Съществува ли още някаква интрига около 1.място?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Съществува ли още някаква интрига около 1.място?
До иассо,Миньоро ще си тръгнат от Герена най малко с три-четири центъра,хабер да ти е....
-
Дилянке ,Дилянке 47! Цял живот ще умираш от страх! Какво значи един бан за нищо? Кой му дреме за това? Ние да си станем шампиони пък аз ще си банна един от 77-те ника в твоя чест! Перкай си както знаеш,не е много ама ти отива! 

- delqnski47
- Контакти:
blue,lagoon написа:Дилянке ,Дилянке 47! Цял живот ще умираш от страх! Какво значи един бан за нищо? Кой му дреме за това? Ние да си станем шампиони пък аз ще си банна един от 77-те ника в твоя чест! Перкай си както знаеш,не е много ама ти отива!
Хубаво!щом като това ти е стратегията!
Последна промяна от delqnski47 на 19 май 2009 23:01, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Боже колко сини жалки нищожества се навъдиха в тоя форум!
- delqnski47
- Контакти:
al_ex1 написа:Боже колко сини жалки нищожества се навъдиха в тоя форум!
Иска ли питане........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Има някаква светлина в тунела(панчарево да станат първи) но тя е от НАСРЕЩТНО ИДВАЩ ВЛАК.
Разбира се, че има интрига! Най-малко тая година разликата няма да е 16 точки! С което първенството става по-интересно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
delqnski47 написа:al_ex1 написа:Боже колко сини жалки нищожества се навъдиха в тоя форум!
Иска ли питане........
Пичове,и червените нищожества като бройка не са по-малко

-
Аааа не съм съгласен! Има и много пичове сред феновете на Цска! Никога не съм подбирал приятелите си по критерий футболна принадлежност! Винаги ме е отвращавала обаче безпочвената злоба! Такава има у Дилянчето! А към мен е защото усеща разликата! В нивото разбира се! Има защо момченцето,ако ме познаваше щеше да знае,че и цял живот да тича все тая! А темата за Левски - Цска е друго нещо! Аз за това не мога да съм много строг,такъв си му е избора! Но злобата и завистта са лошо нещо! Ама карай,един конкурент по-малко в живота! 

Каква интрига бе братче, какви пет лева? С тоя състав на ЦСКА не виждам как ще победят в следващите два мача,а пък ти ми говориш за интриги! Интрига има в присъствието на няколко души в отбора на ЦСКА, които отдавна трябваше да бъдат изхвърлени като парцали! Не може да кюскаш топката от едното наказателно поле към другото и да чакаш тя да влезе сама във вратата! Понятието - средна линия, явно е непознато на Българска армия! А може би всяко зло за добро, защото ако тази година бяхме станали шампиони по някакаква магия то заблуждението ни щеше да продължава, що се отнася до"играчи" като : Маркиньос, Машадо, Давид Силва, Руи Мигел, дори и Ивайло Петров - само с флиртове с публиката не става, трябва и качества, защото 95 % от головете през пролетта са за жалост по вина на вратаря! Забравих и Йордан Тодоров - сори брат, ама вече не си полезен за ЦСКА, не като чисто футболни качества, а като държание и отношение към отбора - не ставаш!За тези които са в дубъла изобщо не отварям дума защото те са си пътници отдавна! Дано догодина с повече млади играчи от нашата школа да се тръгне нагоре лека-полека, и може след две години дори да сме заслужено първи, но и доволни че отбора наистина е с червени сърца, а не със мишки като изброените по горе! Успех АРМЕЙЦИ!