ЦСКА 2008/2009
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА 2008/2009
Момчета,крайно ми е любопитно как ще коментирате ето тази новина.След като толкова време ви обеснявам,че причините за сегашното положение на ЦСКА са си чисто вътрешни и няма никаква външна намеса.Сега ако кажете,че Батков и Михайлов имат силно лоби и в УЕФА,честно ви казвам ще ви призная са тотални фантазьори.
Mike28, явно не си прочел последния пост от темата:"Какво ще излезе от проверката на УЕФА?", но все пак да те питам, ти си умно момче. Я ми кажи кога дойде тази комисия и кога си отиде /около 2 часа/.Кога успяха да прегледат цялата документация по лицензирането? Как разбраха, че всичко е наред и с всички лицензирани отбори? Дали дадоха някакво официално становище за резултата от проверката? Аз съм държавен служител и знам, че когато се извършва някаква проверка /каквато и да е тя /, се пише протокол и в него се вписва, кое е добре и какво трябва да се направи. За такъв протокол никъде не се споменава а и кога ли да го направят. Всичко е минало на другарско доверие по на чашка кафенце и айде чао.Така, че не ни набутвай някакви статийки и "Събщения от пресслужбата на БФС" Всичко е интерпретация на служителите в БФС. Няма нищо конкретно, което да доказва, че наистина такава проверка е извършена. Просто Михайлов, си изми ръцете пред обществеността и заинтересованите страни и сега спокойно може да твърди: те казаха, всичко по разпоредбите. Дрън,дрън.
Aз съм убеден,че вината за случилото се е изцяло в ръководтсвото на ЦСКА и няма нужда да идва някой от УЕФА,за да ми го доказва.През цялото време,пропсукате факта,че Томов управлява и Кремиковци,а там пари за храна не са давани от януари,а заплатите се движат с месеци назад,тоест преди да изтече крайния срок за подаване на документи за лиценз.Вярвам,че БФС не би си позволило да оповестява лъжлива новина,особено свързана с гости от УЕФА,най-малкото би имало последствия за тях от централата в Нион.
Надявам се отговорът ми да те е задоволил.Искам да се уточня,че ви натяквам тази новина не като начин да ви обидя,просто искам да се престане с непрекъснатото сипене на обвинения по други хора,докато истинските виновници се подвизават все още като шефове на ЦСКА.Да казвал съм го-Батков не е човек с особено висок морал,нито пък си мери приказките и доста често прекалява,но деянията които му преписвате на него и на Михайлов са страшно плитки като замисъл за да тръгне някой в Бг да ги върши.Отново повтарям ,ако се вгледате внимателно в събитията около ЦСКА и Кремиковци в последната година,ще видите,че има предостатъчно индикации,че нещата вървят на много зле.Не може в ЦСКА всичко да е ОК до момента в който Батков абсолютно неколегиално и неморално опищя медиите,че ЦСКА не си плащат данъците и в следващия момент да се окаже,че в ЦСКА не само няма пари,ами няма и откъде да дойдат.Интересно,след като с еразбра за отнетия лиценз как в Борисовата градина близо 3 седмици нямаше абсолютно никаква реакция от страна на който и да е ръководен кадър.Ако беше по вина на Батков и Михайлов-Стойчо щеше да остане ,той и без това толкова много мрази Левски,че това би било допълнителна мотивация да стане отново шампион.
Аз като левскар смея да твърдя,че познавам сравнително добре процесите в ЦСКА в последните 19 години,и мога да кажа,че сегашното положение си беше предизвестено,колкото и да ви е неприятно,пък и на мен,Не е честно спорта да бъде опетнен по такъв мерзък начин,една игра създадена само за забавление ни скарва тук,докато истинските виновници оставят ненаказани.Просто се надявам червените да се прочистят от всичката сган,дето мъти нещата отвътре толкова време и да започнат начисто,слевд което да достигнат организационното ниво на Левски и Литекс,а защо не и нещо повече.
Пресслужбата на Българския футболен съюз разпространи съобщение, в което се съобщава, че у нас са пристигнали експерти от УЕФА, които са констатирали, че е действано правилно при процедурата по лицензирането на участващите в евротурнирите български клубове, довела до отнемането на лиценза на ЦСКА.
Надявам се отговорът ми да те е задоволил.Искам да се уточня,че ви натяквам тази новина не като начин да ви обидя,просто искам да се престане с непрекъснатото сипене на обвинения по други хора,докато истинските виновници се подвизават все още като шефове на ЦСКА.Да казвал съм го-Батков не е човек с особено висок морал,нито пък си мери приказките и доста често прекалява,но деянията които му преписвате на него и на Михайлов са страшно плитки като замисъл за да тръгне някой в Бг да ги върши.Отново повтарям ,ако се вгледате внимателно в събитията около ЦСКА и Кремиковци в последната година,ще видите,че има предостатъчно индикации,че нещата вървят на много зле.Не може в ЦСКА всичко да е ОК до момента в който Батков абсолютно неколегиално и неморално опищя медиите,че ЦСКА не си плащат данъците и в следващия момент да се окаже,че в ЦСКА не само няма пари,ами няма и откъде да дойдат.Интересно,след като с еразбра за отнетия лиценз как в Борисовата градина близо 3 седмици нямаше абсолютно никаква реакция от страна на който и да е ръководен кадър.Ако беше по вина на Батков и Михайлов-Стойчо щеше да остане ,той и без това толкова много мрази Левски,че това би било допълнителна мотивация да стане отново шампион.
Аз като левскар смея да твърдя,че познавам сравнително добре процесите в ЦСКА в последните 19 години,и мога да кажа,че сегашното положение си беше предизвестено,колкото и да ви е неприятно,пък и на мен,Не е честно спорта да бъде опетнен по такъв мерзък начин,една игра създадена само за забавление ни скарва тук,докато истинските виновници оставят ненаказани.Просто се надявам червените да се прочистят от всичката сган,дето мъти нещата отвътре толкова време и да започнат начисто,слевд което да достигнат организационното ниво на Левски и Литекс,а защо не и нещо повече.
Гледай сега, аз никога не съм твърдял, че Томов, Костадинов и сие не са виновни. Но защо БФС по всякакъв начин иска да покаже, че те са невинни. Та те са институция, те са над всички отбори. Защо им е да се оправдават. Просто казват това е и край. А те почнаха спасение за ЦСКА, разни лобита да помагат а сега и тази комисия, която си беше чиста проба прах в очите. Има нещо гнило и там да знаеш. И как ще коментираш това:
"Очаква се пратениците да дадат висока оценка на действията на комисията в случая с ЦСКА, когато беше приложен както трябва правилникът за получаване на лиценз."
За мен си е бягане пред вятъра.
"Очаква се пратениците да дадат висока оценка на действията на комисията в случая с ЦСКА, когато беше приложен както трябва правилникът за получаване на лиценз."
За мен си е бягане пред вятъра.
Има,прав си,да кажа ,че във футболната ни централа са светци,бих бил най-големия наивник във форума.Обаче там са и хора като Пенев,Лечков,Орманджиев.Порточанов а сигурен съм и много други,които определено не долюбват Левски и са на ръководни постове.Смяташ ли,че ако от БФС имат пръст в цялата ситуация,те ще си мълчат ?
А един Вальо Михов,като бивш президент на ЦСКА и в момента държащ тв правата за бг.първенството и шеф на Лигата,на която ако се не лъжа БФС предостави правата да делигира първенството-той би ли мълчал ?
Не казвам,че в Левски са светци,не понасям Батков а и Сираков(като ръководител) заради тяхната арогантност,заради начина по който се отнесоха с футболисти дали на клуба,като Емил Ангелов,Коприваров,на когото направо му затриха кариерата и го сринаха психически,Топчо,Бижутера,Бардон и много други.Не харесвам много неща в тях,ала не търся вината за това извън Левски.Едно нещо трябва да копирате от Батков-да дадете време на треньорите ви,не може всеки сезон ЦСКА да има различен треньор,че понякога и по два пъти ги сменяте.
Това изявление наистина ми звучи смешно на БФС,един вид слагат тигана на печката,докато рибата е още в морето.Ще видим как ще се развие този случай в крайна сметка,но според мен тряба да си насочите всички усилия към оправяне на нещата във вашия клуб,чак след това да търсите вина другаде.
А един Вальо Михов,като бивш президент на ЦСКА и в момента държащ тв правата за бг.първенството и шеф на Лигата,на която ако се не лъжа БФС предостави правата да делигира първенството-той би ли мълчал ?
Не казвам,че в Левски са светци,не понасям Батков а и Сираков(като ръководител) заради тяхната арогантност,заради начина по който се отнесоха с футболисти дали на клуба,като Емил Ангелов,Коприваров,на когото направо му затриха кариерата и го сринаха психически,Топчо,Бижутера,Бардон и много други.Не харесвам много неща в тях,ала не търся вината за това извън Левски.Едно нещо трябва да копирате от Батков-да дадете време на треньорите ви,не може всеки сезон ЦСКА да има различен треньор,че понякога и по два пъти ги сменяте.
Това изявление наистина ми звучи смешно на БФС,един вид слагат тигана на печката,докато рибата е още в морето.Ще видим как ще се развие този случай в крайна сметка,но според мен тряба да си насочите всички усилия към оправяне на нещата във вашия клуб,чак след това да търсите вина другаде.
Както ти , така и аз съм далече от София и едвали бих могъл да помогна с нещо в този момент. Мисля си, че смяната на собствеността, ще изиграе доста положителна роля. Но дали ще стане скоро, кой знае. Аз не търся виновни, а бих искал да има равнопоставеност между отборите. И ако има такива,които продължават да се ползват с някакви преференции или лобита, трябва да бъдат извадени на показ. Едва ли изчистването на един отбор от задължения, мафиоти и лъжци, ще оправи целият български футбол.
Именно,тук сме с теб на едно мнение-нека да се изчиства всичката помия из основи,па ако ще да няма за един сезон А група.Но пък не съм да се обвинява сляпо и без никакви доказателства някой друг за разрухата в собствения ти клуб.Просто човек трябва първо да погледне трезво на нещата в собствения си двор,преди да почне да оглежда двора на комшията.Ето виж например от вашия форум-ДАНС,колко ли не спорих с него(а е доста по-голям от мен,поне така твърди),извадят в някое сайтче информация ,която определено му допада,ала в 99% от случаите нямаща нищо общо с истината и я цапва тук.То не бе плюене по Левски,по Георги Марков,по кого ли още не,а за нещата вътре в ЦСКА,довели до кризата почти не споменава.Спорех с него,така както сега с теб-с разумни аргументи,логика и най-вече опит за разбиране на отсрещната страна-признаване когато е права и т.н. И знаеш ли какво?-нарече ме форумна мишка,психично болен или нещо от сорта и какви ли не врели-некипели.Отворих тема да ме оборва на воля,че оспамихме форума на Литекс,ама той не изяви желание да говорим нормално.
Офф,бая се отклоних от темата-аз искам да гледам най-накрая някакъв футбол в тази държава,без да слушам за уговорени срещи,продажни съдии,поредния трансфер на посредствен чужденец..ей такива ти ми работи-простички,ама за момента неосъществими.
Лобитата не са присъщи само за нашия футбол,има ги навсякъде по света,ала при нас както винаги нещата са придобили грозно изроден вид.
Офф,бая се отклоних от темата-аз искам да гледам най-накрая някакъв футбол в тази държава,без да слушам за уговорени срещи,продажни съдии,поредния трансфер на посредствен чужденец..ей такива ти ми работи-простички,ама за момента неосъществими.
Лобитата не са присъщи само за нашия футбол,има ги навсякъде по света,ала при нас както винаги нещата са придобили грозно изроден вид.
аз искам да гледам най-накрая някакъв футбол в тази държава,без да слушам за уговорени срещи,продажни съдии,поредния трансфер на посредствен чужденец..ей такива ти ми работи-простички,ама за момента неосъществими.
Да това е простата истина. Съгласен съм с теб и жалко за БГ футбол. Дано някога се оправим. Но дали ще го доживеем.
Да това е простата истина. Съгласен съм с теб и жалко за БГ футбол. Дано някога се оправим. Но дали ще го доживеем.
това не се вижда всеки ден-левскар и цесекар да са на едно мнение...да не вземат да ни анатемосат сега ?

Ами това си е лично мнение, и на който не му изнася да си гледа работата.