Великият Ди Стефано пожела успех на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Великият Ди Стефано пожела успех на ЦСКА

Мнениеот L_Messi » 09 май 2009 14:59

Angoff написа:Единия отбор го поздравява една от най-великите живи футболни икони .... другия прави евтини номера за контузени играчи от страх... какво повече да кажа освен,че манталитета е мн определящ,когато човек си избира отбор .

Ако си мишок и вечно втори избираш ПФК Левски(срам ме е да пиша това име,като само го цапат подуенци)

Ако си победител и великодушен човек,избираш ЦСКА ... това е !

Ако си победител и великодушен, няма да пишеш за Левски в темата за Ди Стефано и ЦСКА. Ако си мишок - ще пишеш за Гонзо дори и в тази тема ;) И то със запотени длани, разбира се :lol:

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 09 май 2009 15:31

Колко жалки сте, чорбари.. На три думи се възгордявате, смешници.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 май 2009 16:23

Angoff написа:Единия отбор го поздравява една от най-великите живи футболни икони .... другия прави евтини номера за контузени играчи от страх... какво повече да кажа освен,че манталитета е мн определящ,когато човек си избира отбор .

Ако си мишок и вечно втори избираш ПФК Левски(срам ме е да пиша това име,като само го цапат подуенци)

Ако си победител и великодушен човек,избираш ЦСКА ... това е !

Ма защо се изказвате така сякаш сте специялисти по всичко в живота.Начии сажелявам , че трябва да го кажа понеже си фен на Бърса, обаче тва е глупаво.Начи аз съм от Левски, и не смятам че пруятелите ми и познати които също са от Левски са мишоци и вечно втори... смисъл няма да им правя анализ обаче ако ги познаваше тия примерно левскари, друго щеше да кажеш.Значи извода е , че сичко е относително.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 май 2009 16:27

Lord of memories написа:Тва пък няма как да го повярвам, това е сигурно най-великия футболист раждал се някога, тръгнал да праща картички.

А и ти па се изказа.
Дон Диего, Батистута, МЕси, Роналдо, Ривалдо, Еузебио, Ромарио, Пушкаш,Кроиф..... да ги изброявам ли още, тях къде ги сложи???
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 09 май 2009 16:32

Angoff написа:
emo написа:господи колко мило.изпаднах в някво умиление.някак си по-мило ми е сега.ако ги нямаше Супата И Паредес щеше ли да ви поздрави?и то голям поздрав бе.3 думи.кво да ти разправям...........свинята си е свиня.познават я навсякъде по света

Друго е да те обиждат на евроидиот разни (Е)Бате-та и Каки нали ;)

А за ващи торпедота и мобилни оператори още преди да имаме втори оператор и вие не сте се дънили малко като гледаш обектиено гледай не казвай само на единия работите кажи и вашите вие никога не споменавате за тях.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 май 2009 16:42

ЦСКА да се срещне с белия балет в ШЛ? Това е толкова вероятно колкото аз утре да се срещна с Памела Андерсен. Да не говорим че ЦСКА ако все пак вземе лиценз благодарение на ДПС и БСП(К) пак ще го бута само в УЕФА. Днес ГонЗоро ще им разшири халката.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 май 2009 17:08

Чорбета,
Радвайте се до довечера, че после МЪКА, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ,БОЖЕ!
И понеже "не бил чувал за Подуене" - не е точен цитат, ама ние нямаме просташки език, Ди Стефано е казвал, че Гунди е един от най-великите футболисти, срещу които е играл - не цитирал нищо хубаво за Вас, просто е пратил поздрави на един сънародник!
САМО ЛЕВСКИ!

Я сега спокойно прочети поста си и виж кой държи "просташки" език ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
alex_ceco
Контакти:

Мнениеот alex_ceco » 09 май 2009 17:14

Edno e da pogelae uspex drugo da gi pozdravi sled nego...DANO

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 09 май 2009 17:20

аз немога да ви разбера за какво се дърлите? човека пратил картичка да поздрави ЦСКА-........Москва ! наште ведната ...поздравил цска-софия... смех смех и пак смех .
ДУХАЙТЕ СУПАТА..А..А..А !?

Gignac

Мнениеот Gignac » 11 май 2009 19:36

Картичка от Арсенал получихте ли ? За съчувствие ? :lol:
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Върни се в “ЦСКА”