Привържениците на ЦСКА скочиха срещу мутрите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Привържениците на ЦСКА скочиха срещу мутрите!

Мнениеот Кировец » 09 авг 2013 16:57

terata написа:Голямо "скачане" срещу мутрите, заеби :mrgreen: Като плачкате на полицията, така ли им скачате? Цял "велик" сектор не може да се оправи с двама индивида. Глейте само от толкоз "скачане" срещу тях да не ядете за пореден път шамарите им :mrgreen:

Колко човека уплашиха и стопираха "верните", "силни" и "смели" левскари да не ходят на мача в Пловдив? :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 авг 2013 21:24

Teo написа:Това да не е като във вашия сектор само шумкари и мишоци и каквото каже Гугутчо това ще се прави :lol: :lol:

Тео пак навири гребен :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 10 авг 2013 19:01

Точно и ясно написано. Така се прави. Ако МВР не вземе отношение към такива комплексари, тогава идва ред за саморазправа. Днес няма да съм в Разград, но на следващия мач съм на "армията" Подкрепям и двата варианта за изчистване на сектор Г от рецидивисти. Такива типчета нямат място на нито един български стадион. Да ходят да си трошат празните тикви там на ммей, змей, касчей и тем подобни техни простотии.

Върни се в “ЦСКА”