9ти кръг ЦСКА - Литекс 23ти септември 20:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: 9ти кръг ЦСКА - Литекс 23ти септември 20:00 часа

Мнениеот onegavon » 18 сеп 2013 20:58

Кировец написа:
Jorkorazporko написа:Литекс са в доста слаба форма, ако Стойчо не пусне Сидибе, Косоко, Хауърд, Морейра и Ревсон имаме шанс! Днеска чудесно се видя, че Чочев, Долапчиев и Карачанаков могат да играят доста по - добре от комисионерските протежета на Стойчо! Защитата ни е трагична, Вальо Илиев е бледа сянка на това което беше преди години, Венци Василев е зле, Апостол си е свършил с футбола, Милисавлевич не става за защитник, Менди е доста тъп футболист и не вдъхва доверие! Дано имаме късмет, защото колкото и да са зле Литекс, ние не сме по - добре!

Ясно - ЦСКА излиза с Чочев, Долапчиев и Карачанаков :?: - последния незнайно защо, и така само с тримата мачкаме до края на първенството...
Страшна логика.

С Радомирци е трудно да се спори.На тях им е обяснено ,че истинският ЦСКА трябва да играе в Радомир в състав от гелосани чалгаджийчета подопечни на нелицензирания меринджей от Владая.Всичко останало са ментета доведени от гадния комисионер и гробокопач на ЦСКА С.М.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 19 сеп 2013 12:15

Резултата ще е както микренския каже :roll:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 19 сеп 2013 12:57

Jorkorazporko написа:Литекс са в доста слаба форма, ако Стойчо не пусне Сидибе, Косоко, Хауърд, Морейра и Ревсон имаме шанс! Днеска чудесно се видя, че Чочев, Долапчиев и Карачанаков могат да играят доста по - добре от комисионерските протежета на Стойчо!

Ами аз нищо такова не видях. За Чочев съм съгласен, но се видя, че Долапчиев наистина не е готов за цял мач - след 60-тата минута отпадна и се загуби на терена. Карачанаков пък загуби всички топки и в края на мача дори част от публиката започна да недоволства от него. За мен до момента Стойчо е прав в преценката си кои от младите и колко трябва да играят в официалните мачове.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 сеп 2013 14:17

Мачът отива към равен
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 19 сеп 2013 14:45

След като тотално се осра с ръководенето на предният си мач.Сега за награда "сватбата" получава дербито на кръга.
Когато и да се изкарат с бой тия "мокети" от БФС ще е късно
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 сеп 2013 15:02

caracol написа:Ами аз нищо такова не видях. За Чочев съм съгласен, но се видя, че Долапчиев наистина не е готов за цял мач - след 60-тата минута отпадна и се загуби на терена. Карачанаков пък загуби всички топки и в края на мача дори част от публиката започна да недоволства от него. За мен до момента Стойчо е прав в преценката си кои от младите и колко трябва да играят в официалните мачове.

Другите,щото са готови за по 200-300 мин. без прекъсване.Ьаз си мисля,че като се нагледа едно хубаво от резервната скамейка и ще стане най-добрият Долапа.Ако едно време имахме треньор и публика като сегашните едва ли някой щеше да си спомня,че при нас са поиграли за известно време някой си Емил Костадинов,на чичо племенникът,едни момчета от Благоевград,Монтана и Враца!.Добре,че го изрита "разбиращата" ни публика Тонев,та момчето прокопса.Колкото по-бързо се разкара това недоразумение Стойчо,толкова по-добре и за отборът и за българските футболисти.Егото и некадърността му съсипват всичко около него.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 сеп 2013 16:36

Аз също не харесвам маниера на ръководене на Стойчо, но кажете ми в момента, кой да дойде? Нямаме пари за чужденец с добра визитка, а българин просто не виждам кой в момента. Предпочитам млад специалист, който да има картбланш да работи няколко години без значение от класирането. Да, обаче в момента и това не става, защото не сме били първи пет години. Клубът ни се обезличава, няма визия, да не говориме за някакви планове. Всичко се прави ден за ден. Единственото хубаво е, че лятото отцеляхме и не ни закриха, но докога. Не виждам новите шефове да правят нещо с мисъл за бъдещето. Мача с Литекс е важен само заради трите точки и може би една победа ще свали напрежението. Тъжно е, но в момента игра нямаме, имаме някакви играчи събрани от кол и въже, които вече два месеца не могат да станат отбор. Зимата половината нови ще си тръгнат и ще дойдат други. И така всеки път. Минат не минат пет-шест месеца и хоп трябва да се прави нов отбор. Ето, заради това мен мача с Литекс не ме притеснява. Тревожи ме, че половината ни отбор е над 30 години, а талантливите ни юноши почиват на пейката. Кои са бъдещето Сидибе, Вальо, Тошко и Бадема или Грънчов, Долапчиев и Карачанаков? Дайте да си кажем истината в очите - Стойчо не обича юноши и винаги е предпочитал чужденци в отборите си. Сега обаче няма пари пари за стойностни играчи и той докара някакви самодейци. Косоко, Кировски, Ревсон и Морейра са тук зада вземат някакви пари, да подържат форма, защото иначе ще трябва да почиват и да тичат за здраве в страните си. И именно тези недуразумения изяждат местата на нашите момчета. С, какво Ревсон е по-добър от Томи Костадинов, с нищо! Кой обаче е в ЦСКА - бразилеца, вечна резерва. Ето, заради това вече не харесвам работата на Стойчо, защото той имаше шанса да направи чисто български отбор ЦСКА, без значение класирането. И ние феновете щяхме да му простим няколко загуби, защото играят наши, които тепърва ще блестят. Сега с група пълна с чужденци положението е зле, младите българи са резерви или си заминаха, а отбора е на 7 място.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 сеп 2013 16:56

angelofdeath написа:Аз също не харесвам маниера на ръководене на Стойчо, но кажете ми в момента, кой да дойде?

Ми,да дойде някой,който е наистина треньор,а Стойчо да ходи У Големиот брат.Там ще бъде денонощно пред камерите и ще има много възможности да се оплаква какви гадости му правят и как само му пречат.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 сеп 2013 17:28

cska-632 написа:Мачът отива към равен

И на равен ще сме доволни.
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 сеп 2013 18:04

гражданин от село написа:
angelofdeath написа:Аз също не харесвам маниера на ръководене на Стойчо, но кажете ми в момента, кой да дойде?

Ми,да дойде някой,който е наистина треньор,а Стойчо да ходи У Големиот брат.Там ще бъде денонощно пред камерите и ще има много възможности да се оплаква какви гадости му правят и как само му пречат.

Предлагам Гонзо - би Лудогорец без проблем за разлика от Стойчо и Йоката.

Върни се в “ЦСКА”