Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 01:15

1982 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Наистина ми е жал за вас!Карай след 1-2 години когато плоския ни доведе до фалит пак ще си говорим!Къде виждаш да искам титли и купи?Искам преспективен треньор,без загробващи договори и социално слаби Португалци в клуба ни!Айде живи и здрави да сте!

Какви загробващи договори бе, ти един договор не си видял, ама пищиш тук.

В клуба има таван на заплатите, пести се максимално, ама пак ревете и сте недоволни.

Тоя се прави на армеец.Виж , че мълчи като пукал като го питаш кой иска да води ЦСКА.Колкото и да сме зле,Младенов винаги може да бие Левски.Победата му миналия сезон над подуянци ги лиши от титлата тази година.За това е и този рев сега срещу Младенов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 авг 2013 01:17

GOLEADOR написа:
1982 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Наистина ми е жал за вас!Карай след 1-2 години когато плоския ни доведе до фалит пак ще си говорим!Къде виждаш да искам титли и купи?Искам преспективен треньор,без загробващи договори и социално слаби Португалци в клуба ни!Айде живи и здрави да сте!

Какви загробващи договори бе, ти един договор не си видял, ама пищиш тук.

В клуба има таван на заплатите, пести се максимално, ама пак ревете и сте недоволни.

Тоя се прави на армеец.Виж , че мълчи като пукал като го питаш кой иска да води ЦСКА.Колкото и да сме зле,Младенов винаги може да бие Левски.Победата му миналия сезон над подуянци ги лиши от титлата тази година.За това е и този рев сега срещу Младенов.

Мето Деянов или Ради Здравков!Добре бе махам се!След време пак ще си говорим живи и здрави!Набеждавайте ме за говедо, окей!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 01:22

А защо не Любо Пенев?Или 50 000 лева ти се виждат прекалено за треньор като Любо?Колко е неустойката на Пламен Марков към БФС?100 000?Съгласен си да ги платим на БФС,но не и на Стойчо!Ясен си ми!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 01:22

И какво, в това безпаричие и огромна криза, Деянов и Здравков ще ни поведат към светли бъднини ли ??!

Или просто е важно да не е Стойчо начело, понеже го мразиш ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 01:29

Red Warrior написа:Който е против Стойчо е против ЦСКА!

Що не се гръмнеш с този лозунг.Като комунистите-кой не е с нас е против нас.Има много истина
в думите за действията на Стойчо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 01:30

Ми стани ти треньор в този тежък момент бе, разбирач. Айде да те видим, като знаеш много.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 01:31

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:Който е против Стойчо е против ЦСКА!

Що не се гръмнеш с този лозунг.Като комунистите-кой не е с нас е против нас.Има много истина
в думите за действията на Стойчо.

Без общи приказки!Направо казвай кои са истините ,пък да видим после колко от тях ще се окажат лъжа!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2013 01:38

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Мето Деянов или Ради Здравков!Добре бе махам се!След време пак ще си говорим живи и здрави!Набеждавайте ме за говедо, окей!

Трима отказаха треньорския пост в ЦСКА
01 май 2013 | 09:47
Методи Деянов и Радослав Здравков са отказали с мотива, че
в клуба липсват условия за постигане на високи резултати.
Здравков предпочита да си гледа работата като помощник в националния отбор, където с Любо Пенев са заедно повече от 4 години. Дори Любо един ден да смени работата в посока Испания, Ради ще го последва. Методи Деянов вече веднъж отказа, като мотивите му си остават същите.
Третият спряган - Александър Станков, пък е поставил неизпълнимо условие. То е помощник да му бъде Радослав Здравков, което няма да се случи.

http://sporta.bg/?load=Football::Article&championshipId=17214&id=1057048

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 05 авг 2013 03:27

Прочетете транспаранта в сектор "В" баш срещу стойчо го вдигнаха :idea:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2013 09:39

1982 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.

Точно!Виж сам как си отговаряш!Не ми пука за победите и титлите,искам ЦСКА да се развива като клуб,а със пълната свобода на Стойчо в клуба и тези безумни неустойки и невъзможността за изплащането на заплати се гответе за нови драматични месеци.Точно Стойчо доведе Тенгариня и Скиорили,които сега ни съдят за милиони!

Напротив, ти си фен на победите и титлите, не на ЦСКА, едва издържа 2 мача без победа и на третия избухна .....

И за какво развитие ми пишеш, ние сме на ръба на оцеляването, докато клубът не се стабилизира, е утопия да очакваме и на терена да стане нещо. Ама грам търпение нямате, глорихънтърчета.

Няма какво повече да се каже по темата! ;) Още повече за какви млади таланти и тяхното развитие говори потребителят пуснал тази провокативна тема при положение, че ние на практика нямаме школа.. Забележете, отборът няма терени, на които да тренира! :shock: За какво си говорим изобщо!? Освен един Томи Костадинов, който е много съмнително какви са му качествата, за кой друг юноша на отбора се е сетил, с когото отбора нямаше да се намира на място различно от изпадащите? Защо си мислите, че юношите ни струват нещо и само с юноши можем да се държим стабилно в А група? Всъщност това е най-големият мит и не ми давайте за пример Литекс! :)

Върни се в “ЦСКА”