли? Двата клуба да не са любовници. Става въпрос за футбол. И макар че вас ще ви разкъса отвътре фактът, че кръвният враг ще играе (пък дори и само загуби да понесе) в ШЛ, така е правилно. Понеже, ако свалите червените си очила, ще забележите, че никой от "Левски" не ви е виновен за положението, в което се намирате. Това вашето сега е нещо от типа (да се върнем на любовта) - "Ако аз не мога да я имам, никой няма да я има!". Само че мъж който мисли по този начин, в действителност и не заслужава "да я има". Толкова по този въпрос - мисля че достатъчно писах, за да ме разберете.
Иначе, по темата - подкрепям ви в начинанието. Надявам се по някакъв начин да махнете Лупи, че той освен да пречи на отбора ви и на целия български футбол, друго не прави. Така че - Успех!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 22 юли 2008 13:35

редно е ЦСКА да иде да поиграе малко във В-група!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 22 юли 2008 14:33

Predlagam iniciativa-da se dade "zlaten skunks"(moje i prase) na vseki 4orbar-tova nai-to4no bi otgovarqlo na polojenieto im v momenta :mrgreen: Samo uto4nqvam i konkretnata,nai-vajna pri4ina-praznuvahte titla,dokato 4i4o Tomov vi se gavre6e izotzad,v 6L e Levski,a vie edva se zakrepihte v" A" GRUPA(PONE ZASEGA)-OT TOVA PO-SME6NO,JALKO I TUPO AZ NE SUM VIJDAL I 4UVAL,PROSTO nema!!! :D :D :D

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 юли 2008 14:44

Само дето според мен феновете, истинските фенове на ЦСКА нямат никаква вина за това и не го заслужават. Виновен е само и единствено Лупи и неговите действия показват какво е дереджето на държавата ни (за жалост). Така че няма как да се съглася с предишното мнение.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 22 юли 2008 20:19

еи бене ходи да играеш където си искаш не ни занимаваи с глупостите си.Ще имаш много да си мечтаеш.ЦСКА винаги ще е в "А" група защото там е мястото им

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 25 юли 2008 03:52

balef написа::arrow: НАЙ-ИЗМИСЛЕНИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ - Ц(*КА!
:arrow: Отбора на комунистическата власт !
:arrow: Отбор,който е изкуствено създаден.
:arrow: Историята му е изкуствена.
:arrow: Успехите - подарени.
:arrow: Феновете му - предимно цигани,военни, бивши комунисти и младежи-наркомани.
:arrow: Евро успехи - преувеличени и измислени
:arrow: Евро провали - много и от всякакви видове отбори
:arrow: Това е отбор който в продължение на 60 години съсипва българския футбол.
:arrow: Ограбва труда на останалите тимове :!: :!: :!: :!:

Ti li si nai-golemiq kompleksar v foruma nedei da mi otgovarq6 sam 6te se setq

Върни се в “ЦСКА”