Мнениеот angelofdeath » 19 сеп 2013 16:36
Аз също не харесвам маниера на ръководене на Стойчо, но кажете ми в момента, кой да дойде? Нямаме пари за чужденец с добра визитка, а българин просто не виждам кой в момента. Предпочитам млад специалист, който да има картбланш да работи няколко години без значение от класирането. Да, обаче в момента и това не става, защото не сме били първи пет години. Клубът ни се обезличава, няма визия, да не говориме за някакви планове. Всичко се прави ден за ден. Единственото хубаво е, че лятото отцеляхме и не ни закриха, но докога. Не виждам новите шефове да правят нещо с мисъл за бъдещето. Мача с Литекс е важен само заради трите точки и може би една победа ще свали напрежението. Тъжно е, но в момента игра нямаме, имаме някакви играчи събрани от кол и въже, които вече два месеца не могат да станат отбор. Зимата половината нови ще си тръгнат и ще дойдат други. И така всеки път. Минат не минат пет-шест месеца и хоп трябва да се прави нов отбор. Ето, заради това мен мача с Литекс не ме притеснява. Тревожи ме, че половината ни отбор е над 30 години, а талантливите ни юноши почиват на пейката. Кои са бъдещето Сидибе, Вальо, Тошко и Бадема или Грънчов, Долапчиев и Карачанаков? Дайте да си кажем истината в очите - Стойчо не обича юноши и винаги е предпочитал чужденци в отборите си. Сега обаче няма пари пари за стойностни играчи и той докара някакви самодейци. Косоко, Кировски, Ревсон и Морейра са тук зада вземат някакви пари, да подържат форма, защото иначе ще трябва да почиват и да тичат за здраве в страните си. И именно тези недуразумения изяждат местата на нашите момчета. С, какво Ревсон е по-добър от Томи Костадинов, с нищо! Кой обаче е в ЦСКА - бразилеца, вечна резерва. Ето, заради това вече не харесвам работата на Стойчо, защото той имаше шанса да направи чисто български отбор ЦСКА, без значение класирането. И ние феновете щяхме да му простим няколко загуби, защото играят наши, които тепърва ще блестят. Сега с група пълна с чужденци положението е зле, младите българи са резерви или си заминаха, а отбора е на 7 място.