Кой е най-червения квартал на София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

iosidaniel
Контакти:

Re: Кой е най-червения квартал на София?

Мнениеот iosidaniel » 01 май 2009 14:35

Ot plo6tad"Vazrajdane" do kvartal "Krasna poliana",vkl. kvartal"Zaharnata fabrika", na glava ot naselenieto ima nai-mnogo "4erveni".V bol6instvo tova sa biv6ite privarjenici na "Septemvri"Sofia,kova4nicata na BG futbolni talanti.
Последна промяна от Darina на 08 май 2009 11:59, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 май 2009 14:37

Дружба пее само ЛЕВСКИ е е :) абе нз къде е червения квартал ,ама Люлин ,Редута ,Слатина ,Подуяне ,Дружба ,Сухата река ,Горубляне и Казичене (ако може да се каже че е квартал) са на около 70% СИНИ ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 май 2009 14:45

aisogludingfioler написа:
emarkon написа:люлин

Тук сбърка. Люлин е доста син квартал, лично познавам сигурно към 20-25 човека, които са оттам и са от Левски. ;) Доста сини са и Овча Купел, Лозенец, южните квартали - Борово, Брезите, Стрелбище, Красно Село, Хиподрума и тези около Герена. За най-червени квартали съм останал с впечатление, че са Дружба, Младост и около Универсиада.

Около Универсиада е Гео Милев и тук е 50/50 общо взето ;) Не може да се каже точно,щото има и фенове от типа "бе за тия съм ама не се интересувам много" както и много фенове на Liverpool,Chelsea Man U и Arsenal ! :? Иначе Люлин е в по-голямата си част Син,до колкото съм чувал,но има и червени !
Изображение

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 01 май 2009 17:48

Аз съм от Люлин и тук съотношението е някъде 65% червени 35% сини, по мои наблюдения. В моя квартал е така, в 6-ти и 7-ми Люлин също е така, защото съм израстнал в този квартал и винаги сме се деляли на ЦСКА и Левски като ритаме и знам, че винаги бяхме доста повече.
В Надежда е вече 80% червени 20% сини ;)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 01 май 2009 17:50

Сините квартали са Южна София около Овча Купел и района на стадиона им - Подуене, Х. Димитър, Сухата река и т.н.
Северна и Източна София има тотална червена доминация, най-вече Свобода, Надежда, Младост, Дианабад, Горубляне, Изток, Изгрев.
Тук в западна е горе долу равностойно положението, но в Люлин, Обеля и Красна поляна сме повече цесекари
8-)

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 04 май 2009 16:44

Geo_Milev_hool написа:Да поспорим кой е най-червения квартал на София ;) А на разните интернет-хулигани ще кажа-"ТУКА Е ЗА ХОРА,ГОВЕДАТА В ОБОРА" !!!

Красна поляна , Разсадника
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

yosko
Контакти:

Мнениеот yosko » 04 май 2009 23:26

[quote="Taz"]Аз съм от Люлин и тук съотношението е някъде 65% червени 35% сини, по мои наблюдения. В моя квартал е така, в 6-ти и 7-ми Люлин също е така, защото съм израстнал в този квартал и винаги сме се деляли на ЦСКА и Левски като ритаме и знам, че винаги бяхме доста повече.
В Надежда е вече 80% червени 20% сини ;)[/quote]

Ей малоумник ти да не си поредното 12-годишно лайно, само недей да пишеш че Надежда е чорбарски квартал, май не си в час изобщо.Има 10-20 прасета в Надежда един буфер и всичко друго е синьо.НАДЕЖДА МРАЗИ ЦСКА

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 май 2009 13:05

turbogena написа:Дружба пее само ЛЕВСКИ е е :) абе нз къде е червения квартал ,ама Люлин ,Редута ,Слатина ,Подуяне ,Дружба ,Сухата река ,Горубляне и Казичене (ако може да се каже че е квартал) са на около 70% СИНИ ;)

Момче скрий се бе....Дружба била синя.Познавах един който беше от подуенските.....ама той отдавна се изнесе!!!А и ако не знаеш в дружба има много блокове в които живеят военни ...От кой отбор мислиш че са??????????

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 05 май 2009 19:20

В Дружба са повече червените фенове! В Младост май преобладават сините(говоря общо за всичките части).

Върни се в “ЦСКА”